Prodam vse in grem
Moderatorji: moderator2, moderator
-
al
Re: Prodam vse in grem
kako ti že napišeš?
.
.
-
al
Grega295 napisal/-a:Jaz?
ja
a ni tko da dostrkat daš piko?
Sem se pa dobro leto nazaj oglasil za en drink in klepet na tej barki v Las Palmasu.
https://pojalabanda.com/t/stabo-elan-31 ... v-svet/309
Jaz iz 4* komot hotela, onadva na manj ko 10 meterski barki, na sidru. Ampak kak vajb in kolk lušno na sidru tud v enem odročnem delu marine tam. Morda res zamujamo ...
Sta pa prototip tega, kar pravi Al - da v bistvu ni treba biti prmožen ali preskrbljen, če zares želiš iti.
https://pojalabanda.com/t/stabo-elan-31 ... v-svet/309
Jaz iz 4* komot hotela, onadva na manj ko 10 meterski barki, na sidru. Ampak kak vajb in kolk lušno na sidru tud v enem odročnem delu marine tam. Morda res zamujamo ...
Sta pa prototip tega, kar pravi Al - da v bistvu ni treba biti prmožen ali preskrbljen, če zares želiš iti.
Nazadnje spremenil Grega295, dne So Nov 21, 2020 17:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
al
zdaj sta se vrnila na kanare.
midva sva inel karte za tja januarja a me je polozilo pa ni slo
midva sva inel karte za tja januarja a me je polozilo pa ni slo
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
H20 ni ravno tako kot. Pustimo SLO fovšijo saj mi tudi bi ampak.....Ne perimo umazanega perila na forumu. Dec je mel jajca in sam preplul Atlantik na komercialni Bavariji.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Ne vem o kakšni fovšiji govoriš Car? Meni je Novinec osebno povedal, zato pač vem.
Pa ne vem, o kakšnem pranju umazanega perila na forumu govoriš, ker sem jasno napisal, da ne bom pisal o razlogih.
Pa ne vem, o kakšnem pranju umazanega perila na forumu govoriš, ker sem jasno napisal, da ne bom pisal o razlogih.
-
CAR
- Admiral
Govorim, kar berem v tej temi. No tudi jaz sem z njim redno na vezi, veliko vem, celo z malo malenkostjo ga sponzoriramo, vendar ne namigujem zakaj je sel. Sel je ker si je to zelel, zelel je dokazati sam sebi da zmore. Pa dajmo zakljuciti to, da ne smetimo.
Ustavi konje Car. Ti si začel namigovat, da je Novinec za razliko od nas imel jajca, mi jih pa nimamo in samo pisarimo po forumu in sanjamo, kako bi in kaj bi.
-
CAR
- Admiral
In res je, imel jih je!
Mi jih pa nimamo?
kaj ti vse skupaj pomaga če nimaš nobenega prijatelja s katerim bi skupaj spil en glaž vina,jebeš denar ali kot pravi en moj znanec denar ni vse ampak da to razumeš ga moraš precej spičkat,vsaka čast ljudem ki gredo denar že zaslužiš verjetno je najbolj težko odvezat barko potem se porihta želim si da bi en dan tudi jaz lahko tako naredil,kar se jajc tiče en gospod ki je bil v življenju moj mentor in se ni nikoli oziral nazaj mi je enkrat rekel imaš jajca vendar moraš poskrbet da dobiš kvadratna ker sem ga malo čudno gledal je rekel : za kvadratna te težko zgrabijo
CAR napisal/-a:Očitno nimamo
Vsak ima jajca za nekaj. Če ne za plovbo okoli sveta, pa za kaj drugega. Zato ne žali in ne podcenjuj prosim.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov