Seleven, se strinjam s teboj, nekateri, pišejo eno novico na parih postih.
No še ta teden bo tukaj vse razmetano potem pa upajmo, da se Sandi vrne z dopusta in spravi malo u red.
Se vidimo na srečanju.
Slovenci (spet) nasedli na Hrvaškem
Moderatorji: moderator2, moderator
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Seleven res imaš prav, sem pogledal, vendar sta oba pisala isti dan skoraj ob istem času, za enako zadevo. To da sta pisala vsak svoj post,... se zgodi, ni se prvič in ne zadnjič.
Da je pa to druga fotka pa nisem videl, oz. druga barka pa nisem videl, tudi napisano ni, da je fotka simbolična, sam pa tudi nisem šel pogledat v slovenski register čigava je registracija in kakšna barka je, a je sosedova al je od prjatla, .... Ljudje imamo pač nesrečo, se zgodi.
Mogoče sem že prestar, pa ne vidim dobro, poleg tega pa res ne berem celotnega foruma in res mi je žal, da včasih ne gre, kot bi moralo.
LP

Da je pa to druga fotka pa nisem videl, oz. druga barka pa nisem videl, tudi napisano ni, da je fotka simbolična, sam pa tudi nisem šel pogledat v slovenski register čigava je registracija in kakšna barka je, a je sosedova al je od prjatla, .... Ljudje imamo pač nesrečo, se zgodi.
Mogoče sem že prestar, pa ne vidim dobro, poleg tega pa res ne berem celotnega foruma in res mi je žal, da včasih ne gre, kot bi moralo.
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
Tisti križec na karti pomeni, da je tam skala ali kaj podobnega, ki je ob oseki zunaj, ob tistem času pa je bila izrazita oseka:
http://www.slovensko-morje.net/images/i ... 969888.gif
Vprašanje je tudi, koliko držita tista dva in pol metra na 20 let stari karti
http://www.slovensko-morje.net/images/i ... 969888.gif
Vprašanje je tudi, koliko držita tista dva in pol metra na 20 let stari karti
motorni
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov