Potres
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Potres
Med vožnjo v avtu, včeraj ni bilo čutiti kaj posebnega, verjetno se bolj čuti na kaki gladki podlagi, ki pa jih žal ni prav veliko 
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Jožko ti maš predober avto da bi čutil take anomalije! 
Morda res, ampak včeraj sem bil z Boxer-jem 
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
-
al
evo. mi smo se organizirali in pomagamo družini od prijatelja, ki je ostala brezz hiše.
Baje tisti, ki za 48 ur potujejo na Hrvaško zaradi pomoči ob potresu, za vstop v Slovenijo ne potrebujejo negativnega testa ali karantene.
H2O napisal/-a:Baje tisti, ki za 48 ur potujejo na Hrvaško zaradi pomoči ob potresu, za vstop v Slovenijo ne potrebujejo negativnega testa ali karantene.
Boš šel pomagat?
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Ne. #samopovem
Nimam barke na Hrvaškem in letos sploh nisem bil tam.
Nimam barke na Hrvaškem in letos sploh nisem bil tam.
-
al
H2O napisal/-a:Baje tisti, ki za 48 ur potujejo na Hrvaško zaradi pomoči ob potresu, za vstop v Slovenijo ne potrebujejo negativnega testa ali karantene.
mi ne gremo dol ampak pomagamo družini denarno.
Včeraj, ko sem lezel iz postelje, sem v temi brcnil v škatlo, ki jo imamo za pasje igračke, tako da se je cela hiša stresla. Ampak potem je žena rekla, da je bil potres.
motorni
al napisal/-a:mi ne gremo dol ampak pomagamo družini denarno.
Bravo Al. Mi tudi, čeprav so nam letos prihodki krepko upadli, ker smo pač odvisni od gostincev.
motorni napisal/-a:Včeraj, ko sem lezel iz postelje, sem v temi brcnil v škatlo, ki jo imamo za pasje igračke, tako da se je cela hiša stresla. Ampak potem je žena rekla, da je bil potres.
Motorni, potres je bil opoldan
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Veliko je takšnih, ki pomagajo/bodo pomagali pa ne oglašujejo.Prepričan sem, da v takšnih situacijah z veseljem pomaga vsak, kolikor je v njegovi moči.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Mogoče sva pa z Alom z "oglaševanjem" še koga spodbudila k pomoči.
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Baje da cigani tud pomagajo... odnašat pomoč ki prihaja dol 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti