Gobi in Gobbi
Moderatorji: moderator2, moderator
Ja Gobbi je štartal v slabem, jaz pa sem prečkal Kvarner v še slabšem... Sem videl že marsikaj, ampak tole je bilo pa luksuz... No del poti od M. Lošinja do Zadra smo z Gobbijem prepluli skupaj včeraj zjutraj. Popolna bonaca, morje kot olje... Naredili smo tudi mali "photoshooting"... Slikce sledijo, trenutno jih nimam jaz ampak Gobbijev prijatelj Dejan, ki je slikal...
LP
LP
-
gobbi
- Viceadmiral
- Kraj: MARIBOR-BANJOLE-NEREZINE-JEZERA
Kaj naj vam napišem užitek čisti morje je bilo uradno med 4 in 5 šli po nemotovih navodili flape čist dol da se barka podalšahitrost pa cirka po gps 20knt
Uspeli smo prit do nove marine v Novem gradu,pol pa drugo jutro dalje do Murterja od Brijonov do Kvarnera taka megla da smo trije naprej gledali pa nismo nič videli vmes skoraj tanker povozili
v kvarnerju se pa je ščistlo,na pumpi v lošinju smo srečali admina in pol se je začel photoshooting mamo kr lepe slike,do Zadra bonaca od Biograda dalje pa spet veter do marine aci jezera
admin lepo si skočo čez moje vale slike so vau skačeš ko peterka
Uspeli smo prit do nove marine v Novem gradu,pol pa drugo jutro dalje do Murterja od Brijonov do Kvarnera taka megla da smo trije naprej gledali pa nismo nič videli vmes skoraj tanker povozili
admin lepo si skočo čez moje vale slike so vau skačeš ko peterka
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov