Vodik gori enako kot bencin, eksploziven je šele v ustrezni mešanici z kisikom-kot bencin, le malo bolj poči.
Sem tole prebral, sem nehal brati, srečno v preostanku življenja,
l.p. matic
Moderatorji: moderator2, moderator
Vodik gori enako kot bencin, eksploziven je šele v ustrezni mešanici z kisikom-kot bencin, le malo bolj poči.
SR 290 napisal/-a:Tesla...
PogachnyK napisal/-a:Vodik gori enako kot bencin, eksploziven je šele v ustrezni mešanici z kisikom-kot bencin, le malo bolj poči.
Sem tole prebral, sem nehal brati, srečno v preostanku življenja,
l.p. matic
AEgir napisal/-a:SR 290 napisal/-a:Tesla...
Maš kak vir ki navaja to? Jaz ne najdem. Kolkr je men znano so lipo preveč volatilne baterije za v avto zato jih ne uporabljajo v avtih..
kr3mn1 napisal/-a:meni je taka baterija šla v cvet
https://www.tayna.co.uk/motorcycle-batt ... ido/ltx16/
ducati monster 996 (S4R), dve leti nazaj, aprila. med vožnjo oziroma ko sem zaviral. hvala vsem tam zgoraj, da nisem končal v obliki človeške baklje preden bi zoglenel. akumulator se nahaja nad pokončnim cilindrom, objet iz petih strani z bencinskim tankom, cevi, črpalka (4 bar), vse samo 2-3cm oddaljeno. če odbije cev zaradi ognja, ti bencin direktno namoči levo in desno stegno, pa še vžge te. plamen potuje navzgor in ga fašeš v čelado, si pocvreš pljuča, zraven še karambol zrihtaš...
začelo sikat, tečt ven, se kadit, v življenju še nisem tako hitro podrl (dobesedno razmesaril) motorja pa vrgel tisto baterijo po dvorišču ob cesti nekam h škarpi, kjer se je proces razgradnje nadaljeval. rezultat - nov računalnik, komplet kablovje je za zamenjat, skrivljen pant od tanka, pa jaz sem ene 3 dni kašljal, ko sm se nadihal te scavnice ki je vn "gomazela".
da si predstavljam, da imam 150x toliko teh pod ritjo, me kar zmrazi.
kr3mn1 napisal/-a:da si predstavljam, da imam 150x toliko teh pod ritjo, me kar zmrazi.
AEgir napisal/-a:Nič kaj prijetno.. Kako si terminala odšraufal? Jaz imam tudi monstruma pa si nebi želel tega počenjat ker je precej tečno že pri normalnih okoliščinah aku ven zvlečt.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov