Frenk in Janez
Moderatorji: moderator2, moderator
-
al
Mene pa zanima 2.del.
Je šel do Frenka pa ga nalomil?
Meni je zanimivo kako se ljudje odzivajo v takih situacijah. Prizadeti z ravnanjem tega kretena samo vse mirno opazujejo, notri jim pa vre...
Dokler jih Frenk ne bo pošteno fasal, bo zganjal take.
Treba je samo skrit svojo identiteo, da ne bo potem težav z organi (ki so pač na strani denarja).
Spray za medvede (alias dober solzilec) pa ponoči na barko in samo mahat pa pade kamor pade, williamsa pa razrezat.
Je šel do Frenka pa ga nalomil?
Meni je zanimivo kako se ljudje odzivajo v takih situacijah. Prizadeti z ravnanjem tega kretena samo vse mirno opazujejo, notri jim pa vre...
Dokler jih Frenk ne bo pošteno fasal, bo zganjal take.
Treba je samo skrit svojo identiteo, da ne bo potem težav z organi (ki so pač na strani denarja).
Spray za medvede (alias dober solzilec) pa ponoči na barko in samo mahat pa pade kamor pade, williamsa pa razrezat.
Mene pa zanima, čigavi otroci (in žena) raje hodijo na dopust z barko, Frenkovi ali Janezovi... Ne zagovarjam norenja z vodnim skuterjem in tenderjem med zasidranimi barkami, ampak takšne igrače otrokom popestrijo dopust in preganjajo dolgčas. Mi imamo vedno na barki kakšno od njih (seveda se z njimi ne podimo po zalivu polnem bark), pa verjetno smo svetovni prvaki v porabi sladke vode (pač nočem težit in omejevat tuširanja), pa interneta, klime in ostalih priboljškov imajo otroci na voljo kolikor hočejo... in vedno gredo z veseljem na dopust z barko. Za razliko od mojega znanca jadralca, ki je tipičen Janez... vsem omejuje tuširanje, cele dneve pluje (če je le možno na jadra), zraven pa še stalno ukazuje, da ga imajo že vsi poln kufer, vedno samo sidra in se skoraj nikoli ne priveže čez noč, ker noče plačevati privezov, ne pusti uporabljat internet, gledat televizije in igrat računalniških iger, ker ni dovolj elektrike, ne hodijo v oštarije, ker se mu zdi škoda denarja za večerje, zato mora žena še na dopustu ves čas kuhat in pomivat posodo (seveda v morju)... "Janezova" otroka že dolgo ne hodita več z njim na dopust, ženi pa tudi ne manjka dosti, da bo poslala k vragu njega in barko 
H2O napisal/-a:...Mene pa zanima, čigavi otroci (in žena) raje hodijo na dopust z barko, Frenkovi ali Janezovi...
Odvisno kakšna so pričakovanja, želje, cilji. Glede na trenutne trende bi se verjetno marsikdo raje pridružil Franku (žal predvsem mlajše generacije), so pa tudi takšni, ki se jim prileže nekaj počitka od običajnega udobja in več Janezove robinzonskosti.
Lep pozdrav.
Po treh dneh Janeza, zapaše en Frenkov dan, pri sosedu seveda, ki ima vse hitech dodatke
Ampak res, vsaj tri dni odklopa od vseh wifijev ipd. se prileže in ne škodi nobenemu.
V oštarijo se pa tudi težko spravimo, v prvi vrsti zaradi slabe hrane, v drugi vrsti pa, ker ima slaba hrana "dobre" cene. No pa smo spet pri Janezu
Ampak res, vsaj tri dni odklopa od vseh wifijev ipd. se prileže in ne škodi nobenemu.
V oštarijo se pa tudi težko spravimo, v prvi vrsti zaradi slabe hrane, v drugi vrsti pa, ker ima slaba hrana "dobre" cene. No pa smo spet pri Janezu
Plutje kot pri Janezu, se prileže samo Janezu (ki ima komando, upravlja z jadrnico in je v elementu ter jo ima 100% pod kontrolo) in družici (če Janez ni preveč zajeban). Za vse ostale na krovu, pa je to (ponavadi) brezveze, razen za zelo male otroke in morda kake goste, ki so prvič (pa še to le za kak dan).
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
Pa kaj si nor... pa kako se ti da, da si že malo MT podoben. Pa ni res, da rjuharji nimamo vse teh dodatkov, interneta, bose sistema, agregata.... je ap res, da imamo samo napihljiv skuter in dva napihljiva delfina..če slučajno pravih ni, pa se želimo slikat z njimi... seveda s staro Laiko, kjer filme razvijajo samo še nekje v nemčiji...
HEHE
HEHE
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
DR.E napisal/-a:Pa kaj si nor... pa kako se ti da, da si že malo MT podoben. Pa ni res, da rjuharji nimamo vse teh dodatkov, interneta, bose sistema, agregata....
A je to name letelo? Vsa čast takšnim rjuharjem, ampak jaz govorim o "Janezih", ki prezirajo vsako udobje na barki, agregate, wifi-je in podobno sranje
- od kapitana zena
- Admiral
Marchi napisal/-a:V oštarijo se pa tudi težko spravimo, v prvi vrsti zaradi slabe hrane, v drugi vrsti pa, ker ima slaba hrana "dobre" cene.
To velja predvsem za Kornate. Drugače je pa po Jadranu veliko oštarij z dobro hrano in normalnimi cenami. Seveda pa ne moreš pričakovat, da bo hrana v oštariji dobra, pa cenejša od kruha in paštete na barki.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov