All is lost - Robert Redford

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

Re: All is lost - Robert Redford

OdgovorNapisal/-a kocka » To Nov 10, 2020 22:02

NIL napisal/-a:Zame najboljši film o navtiki, ki sem ga kdaj gledal. Podnapisov in govora ne potrebuje; vsa dejanja govorijo celo zgodbo. Tisti, ki jadramo, se lahko najdemo v vsaki potezi Redforda ki jo naredi. Konec je... nepredvidljiv. Vsak si ga lahko razlaga po svoje. Edino kar me je motilo; Redford nikoli ne pokaže strahu. Marsikdo bi se na njegovem mestu vsaj "nekajkrat v hlače" pri tem kar se mu dogaja. On pa nič :). No, vsekakor film vreden ogleda.

Mislim da zelo prepočasi reagira na vse zadeve, mogoče za nekoga deluje zrelo premišljeno, za moje pojme prepočasi in preveč filmsko. pa da ga vidim, ko se mu 3je slabo sidrani italijani sredi nočne nevihte, obesijo na njegovo sidro in grejo 4 barke proti skalam.... :roll:
Uporabniški avatar
AEgir
Admiral

Re: All is lost - Robert Redford

OdgovorNapisal/-a AEgir » To Nov 10, 2020 22:13

Priporočam še ogled filma The Mercy. Tudi odličen na to temo sploh glede na zgodovinsko podlago. Res zgodba z vsemi elementi.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov