Izgnana tema
Moderatorji: moderator2, moderator
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Re: Izgnana tema
Pobrskaj malo, bilo je veliko napisanega in obrazloženo od priznanih virologov, tudi mikroskopsko prikazano, kaj je grafenov oksid in kaj dela v našem krvnem obtoku.
mašinfirer
Koliko necepilcev kadi???

habibi VII napisal/-a:bistvo te znanosti pa je zmanjšanje človeške populacije na svetu. Vse to je znanstveno dokazano.
Torej znanost je znanstveno dokazala, da hoče znanstveno zmanjšat človeško populacijo?
Ti to resno?
Razen od oseb z osebnostnimi motnjami in samodeklariranih gurujev ne najdem nič. Mi lahko pomagaš?
- habibi Vll
- Admiral
Torej od tvojega grafena ni ostalo nič, samo ne najboljši vtis o tebi.
- habibi Vll
- Admiral
Tudi tvoj vtis mi deluje na provokativno zajebancijo. Pa uživej še naprej 
mašinfirer
V čem je provokacija, če bi rad obrazložitev tvoje trditve o prisotnosti grafen oksida v cepivih?
Sandi__ napisal/-a:Razen od oseb z osebnostnimi motnjami in samodeklariranih gurujev ne najdem nič. Mi lahko pomagaš?
Ti bom jaz pomagal.
Študija z 2018, kako prikladno.
https://link.springer.com/article/10.1557/jmr.2017.388
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Razumeš samo naslov ali tudi vsebino?
Za razliko od tebe sem komplet vse prebral.
A je taka uradna znanstvena študija o grafen oksidu v krvnem obtoku in plusih in minusih le tega?
Da ne boš preveč pameten.
A je taka uradna znanstvena študija o grafen oksidu v krvnem obtoku in plusih in minusih le tega?
Da ne boš preveč pameten.
Grafen oksid je zelo obetajoč material za ciljno dostavo zdravil. Recimo pri kostnem raku otrok. Študija ničesar ne dokazuje, samo priporoča dodatne študije glede doze, oblike, čistosti...
Še najmanj pa dokazuje, da je grafen oksid v cepivih ali da je škodljiv.
Še najmanj pa dokazuje, da je grafen oksid v cepivih ali da je škodljiv.
Dokazuje da obstaja povsem tehten razlog, da bi se taisti v cepivih uporabljal. Se strinjamo do tle?
Sandi, preberi si še študijo rokefelerjeve univerze, ki je leta 2018 v usa patentirala nacin ucinkovanja na telo preko vbrizganega grafena v kri miši in vplivanja na ta osebek preko razlicnih frekvenc elektromagnetnega valovanja. Znimive reči za prebrat in preverljive. Bi prilimal.link patenta in študije, pa sem na telefonu in tezko brskam. Ampak če se.potrudiš, boš našel.
Na koncu zna izpasti, da teoretiki različnih zarot mogoče niso tako mimo udarili.
Upam da si že slišal tisto misel: a veš kakšna je razlika med teorijo zarote in resnice?
Ti povem, ko se malce podučiš in začneš dvomiti v informacije dobljene na pladnju.
Na koncu zna izpasti, da teoretiki različnih zarot mogoče niso tako mimo udarili.
Upam da si že slišal tisto misel: a veš kakšna je razlika med teorijo zarote in resnice?
Ti povem, ko se malce podučiš in začneš dvomiti v informacije dobljene na pladnju.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov