Kaj še počnemo razen navtike?
Moderatorji: moderator2, moderator
--
Nazadnje spremenil EDO, dne Pe Dec 07, 2012 20:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Nekaj nas je. Tukaj smo že pisali o tem
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Nekaj sem gledal, do kam bi se zdaj kaj dalo po hribih - tole so fotke od včeraj, kolikor vidim.
Pogled kočo Planika pod Triglavom, z južne strani zelo malo snega, tako da je po vsem sodeč marsikaj dostopno brez prehudega gaženja.
Tole pa mislim, da je tudi od včeraj z grebena Malega Triglava na vrh Triglava.
Če koga, ki res zna in ima opremo (naslednje fotke v albumu - oboje klik na sliko), mika preden zapade kak naslednji hud sneg...
Na severnih straneh bi se pa mogoče dalo dol tudi s smučmi.
Edit: Tu pa tam kje mogoče, ampak se še ne bi splačalo vlačiti smučk in čevljev gor.
Pogled kočo Planika pod Triglavom, z južne strani zelo malo snega, tako da je po vsem sodeč marsikaj dostopno brez prehudega gaženja.
Tole pa mislim, da je tudi od včeraj z grebena Malega Triglava na vrh Triglava.
Če koga, ki res zna in ima opremo (naslednje fotke v albumu - oboje klik na sliko), mika preden zapade kak naslednji hud sneg...
Na severnih straneh bi se pa mogoče dalo dol tudi s smučmi.
Edit: Tu pa tam kje mogoče, ampak se še ne bi splačalo vlačiti smučk in čevljev gor.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem ogledoval za nižje, kaj bi se zdajle dalo z eno gospodično, ki je razmeroma dobro aerobno strenirana (verjetno bolje od mene), nima pa še tečaja (ali izkušenj) z derezami in cepinom in ima nekaj težav na izpostavljenih mestih, pa bi se jih rada rešila.
Iskal sem kaj razglednega, kjer je po možnosti dostop po kakem južnem, zahodnem ali jugozahodnem grebenu bil po sneženju spihan, zdaj pa je kopen. Recimo Prisank/Prisojnik po grebenu z Vršiča bi zdaj lahko bil tak, vreme je pa za nekaj naslednjih dni tudi še videti stabilno.
Pa pri tem naletel na sveže fotke, ki so mi naredile skomine...
Iskal sem kaj razglednega, kjer je po možnosti dostop po kakem južnem, zahodnem ali jugozahodnem grebenu bil po sneženju spihan, zdaj pa je kopen. Recimo Prisank/Prisojnik po grebenu z Vršiča bi zdaj lahko bil tak, vreme je pa za nekaj naslednjih dni tudi še videti stabilno.
Pa pri tem naletel na sveže fotke, ki so mi naredile skomine...
Correct me if I am wrong, please.
- johnny1300
- Viceadmiral
- Kraj: Straža
- Kontakt:
jaz pa za hobi izdelujem izdelke iz dog starih sodov, kadi, čebric...

Nazadnje spremenil johnny1300, dne Po Dec 22, 2014 20:57, skupaj popravljeno 1 krat.
- johnny1300
- Viceadmiral
- Kontakt:
- johnny1300
- Viceadmiral
- Kontakt:
reciklaža je vedno fina, samo mal domišlije moraš imet.
jaz pa takele uganjam, kadar niso ravno stroji ali rezevni deli za talilnice aluminija po svetu..pa še nikoli sam nisem šel nanje...
https://www.youtube.com/watch?v=Lw_lYea ... e=youtu.be
v prostem času se pa ubadam z mojim dirkalnikom, iščem pod vodo kar je potonilo vanjo, letim naokoli ter klobasarim ob vikendih z mojimi sosedi, ki so tudi morjeplovsko naravnani
desno spodaj, od letos dalje sicer z belimi plavutmi
ugani lokacijo:

jaz pa takele uganjam, kadar niso ravno stroji ali rezevni deli za talilnice aluminija po svetu..pa še nikoli sam nisem šel nanje...
https://www.youtube.com/watch?v=Lw_lYea ... e=youtu.be
v prostem času se pa ubadam z mojim dirkalnikom, iščem pod vodo kar je potonilo vanjo, letim naokoli ter klobasarim ob vikendih z mojimi sosedi, ki so tudi morjeplovsko naravnani
desno spodaj, od letos dalje sicer z belimi plavutmi
ugani lokacijo:

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov