Pečica Gorenje- zunanje steklo
Moderatorji: moderator2, moderator
-
Bouges Nina
- Admiral
Sashs napisal/-a:Nikola Tesla napisal/-a:Kaljeno steklo 50x50cm z zaobljenimi robovi debeline 5mm zatemnjeno sem plačal pred 14 dnevi 30€ v Steklastvu Iso
LP NT
lepo te je iso nategnil:) drago si tole plačal
industrijska cena kaljene osmice z poliranimi robovi je 15 eur na kvadrat:) hehehe
Robovi itaq morajo biti brušeni pri kaljenem steklu...
@Sashs
Bi se pa jaz zelo priporočil za eno kaljeno osmico 1195 x 2450mm.
Sepravi to je slabe 3m2...
Hvala!
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Sashs napisal/-a:Nikola Tesla napisal/-a:Kaljeno steklo 50x50cm z zaobljenimi robovi debeline 5mm zatemnjeno sem plačal pred 14 dnevi 30€ v Steklastvu Iso
LP NT
industrijska cena kaljene osmice z poliranimi robovi je 15 eur na kvadrat:) hehehe
Sashs, nekaj te ne razumem!
NT so za steklo nategnili, ker je dal 30 evrov. Par objav nazaj pa si napisal, da bi rjavolasi skiperki zaračunali isto kvadraturo 80 evrov.
In cena 15 evrov/m2 je malo bosa. Povej mi, kateri steklar ti jo za to ceno PRODA.
Za šporhet in navadno kaljeno, kot ga je omenil Sachs je razlika.
In meni je vseeno od kje je, samo, da bom ugodno prisel cez, seveda ce bo zelel zrihtati.
Bi pa znala biti ta cena 15 res dokaj realna grosistična nabavna...
In meni je vseeno od kje je, samo, da bom ugodno prisel cez, seveda ce bo zelel zrihtati.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
dule napisal/-a:Sashs napisal/-a:Nikola Tesla napisal/-a:Kaljeno steklo 50x50cm z zaobljenimi robovi debeline 5mm zatemnjeno sem plačal pred 14 dnevi 30€ v Steklastvu Iso
LP NT
NT so za steklo nategnili, ker je dal 30 evrov. Par objav nazaj pa si napisal, da bi rjavolasi skiperki zaračunali isto kvadraturo 80 evrov.
In cena 15 evrov/m2 je malo bosa. Povej mi, kateri steklar ti jo za to ceno PRODA.
steklarska cena kaljenega je nekaj drugega kot industrijska...
čist slučajno delam v tej branži ampak ne kot steklar... pa ni pomebno kaj počnem...
industrija dela kaljene osmice po 15 eur... termopan z toplim robom in ug 1,1 po 16 eur kvadrat - steklar ti ga kasira 50....
troslojca z toplim robom ug 0,5 se da kupit po 28 eur kvadrat...
sevede ti kot povprečn slovenski janez če boš šel kupit eno šipco boš za to enako plačal 80 ali več-....
nekateri tukaj ste pametni kot strela ker ne vidite dlje od svojega plota... jasno bi vam moralo biti da če sodelujemo tukaj kot lastniki bark da moramo za to da lahko imamo 16 metrske zverine z pinki tendami nekaj početi v življenju...
morda počnemo ravno to za kar ti ne verjameš in misliš da podatke ki jih stresam tu gor si sproti izmišljujemo...
mamaMicka napisal/-a:Za šporhet in navadno kaljeno, kot ga je omenil Sachs je razlika.
mama micka... šporhet je običajno najprej barvan... oziroma tiskan z sitom nato kaljen...
imamo 2 vrsti kaljenja...
industrijsko rečeno esg . navadno kaljeno - gre v koruzo... TVG - delno kaljeno gre v velike tope kose in koruzo ... vsako v svoje namene...
steklene ograje iz 2 kaljenih 10tk z poliranim robom staneta za navadnega janeza 250 eur na kvadrat pri isotu al pa pr mostah...
če delaš 4 km take ograje kot na ljubljanski situli jo kupiš za 70 eur na kvadrat...
steklarji niso zlatarji... steklarji so hujši kot zlatarji...
dule napisal/-a:Sashs napisal/-a:Nikola Tesla napisal/-a:Kaljeno steklo 50x50cm z zaobljenimi robovi debeline 5mm zatemnjeno sem plačal pred 14 dnevi 30€ v Steklastvu Iso
LP NT
aja DULE
KER SI BOS... LEPE COPATE DOBIŠ PR MOJMU PRJATLU
WWW.BRODI.SI
Sashs napisal/-a:dule napisal/-a:Sashs napisal/-a:Nikola Tesla napisal/-a:Kaljeno steklo 50x50cm z zaobljenimi robovi debeline 5mm zatemnjeno sem plačal pred 14 dnevi 30€ v Steklastvu Iso
LP NT
steklarska cena kaljenega je nekaj drugega kot industrijska...
čist slučajno delam v tej branži ampak ne kot steklar... pa ni pomebno kaj počnem...
industrija dela kaljene osmice po 15 eur... termopan z toplim robom in ug 1,1 po 16 eur kvadrat - steklar ti ga kasira 50....
troslojca z toplim robom ug 0,5 se da kupit po 28 eur kvadrat...
sevede ti kot povprečn slovenski janez če boš šel kupit eno šipco boš za to enako plačal 80 ali več-....
nekateri tukaj ste pametni kot strela ker ne vidite dlje od svojega plota... jasno bi vam moralo biti da če sodelujemo tukaj kot lastniki bark da moramo za to da lahko imamo 16 metrske zverine z pinki tendami nekaj početi v življenju...
morda počnemo ravno to za kar ti ne verjameš in misliš da podatke ki jih stresam tu gor si sproti izmišljujemo...
Ne nabijaj, ker nisi edini na tem forumu, ki delaš in se na kaj spoznaš. Zato pa sem ti napisal, da je bosa. Boli mene k... kakšna je industrjska cena stekla. Meni je važno za kakšen denar jo jaz dobim pri steklarju.
Če pa jo ti zrihtaš po ugodni ceni pa se priporočam.
In naj ti tistih 16 metrov, oziroma 8 metrov z pinki tendo dobro služi.
Aja in ne rabim LEPIH copat. Lahko pa kakšne tople po industrijski ceni.
Sashs napisal/-a:mamaMicka napisal/-a:Za šporhet in navadno kaljeno, kot ga je omenil Sachs je razlika.
mama micka... šporhet je običajno najprej barvan... oziroma tiskan z sitom nato kaljen...
imamo 2 vrsti kaljenja...
industrijsko rečeno esg . navadno kaljeno - gre v koruzo... TVG - delno kaljeno gre v velike tope kose in koruzo ... vsako v svoje namene...
steklene ograje iz 2 kaljenih 10tk z poliranim robom staneta za navadnega janeza 250 eur na kvadrat pri isotu al pa pr mostah...
če delaš 4 km take ograje kot na ljubljanski situli jo kupiš za 70 eur na kvadrat...
steklarji niso zlatarji... steklarji so hujši kot zlatarji...
No pa spet nekaj več vem...
Samo jaz bi to šipo res precej nujno rabil, če boš lahko zrihtal. Malo kasneje pa še precej več. In za takšno razliko se mi seveda splača fehtat...
Javi in hvala!
-
rjavolasa skipperka
- Viceadmiral
- Kraj: LJUBLJANA
-
rjavolasa skipperka
- Viceadmiral
- Kraj: LJUBLJANA
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti