Kraja avtomobila

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
Joško
Admiral
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Joško » So Dec 18, 2010 10:14

Pa tudi ne se predat, iskati ga je treba naprej. Takim lopovom se mora stopiti na prste in jih krepko kaznovat.
Prijatelju so tudi pred par leti v Varšavi ukradli avto. Tam dobit avto nazaj je še veliko večji problem, ker je mreža lumpov bolje organizirana. Ko se je že sprijaznil, da avta ne bo več dobil nazaj, je po treh mesecih povsem slučajno ustavil poleg njega na križišču. Ker si ga je čudno ogledoval, je voznik na hitro speljal, on pa za njim. Seveda je takoj javil policiji in so ga hitro izsledili.
Verjamem, da so med morjeplovci ljudje, ki se spoznajo na te reči in ti lahko veliko pomagajo pri iskanju.

Lp :D
:)"Dobrega štromarja zruka samo slab šnops":)
Bouges Nina
Admiral

OdgovorNapisal/-a Bouges Nina » So Dec 18, 2010 10:19

Ja, je včeraj rekel policaj, da so prejšnji teden v Kamniku 10 ljudi zaprli! Na tem istem parkirišču, so prejšnji petek, moji prijateljici iz Peugeota pokradli vsa kolesa, sem se še hecala, DA IMA PREDOBRE ZIMSKE GUME, MOJ OČITNO NI ZANIMIV, KER IMA LETNE...No, pa je bil...zanimiv. Kar cel!
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » So Dec 18, 2010 10:54

Ja šit, se kar nekaj vozim po sloveniji in če vidim cliota z aj lav njivice javim,
rekla si za poceni star kot zemlja,
jaz prodajam puntiča letnik 2000 135000 km, za recimo jurja sto,
bel običan na 3 vrata, električne šipe, servo 2x
lp
Bouges Nina
Admiral

OdgovorNapisal/-a Bouges Nina » So Dec 18, 2010 11:14

tole je pa zanimvo! počakali bomo do ponedeljka, ga odjavili, sporočim. a je avto v redu?
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Ne Dec 19, 2010 00:09

Nazadnje sem ga vžigal konec poletja in je delal, je pa potreben servisa zamenjava olja, gume so sicer zimske a ne vem če bodo ok, za policaje že drugače pa so ene 3 sezone stare.
nekje po novem letu se ga bom spravil resno prodajat ker mi že res 2 leti stoji razen parkrat ko sem šel kak krog da vidim da je še živ.imam svoj in službeni avto in treh pa res ne nucam.
bremze in sklopka imata morda 1000 km.
če bo interes javi.
lp
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Ne Dec 19, 2010 12:10

Glej Nina, če je avto namenjen za dele, ga bodo razmontirali, kar se le da, z ostankom ( školjko) pa se več ne bodo zajebavali. V SLO je , če se ne motim , 5 centrov za razgradnjo vozil Ti bom lahko jutri dal od vseh naslove in tel. št. ali pa daneš malo pogooglaš . No v enem sem zaposlen sam, ta je za SV Slovenijo, pa bom rekel fantom, naj malo pogledajo izpraznjene Cliote ( barva ?). V gozd ali kam na divje ga ne bodo vrgli, jih lahko kdo vidi, ko pa ( zastojn) pripeljejo avto v te centre ( ta "predelava" je sigurno večjega obsega in gre preko kakega kleparja, da ni tako opazno), pa se zapiše poreklo vozila. Tudi samo z tem potrdilom lahko avto odjaviš iz prometa ( ali KPP ). Ko jih boš kontaktirala, navedi čim več o avtu. Predvidevam, da je prometna tudi ostala v avtu, če ni, jim pošlji fotokopije. Pa reči naj zadevo obravnavajo zaupno, ker če slučajno najdejo ostanke tvojega avta, se povežeš s policijo, in tile lahko dobijo celo verigo teh nepridipravov.
Če pa je slučajno naročilo prišlo iz tujine, južnega ali JV dela, pa se itak moraš sprijaznit, da tudi nepridipravov ne bodo dobili, kaj šele avta.
Obilo sreče ti želim.
LP
Bouges Nina
Admiral

OdgovorNapisal/-a Bouges Nina » Ne Dec 19, 2010 13:59

Hvala, hvala, hvala, hvala, če rabiš kakršnekoli podatke, ti dam telefon, mejl, karkoli!!!!!!!! jutri gremo avto odjavit, prometno imamo, zapisnik iz policije pa tudi!!! bi res lahko pogledal, če je kje naša školjka???????? večni dolžnik sem!!!!!
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Ne Dec 19, 2010 14:31

Daj mi mobi, na ZS, te pokličem jutri okrog 11-12 ure.
LP
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Ne Dec 19, 2010 21:24

Nina, tu imaš enega od vodilnih razgraditeljev, pokliču tu in ti bodo svetovali za naprej.

http://www.karbon.si/

Čeprav mislim, da od kraje do takšnega početja kar nekaj časa traja.....

LP
:wink:
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
Uporabniški avatar
Mitja P
Admiral

OdgovorNapisal/-a Mitja P » Ne Dec 19, 2010 21:30

Nina, tudi meni lahko pošlješ, malo več podatkov o barvi ali pa št karoserije.
Tudi jaz sem v enem takih centrov kot Atilone pa če kaj opazim, lahko malo pofirbcam.

Lp Mitja
pale
Admiral
Kraj: ˇljubljana

OdgovorNapisal/-a pale » So Dec 25, 2010 08:26

Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » So Dec 25, 2010 09:55

to je to, bravo pale
nina v akcijo
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » So Dec 25, 2010 20:48

Poklicat in če ima prometno od motorja, žal ne bo nič, če pa je nima, pa postane stvar zanimiva.
Se pa vnaprej opravičujem prodajalcu, če je čist !!!
LP
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » To Maj 31, 2011 07:33

Pozdravljena Nina
Upam, da se je tisto z avtom kaj rešilo.
Našel sem slike vloma in oropanega clia hčerke našega prijatelja pred nekaj leti. Kot sem izvedel, policaji točno vedo kdo ga je oropal, ampak zgodilo se ni niti se ne bo nič. Policaji niso hoteli povedati kdo so storilci, čeprav jih dobro poznajo. Lahko bi sprožili le tožbo proti neznanim osebam pa še takrat je vprašanje, če bi na sodišču policaji povedali kdo je bil storilec in če bi razen velikih stroškov sebi dosegel še kaj pametnega. Dokler bodo lopovi in tajkuni zaščiteni bolj kot kočevski medvedi se bo to še dogajalo. Čedalje bolj.
Pred leti je moja sestra pozabila v Iranu na klopci fotoaparat in ko so se po treh urah vrnili so jim ga domačini takoj vrnili sami od sebe. Še predno so izstopili iz avta so že prinesli fotoaparat in se opravičevali, da ga ni nihče vzel ampak, da je bil na klopci in so ga dali na varno. Kako bi bilo pri nas?
Lep pozdrav NT

tako so vlomili
Slika

ukradli so desni blatnik in ga oskubili sredi noči pred blokom na parkirišču.
Slika

in veliko delov. Ubogi clio
Slika

Slika
Nazadnje spremenil Nikola T., dne To Maj 31, 2011 10:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Slootack
Viceadmiral
Kraj: Kras/ Trst
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Slootack » To Maj 31, 2011 08:40

:shock: svašta :shock:
Ja ga niso oskubili na licu mesta?

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov