wakeboarding v poplavljeni ljubljani

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

joeloe
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a joeloe » Po Sep 20, 2010 12:54

Jah, takole v tkem marsikdo težko gleda, kako se drugi zabavajo...

Šejca - Šujica?

http://www.youtube.com/watch?v=iVtYy0SfxEs&feature=related

Mi pa nikoli ne bo jasno, zakaj dovolijo gradnjo na poplavnem področju...
Sve će to narod da pozlati!
Uporabniški avatar
luftar
Admiral
Kraj: Ljubljana, Pula - Bunarina

OdgovorNapisal/-a luftar » To Sep 21, 2010 15:35

Naj uživajo fantje, še sam bi šel če bi mogel. Tudi mi smo včasih zganjali norčije. Klet sem pa tako sam pospravil.
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Sep 21, 2010 21:26

Ni Šujica, je pa blizu v sosednji horjulski dolini...

Moje mnenje je tudi takšno, da ni vse tako črno. Res je, da je ogromno ljudi najeb***, samo zaradi tega tudi ne more bit en teden žalovanja v državi... Pač fantje so se s pirom v roki zabavali, pa kaj je to takšnega? In ker so to pravi kmečki fantje, sem prepričan, da je samo eden od njih med temi poplavami storil več dobrega za ljudi, kot mi vsi skupaj, ki čvekamo tukaj po forumu! V tistih koncih so pri vsaki hiši mladi tudi prostovoljni gasilci in sedaj že nekaj dni neprestano na terenu!

Tole smučanje po LJ z avtomobilom... To je pa bilo pred kakšnimi 10 leti vsak dan po televiziji med dnevnikom. Takrat je bila to reklama za Audi Quattro, ko je za seboj po ulicah vlačil wake-rja. :wink:
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » To Sep 21, 2010 21:38

Prav rad bi videl vašo reakcijo, če bi vi imeli v vaši hiši meter vode in bi se mimo vaših vrat vozili z bordi, medtem, ko bi vi reševali kar bi se rešiti dalo. Prepričan sem da bi bili vaši posti popolnoma drugačni. Upam, da se nobenemu od vas kaj takega ne bo nikoli pripetilo, kajti sam sem sem imel tokrat priložnost na lastne oči videti kakšne travme doživljajo ti ljudje. Sam sem jo k sreči odnesel dobro, čeprav nisem mogel z avtom 2 dni do doma.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
joeloe
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a joeloe » Sr Sep 22, 2010 07:47

CAR napisal/-a:Prav rad bi videl vašo reakcijo, če bi vi imeli v vaši hiši meter vode in bi se mimo vaših vrat vozili z bordi, medtem, ko bi vi reševali kar bi se rešiti dalo. Prepričan sem da bi bili vaši posti popolnoma drugačni. Upam, da se nobenemu od vas kaj takega ne bo nikoli pripetilo, kajti sam sem sem imel tokrat priložnost na lastne oči videti kakšne travme doživljajo ti ljudje. Sam sem jo k sreči odnesel dobro, čeprav nisem mogel z avtom 2 dni do doma.

Ja, je hudo, resnično.
Sem se pa spomnil mojega očeta, ki je razlagal kako je bilo pred drugo svetovno vojno. Prav tu, kjer je sedaj mnogo blokov in raznih stavb podjetji je bilo poplavno področje. Razlagal mi je, kako ga je moj ded nosil na ramenih od viške cerkve domov in brodil skoraj do ramen v vodi.

Od takrat so seveda malo popravili situacijo z uredivijo struge Gradaščice in Malega grabna, je pa tam še vedno poplavno področje in me prav zanima zakaj ljubljanske oblasti širijo zazidalno območje prav na poplavna področja.
Ljudje pa, kaj naj rečem, o tem ne razmišljajo in nepremičnine tam kupijo in se ne pozanimajo kaj se tam lahko zgodi, ko zapade dovolj dežja.
Itak je pa znano (še v šoli smo se učili), da so razen Drave in Mure pri nas vsi, prav vsi vodotoki hudourniški.
Sve će to narod da pozlati!
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Sr Sep 22, 2010 08:46

CAR napisal/-a:Prav rad bi videl vašo reakcijo, če bi vi imeli v vaši hiši meter vode in bi se mimo vaših vrat vozili z bordi, medtem, ko bi vi reševali kar bi se rešiti dalo. Prepričan sem da bi bili vaši posti popolnoma drugačni. .

Pizda Car, si se naježu :!:
Prjatlu je voda in mulj zalila skladišče trgovine. Vse je šlo u kur..! Dva dni smo šaflali mulj in prali uničene izdelke. Posodil sem mu kombi, da je odpeljal, kar bi se dalo morebiti še očistiti. Ni kaj. Jeba. Ampak zraven je pa vseeno bilo humorja na ta račun. Sej nimaš kej. Kar je, je.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
luftar
Admiral
Kraj: Ljubljana, Pula - Bunarina

OdgovorNapisal/-a luftar » Sr Sep 22, 2010 09:54

Kr-en se strinjam s tabo. Tudi težave moraš reševati s humorjem.
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Sr Sep 22, 2010 10:33

admin napisal/-a:In ker so to pravi kmečki fantje, sem prepričan, da je samo eden od njih med temi poplavami storil več dobrega za ljudi, kot mi vsi skupaj, ki čvekamo tukaj po forumu! V tistih koncih so pri vsaki hiši mladi tudi prostovoljni gasilci in sedaj že nekaj dni neprestano na terenu!

:wink:

Tole pa drži, da ne bi moglo bolj !!!
bouton
Admiral

OdgovorNapisal/-a bouton » Sr Sep 22, 2010 11:14

Nas je sicer tudi poplavilo. (na kratko sem napisal tule: http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... 9&start=30 ). Sem pa si kljub temu vzel nekaj časa in se šel peljat s čolnom, po Išci, ki nas je poplavila. Take višine vode in izkušnje plovbe res ne doživiš pogosto... in bi bilo škoda to zamuditi.
Uporabniški avatar
Mitja P
Admiral

OdgovorNapisal/-a Mitja P » Sr Sep 22, 2010 14:50

Fantje točno tako kot ste napisali.
Poleg vsega žalostnega je treba vriniti še malo humorja.

Zakaj bi se človek še bolj sekiral in si delal sive lase tako kot naš Car, namesto, da bi ob tem probal nekaj takega kar ne moreš vsak dan.

Stvari se uredijo, popravijo, počistijo, spomini ostanejo, ampak zakaj bi ostali samo negativni spomini.

Lp
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Sr Sep 22, 2010 16:08

Fantje to ni fer od vas, da ste tako začeli po našem Carju pljuvati. Kot mnogi od vas ga osebno poznam in fant je fajn poba. Za prijatelje je marsikaj pripravljen narediti. Pred kratkim je prišel službeno v naše kraje in me je povabil na pijačo. Zraven je imel dve taki sodelavki, da so se mi sline cedile in zato razumite njegovo jezo pri poplavah in vsem hecu okoli nje, da je on zelo prizadet, saj dva dni ni mogel z avtom v službo. Predstavljajte si dva dni brez teh njegovih sodelavk, jaz bi tudi popizdil.

P.S. Tudi meni je poplavilo klet in nekaj stvari uničilo, hvalabogu bolj malo.
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
CC
Admiral
Kraj: Veleje~Dunat

OdgovorNapisal/-a CC » Sr Sep 22, 2010 18:09

[quote="janadino"]
P.S. Tudi meni je poplavilo klet in nekaj stvari uničilo, hvalabogu bolj malo.

--tebi v kleti ne more uničit ničesar ker nimaš drugega not kot prazne sode :lol: :lol:

men je pa na vikendu odneslo brežine,zdaj bom pa res žejn :(
Lp CC
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » Sr Sep 22, 2010 20:21

No coment! Si bom pa arhiviral vaše humane poste!
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Če Sep 23, 2010 08:15

Car, kdaj boš službeno v Zasavju :?: :lol:
Uporabniški avatar
nig888
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a nig888 » Če Sep 23, 2010 15:04

Strinjam se s tistimi, ki pravijo, da se je treba zabavati, vendar se hkrati tudi popolnoma strinjam s Carom. Naj razložim.
Tudi sam sem v teh poplavah kratko potegnil. Voda v celem spodnjem nadstropju, uničen parket, okvirji vrat itd. Niti ni pomembno. Hočem povedati sledeče: vodo smo imeli ravno do roba, v igri so bili centimetri (da ne rečem milimetri), ko se mimo na polno pripelje "đipenđija" s ful gasom in vleče enega za sabo. No zdaj pa tisti, ki pluvate po Caru uganite kaj je naredil val za njim? Vali, ki so jih povzročili s svojo objestno vožnjo so naredili veliko škode v moji soseski....
Se strinjam, da se je treba zabavati ampak treba je zelo dobro razmisliti kje in kdaj. Moje mnenje je, da med hišami temu ni prostora.
Lp

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gosti