Cene in plače leta 1973
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Cene in plače leta 1973
Ja pol dodajmo še vse ostale psihopate, da mal potalajo družinske nasvete, edina smiselna stvar.

Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
m1ha napisal/-a:Če lahko družinam svetujejo farji, ki imajo radi fantke…
Ta trditev je enako natančna kot trditev, da so vsi levaki homoseksualci, kar seveda ne drži, ker nekateri se le delajo, da so istospolni, ko lezejo v riti.
dejte se ustavit in sprejet dejstvo da so in smo ljudje drugačni in različni
Pravijo da ima ogenj očiščevalne lastnosti. Jaz se strinjam.
https://www.google.com/amp/s/therecentt ... witter/amp
https://www.google.com/amp/s/therecentt ... witter/amp
AEgir napisal/-a:Posvojenec ne bo nikol tvoj sin pa se lahko na glavo postaviš.
Krvna vez med parom, ki naredi družino je otrok.
Sej se radi na znanost zanašate, v znanosti poznamo DNK test. Ta zna točno določit kaj izhaja iz družine in iz katere.PogachnyK napisal/-a:
Pa saj se vedno oglašuješ, da si hobi pravnik..
Te še vedno peče ritka od dneva ko si mi nakazal 50€ ker si popušil argument a? Ja in še lep čas bo.
Lahko se razglasiva za družino? Nima vsak tako unikatne vezi.
Kolikor vem imaš otroke... Kaj pa če izveš, da niso tvoji? Jih boš pometal v Savo?
Hvala na razumevanju
ena moja kolegica dela v porodnišnici in pravi da hodijo ocetje in možje ločeno na obiske,verjetno so hodili enako tudi 1973 da malo povežem temo
PogachnyK napisal/-a:Kolikor vem imaš otroke... Kaj pa če izveš, da niso tvoji? Jih boš pometal v Savo?
Ne. Sam ne bi bili več moji otroc in mi ne družina.
igorb napisal/-a:Ena moja kolegica dela v porodnišnici in pravi, da hodijo očetje in možje ločeno na obiske,verjetno so hodili enako tudi 1973, da malo povežem temo.
Napreduješ, saj bo počasi.
napisem narobe da se ti potrudiš in razumeš mogoče ti je lažje razumet v nekdaj bratskem jeziku:
"rdavom kurcu i dlaka smeta" tuje črke dodaš po potrebi,važno da razumeš poanto
"rdavom kurcu i dlaka smeta" tuje črke dodaš po potrebi,važno da razumeš poanto
igorb napisal/-a:Napišem narobe, da se ti potrudiš in razumeš. Mogoče ti je lažje razumet v nekdaj bratskem jeziku.:
"Rđavom kurcu i dlaka smeta". Tuje črke dodaš po potrebi,važno da razumeš poanto.
Če te tovarišica ni znala naučit kako se piše v javne diskusije, te bom pa jaz.
Ni vrag, da ne osvojiš pisanja vsaj do svoje pozne starosti.
Ti piši, jaz bom pa popravljal za tabo, v par mesecih boš pravi slovničar.
Včeraj je en pedofil jokal na klopci sredi vasi:"Vsak hrvaški homoseksualec lahko posvoji otroka, meni ga pa še za eno uro ne dajo."
Drl se je ko da ga iz kože vlečejo in hlipal, da gre po naslednjih volitvah za ministra za družino.
Drl se je ko da ga iz kože vlečejo in hlipal, da gre po naslednjih volitvah za ministra za družino.
Saj boš videl Gorane, ko ti bo sine partnerja pripeljal domov.... Me zanima, kako boš ploščo boš takrat obračal....
Lahko je nekaj obsojati, če se te to ne tiče.... Ko pa zadane tebe, boš pa pa takšen, kot na sledeči slikici:

Lahko je nekaj obsojati, če se te to ne tiče.... Ko pa zadane tebe, boš pa pa takšen, kot na sledeči slikici:

Hvala na razumevanju
Ti bi tudi lahko nehal izzivat AEgirja PogachnyK
Jaz ga po svoje razumem. Moti ga propaganda za homoseksualnost med otroci in mladostniki in posiljevanje z agendami. Pa mene tudi po pravici povedano, čeprav sem za strpnost do drugačnih.
Jaz ga po svoje razumem. Moti ga propaganda za homoseksualnost med otroci in mladostniki in posiljevanje z agendami. Pa mene tudi po pravici povedano, čeprav sem za strpnost do drugačnih.
PogachnyK napisal/-a:
Fajn starše maš da takole stojita zate na ulci. Vidš kaj dela družinska vez. Mislš da bi stala tkole zate če nebi bil njun?
Ustavita konje fanta
Ta slika je fake news, oziroma manipulacija: https://www.raskrinkavanje.me/analiza/zloupotreba-fotografije-sa-povorke-ponosa/
Btw, ob tem sem se spomnil na vic:
Ko kaže, da smo Crnogorci pederi, oca mu jebem!?
Ta slika je fake news, oziroma manipulacija: https://www.raskrinkavanje.me/analiza/zloupotreba-fotografije-sa-povorke-ponosa/
Btw, ob tem sem se spomnil na vic:
Ko kaže, da smo Crnogorci pederi, oca mu jebem!?
Hmmm...
Meni se zdi, da si spolne orientiranosti ne moreš izbrati. S tem pravzaprav niti ni nič narobe. Istospolnost ni bolezen, tako kot so to včasih mislili. Je tako naravna, kot je heterospolnost in vsi smo enaki pred zakonom in bogom.
Sedaj pa drugo vprašanje:
Je istospolnim dovoljeno uživati enake pravice in ugodnosti kot heterospolnim? Seveda. Brez izjem!
Je istospolnim dovoljeno posvajati otroke? Seveda, vendar pogojno. Zakaj? Zato, ker je pri posvojitvi potrebno gledati celovit vidik vzgoje in razvoja otroka. Istospolne skupnosti ali družine so v principu čisto OK, umanjka pa tisti del, ki se običajno izkaže za potrebnega v času odraščanja in pubertete. Dokler je presežno število neplodnih parov, ki si želijo otroka pa ga po naravni ali medicinski poti ne morejo dobiti, bi osebno rdečo črto potegnil nekje tukaj. Seveda pa ne vidim nobenega zadržka, da se posvoji biološkega otroka istospolnega partnerja.
Je istospolnim potrebno dovoliti pravico do medicinske pomoči pri starševstvu? Ne! OK, pogojno. Lahko zgolj v primeru, da si to pomoč financirajo sami izven javnega zdravstva. Istospolnost ni bolezen, medicinska "osemenitev" pa je zdravstveni poseg "zdravljenja neplodnosti". Ergo?
Malo strpnosti vsi skupaj. Mene istospolni ne motijo, dokler to ne postane agenda za "posiljevanje" heterospolnih. Zaradi mene lahko marširate z mavrično zastavo kolikor hočete, nehajte pa s svojo usmeritvijo posiljevati vseh drugih. Pa kaj koga briga, kaj počnete za štirimi stenami? Mene zagotovo niti najmanj.
In ja. Nekdo od prej ima kar prav. Družina je dejansko posledica družbenega dogovora in ima s krvno vezjo pravzaprav bolj malo veze, vsaj v svojem nastanku. Zato se tudi loči med "blood relative" in "relative by marriage" (pri nas sklenitev zakonske zveze, izenačeni pa so tudi ljudje, ki živijo v izven zakonski skupnosti). Razlika je tudi, da si krvnih sorodnikov žal ne moreš izbirat, one druge pa prosto...
Peace!
Nestpnež out!
Meni se zdi, da si spolne orientiranosti ne moreš izbrati. S tem pravzaprav niti ni nič narobe. Istospolnost ni bolezen, tako kot so to včasih mislili. Je tako naravna, kot je heterospolnost in vsi smo enaki pred zakonom in bogom.
Sedaj pa drugo vprašanje:
Je istospolnim dovoljeno uživati enake pravice in ugodnosti kot heterospolnim? Seveda. Brez izjem!
Je istospolnim dovoljeno posvajati otroke? Seveda, vendar pogojno. Zakaj? Zato, ker je pri posvojitvi potrebno gledati celovit vidik vzgoje in razvoja otroka. Istospolne skupnosti ali družine so v principu čisto OK, umanjka pa tisti del, ki se običajno izkaže za potrebnega v času odraščanja in pubertete. Dokler je presežno število neplodnih parov, ki si želijo otroka pa ga po naravni ali medicinski poti ne morejo dobiti, bi osebno rdečo črto potegnil nekje tukaj. Seveda pa ne vidim nobenega zadržka, da se posvoji biološkega otroka istospolnega partnerja.
Je istospolnim potrebno dovoliti pravico do medicinske pomoči pri starševstvu? Ne! OK, pogojno. Lahko zgolj v primeru, da si to pomoč financirajo sami izven javnega zdravstva. Istospolnost ni bolezen, medicinska "osemenitev" pa je zdravstveni poseg "zdravljenja neplodnosti". Ergo?
Malo strpnosti vsi skupaj. Mene istospolni ne motijo, dokler to ne postane agenda za "posiljevanje" heterospolnih. Zaradi mene lahko marširate z mavrično zastavo kolikor hočete, nehajte pa s svojo usmeritvijo posiljevati vseh drugih. Pa kaj koga briga, kaj počnete za štirimi stenami? Mene zagotovo niti najmanj.
In ja. Nekdo od prej ima kar prav. Družina je dejansko posledica družbenega dogovora in ima s krvno vezjo pravzaprav bolj malo veze, vsaj v svojem nastanku. Zato se tudi loči med "blood relative" in "relative by marriage" (pri nas sklenitev zakonske zveze, izenačeni pa so tudi ljudje, ki živijo v izven zakonski skupnosti). Razlika je tudi, da si krvnih sorodnikov žal ne moreš izbirat, one druge pa prosto...
Peace!
Nestpnež out!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti