Iščem prostor z veliko elektrike
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Iščem prostor z veliko elektrike
Vem, sem se pogovarjal z nekom, ki mu te zadeve grejejo celo bajto, da ima vsa okna odprta. Ampak se ne bom lotil, ker se ne bi rad pajklal pred davkarijo, ki bo slej ko prej našla rešitev za pobiranje davka za nazaj. Trenutno gre brez tega. 
Lahko se gres skrivalnice, ampak nima smisla. Plačaš davek in to je to. Zdaj je že nekako jasno kako gre. Konec leta si pač ob 19%. Ne dam prav, da rudarjenje ne bi bilo obdavčeno. Kot vsak je tudi tu treba plačati davek na dobiček, kot ga plačuješ ti in ostali podjetniki. Ce imas 1000€ na uro se toliko lažje. 
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
To slej ko prej spajkla. Ni za mene!
-
toni8
Na izgubo (davčno osnovo minus) ni davka
toni8 napisal/-a:Na izgubo (davčno osnovo minus) ni davka
a si ti mal naporen
pust človeka naj dela kaj hoče in koliko hoče
tvoj negativizem ne sodi nikamor, mislim, da si zrel za kak ban, da se mal ohladiš, pač preskočiš, če te stvar ne zanima
-
toni8
Za velike dobičke je bolje registrirati podjetje na Cipru ali Kajmanskih. Na koncu bi bil največji problem kako dvigniti denar z računa podjetja. Resni podjetniki vedo kaj mislim. V konkretnem primeru žal tega problema ne bo.
Še ena ideja za prostor z veliko elektrike, Termoelektrarna Trbovlje (v llikvidaciji), tam imaš na voljo 150 megawatov. Vprašaj, če dajo kakšen prostor v najem. Ali pa njihova deponija premoga, tam imajo 1600 kVA trafo iz srednje napetosti na 400V. Ni hudič, da to ne bo dovolj.
motorni
Pa pri poskoku porabe električne energije pričakuj obisk mož v modrem, ker na ta način odkrijejo največ nasadov konoplje. Dobro, tebe se to ne tiče samo, da ne boš presenečen. Je pa po svoje škoda toliko toplotne energije stran vreči. 
-
toni8
Mogoče bo pa izumil kako toploto pretvorit v močno elektriko.
v petek sem prvič v življenju srečal bitcoin rudarja,in smo se lepo pogovorili,investicija v 12 močnih grafičnih kartic cca 6000€
na zahtevo mame plačuje sam razliko v elektriki za 2 meseca 1 kartica moči cca 1,9kw poračun za elektriko v dveh mesecih 200€,v tem času je zaslužil 300€,zaslužili so prodajalci računalnikov 6000€,elektrogospodarstvo 200€ rudar je sicer v minusu ampak denar se obrača.
na zahtevo mame plačuje sam razliko v elektriki za 2 meseca 1 kartica moči cca 1,9kw poračun za elektriko v dveh mesecih 200€,v tem času je zaslužil 300€,zaslužili so prodajalci računalnikov 6000€,elektrogospodarstvo 200€ rudar je sicer v minusu ampak denar se obrača.
-
toni8
Ja saj v Alan Fordu je tudi kupoval po 5 in prodajal po 3 pa je bil na profitu.
igorb napisal/-a:v petek sem prvič v življenju srečal bitcoin rudarja,in smo se lepo pogovorili,investicija v 12 močnih grafičnih kartic cca 6000€
Hahaha...daj ne bluzi.
--- Lenuhec.si ---
Možno da nimam pojma,vendar se je to zgodilo v računalniški trgovini ki jo ima prijatelj,nesel sem laptop da mi menja baterijo,potem je prišel nadebudni rudar po extra ventilatorje, in to lepo razložil,ceno kartic mi je povedal lastnik trgovine,dovmevam da 50 let star trgovec ne laže, je tudi moj prijatelj,kartice so res velike in so za poganjat grafiko on je povedal da so to trenutno najbolj zmogljive na tržišču,na kartici piše power 1900w,ostalo je povedal rudar ko smo ga malo po ovinkih spraševali o morebitnih profitih,sicer je možno da rudar ne koplje v dobrem rudniku vendar ni bil videti preveč zadovoljen,menda bo mama prekinila kopanje.
-
toni8
To se samo napravlja da mu ne gre, v resnici je pa obogatel. Saj itak vsak. Samo močno elektriko rabi.
sicer ima kocka dobro idejo,odvečno toploto lahko preusmeriš v nasad konoplje,mogoče zadaj za elektronskimi paneli to je resnično Prava ideja,vršičke sušiš kar na hladinih rebrih.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov