Pazt je treba samo, da zenska ne pride zraven. K pol ne najdes vec nicesar !!!
Kaj trenutno počnem
Moderatorji: moderator2, moderator
- 1stofficer
- Admiral
Re: Kaj trenutno počnem
Temu js pravm ustvarjalni nered.
Mah js mam cele ekstreme, recimo pol metra robe naložene po celi dolžini ponka pa je dolg ene 4-5m. Pa še tadruzga. 
Kdo ve kje se dobijo kakšne fajn plastične gajbice ne te od šiptarja ki niso nič vredne ampak take dobre. Pa da ni 30€ ena kot v bauhausu
Kdo ve kje se dobijo kakšne fajn plastične gajbice ne te od šiptarja ki niso nič vredne ampak take dobre. Pa da ni 30€ ena kot v bauhausu
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Auer, ti imajo gajbice kakrsno zelis, pa vse se med sabo zlagajo. Pa ni 30 e.
AEgir napisal/-a:Mah js mam cele ekstreme, recimo pol metra robe naložene po celi dolžini ponka pa je dolg ene 4-5m. Pa še tadruzga.
Vprašaj v Atlas oprema - PVC pladnji
Sem ravno prejšnji teden iskal PVC škatle za en projekt in se spomnil na njih.
Če rabiš kontakt sporoči.
Mislim da so globoki cca 10€, plitvi malo manj
lp
- 1stofficer
- Admiral
AEgir napisal/-a:Mah js mam cele ekstreme, recimo pol metra robe naložene po celi dolžini ponka pa je dolg ene 4-5m. Pa še tadruzga.
V kakem manjsem šparu tu in tam, kjer imajo tudi prazne skatle na koncu blagajn. Kar uporabno, js vsake tolk casa kaksno vzameme in prav pridejo. Niso pa prevec kvalitetne in se rade trgajo
Te plastične so precej dražje kot sem mislil. Skoraj ni 60x40 plastičnh pod 20€/kos, rabil bi jih pa ene 20. Celo premoženje. 
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
V kmetijsko zadrugo pejd po nosilke za grozdje. Boljše robe ne boš dobil! In tud drage niso.
- theDamjan
- Admiral
- Kraj: Trebnje - Novi Vinodolski - Jadransko morje
- Kontakt:
Berem Uradni list, kako smo dobili bonbonček od JJ-a. Vsaj do volitev ne rabimo več za domov v Slovenijo PCT.
-----------------
***Naj bo vsak dan najlepši!
***Naj bo vsak dan najlepši!
Ravno dobil gradbeno dovoljenje in zakolicil bajto 
Veter v laseh, travarca v zobeh 
evovii napisal/-a:Ravno dobil gradbeno dovoljenje in zakolicil bajto
Iskreno sožalje tvojim živcem, času in dnarju
https://medisken.si
gregor.n napisal/-a:evovii napisal/-a:Ravno dobil gradbeno dovoljenje in zakolicil bajto
Hvala ... z živci sem ze zdaj cist na koncu
Ne se dat
, pa če boš kaj rabil vprašaj, tle gor je tko ceu kup laminat mojstrov, ni hudič da ene bajturine skp ne zlimamo 
https://medisken.si
gregor.n napisal/-a:Ne se dat, pa če boš kaj rabil vprašaj, tle gor je tko ceu kup laminat mojstrov, ni hudič da ene bajturine skp ne zlimamo
Tnx. Letos plan do strehe pa zapret, drugo leto pa pol proti koncu leta finiš. Se mi nikamor ne mudi tko, da se ne mislim prevec zivcirat
Če imaš normalno ženo si zmagal, če ne si pa najebal. Srečno.
gregor.n napisal/-a:evovii napisal/-a:Ravno dobil gradbeno dovoljenje in zakolicil bajto
Ni tako hudo. Jaz gradim že tretjo hišo
Je pa res, da sem pri prvi izgubil največ živcev, zdaj pri tretji imam pa že izkušnje.
Dober nadzorni je zelo pomemben, sploh če nimaš dovolj izkušenj. Pa izogibaj se najcenejših izvajalcev, ker je ponavadi z njimi največ problemov. Raje kot na ceno glej na reference. Vprašaj njihove prejšnje stranke, kako so bile zadovoljne z njimi.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti