mnenje
Moderatorji: moderator2, moderator
-
Bouges Nina
- Admiral
-
Bouges Nina
- Admiral
H2O napisal/-a:In v čem je to boljše od vrat?
Če je prostora v notranjosti malo, je lahko zelo utesnjujoče. Recimo utesnjen feeling v notranjosti moje barke (v osrednjem delu, kjer sta salon+kuhinja) gre meni do te mere na živce, da resno razmišljam o drugi (večji) barki. Podobno je v malih stanovanjih, če je še tisti mali prostor razdeljen na več malih sob. Skratka, če eliminiraš steno se "lažje diha", prostor zgleda večji, seveda pa izgubiš eno ločeno sobo. Tista luknja na eni fotki na prejšnji strani (pri barki Feeling 30) men zgleda res grdo; če bi / bom pri sebi to delal, bo to čim bolj podobno, kot pri Beneteau Oceanis 38 spodaj.

-
Rok-11
- Admiral
- Kraj: Ljubljana, Ribiška vasica - It.
Meni so pa tile odprti prostori lepi le za pogledat na slikah - in pogojno uporabni za takrat, ko je barka na vezu v marini ali na sidru v mirnem.
Hkrati pa neuporabno pri malce živahnejši vožnji... Verjetno vse leti po celem prostoru, pri pošteno nagnjeni barki je manj oprimkov in manj prostorčkov kamor lahko stopiš... tako da res nisem prepričan da bi imel...
Hkrati pa neuporabno pri malce živahnejši vožnji... Verjetno vse leti po celem prostoru, pri pošteno nagnjeni barki je manj oprimkov in manj prostorčkov kamor lahko stopiš... tako da res nisem prepričan da bi imel...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov