Smučanje in negativni test

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

al

Re: Smučanje in negativni test

OdgovorNapisal/-a al » To Jan 05, 2021 18:37

se pravi aprila bo žur. cel mesec. dva :mrgreen:
mislim po kafanah... uf. morm naštimat valuto :lol:
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » To Jan 05, 2021 18:56

Kako ze recejo iz tvojih ust v božja ušesa. Zdajle podpisem tvojo napoved.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » To Jan 05, 2021 18:58

al napisal/-a:se pravi aprila bo žur. cel mesec. dva :mrgreen:

Očitno bo to nova realnost. Jeseni, pozimi in spomladi lockdown, poleti pa par mesecev žur na polno, kot bi nas s ketne sneli :twisted: . Jeseni pa spet jovo na novo. Ker čim se bomo znebili tega virusa, bo prišel drug (ali bo pa ta mutiral). Virusi so že od nekdaj z nami in vedno bodo, zato se bomo morali pač navaditi živeti z njimi. Pa ne tako, da se bomo panično bali okužbe, ampak da bomo skrbeli za svoj imunski sistem. Kdor ima dober imunski sistem, se mu ni treba bat koronavirusa... Ostali pa začnite skrbet zanj (z zdravim načinom življenja, zdravo prehrano in dovolj gibanja), ali pa #ostanitedoma.
Uporabniški avatar
hrošč
Admiral
Kraj: Ljubljana - Vrsar

OdgovorNapisal/-a hrošč » To Jan 05, 2021 19:17

diligence napisal/-a:Zdravsto. Kovid obvlada.Pa ostalo. Verjetno je smrt pri drugih boleznih prijetnejša.

Gospodarstvo.Ne samo jaz -idiot -ne vem kaj lahko posluje. tudi precej bolj šolane glave so tu izgubljene.Če zaposleni na ministrstvu niso sposobni vsaki firmi poslati točnih navodil , potem je kristalo jasno ,da tudi pomoči oz, nadomestila za zaprtje ne bo NIKOLI !
Tako .Sedaj mi je malo lažje :D

Najlepši primer: moja mati se ukvarja s športno trenersko dejavnostjo, sp, najeta dvoranica itd. Ob zaprtju jeseni je poslala identični mail na MGRT in na MIZŠ in dobila, seveda, dva diametralno nasprotujoča si odgovora, ali lahko glede na odloke dela ali ne. ...
weta
Admiral

OdgovorNapisal/-a weta » To Jan 05, 2021 20:41

H2O napisal/-a:
weta napisal/-a:Kot ti je že nekdo omenil, mislim, da slabo bereš, prepovršno ali pa ne razumeš prebranega

Razumem bolj, kot si misliš... tudi tisto, kar napišeš med vrsticami.

weta napisal/-a:ne bom se več pregovarjal s tabo, pisal pa bom še, če se mi bo zdelo.

Ti kar :wink:

Pa za spremembo napiši še kaj v zvezi z navtiko 8). Po možnosti iz lastnih izkušenj.

Pa saj pišem tudi v zvezi z navtiko, v bistvu še več, kot kakšnega ping ponga v takih temah.
Žal lahko navtiko letos zreduciram na avanturo veslanja po reki vipavi, preveslal sem namreč slabe tričetrt celotne struge. Pa dvakrat sem veslal v Devinu in se sončil na plaži pod devinskim gradom.....:)
diligence
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a diligence » To Jan 05, 2021 20:41

hrošč napisal/-a:
diligence napisal/-a:Zdravsto. Kovid obvlada.Pa ostalo. Verjetno je smrt pri drugih boleznih prijetnejša.

Gospodarstvo.Ne samo jaz -idiot -ne vem kaj lahko posluje. tudi precej bolj šolane glave so tu izgubljene.Če zaposleni na ministrstvu niso sposobni vsaki firmi poslati točnih navodil , potem je kristalo jasno ,da tudi pomoči oz, nadomestila za zaprtje ne bo NIKOLI !
Tako .Sedaj mi je malo lažje :D

Najlepši primer: moja mati se ukvarja s športno trenersko dejavnostjo, sp, najeta dvoranica itd. Ob zaprtju jeseni je poslala identični mail na MGRT in na MIZŠ in dobila, seveda, dva diametralno nasprotujoča si odgovora, ali lahko glede na odloke dela ali ne. ...

takih primerov je za mali zvezek. Ljudje ,ki pišejo take odločbe ,ukrepe ,odgovore, za svoja dejanja ne odgovarjajo. Še več, dobijo še krizni dodatek.Najhuje je pa , da se napak zavedajo pa nič ne ukrenejo. To je enako kot poslovna goljufija. Ljudi uničujejo pri polni zavesti, brez slabe vesti .
Uporabniški avatar
Grega295
Admiral

OdgovorNapisal/-a Grega295 » To Jan 05, 2021 21:55

al napisal/-a:

pa o tem pišem že na vsaki drugi strani teme!

a to “razuzdano” življenje je le odraz primitivizma.

point je:
.) povezava do vlade?!
.) en od fantov je bil udeležen ......... življenja ..... (nesreca?)
.) en od fantov je bil....

mah prevec vem...

Slika

Povezava: https://twitter.com/Jinxovje/status/1346540338182287367
Uporabniški avatar
Grega295
Admiral

OdgovorNapisal/-a Grega295 » To Jan 05, 2021 22:12

.
al

OdgovorNapisal/-a al » To Jan 05, 2021 23:14

Grega295 napisal/-a:.

.

to je to.
a to so juicy details, ki se radi berejo.
zdaj pa se čaka pogumne, da gredo z informacijami naprej.
slippery when wet

aja. na Baliju ni živel, ker je fino ampak, ker se je skrival oz. bil nedostopen..
Uporabniški avatar
kasaudio
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kasaudio » Sr Jan 06, 2021 00:56

.
Xilinx Vivado HLx trainee
Uporabniški avatar
Grega295
Admiral

OdgovorNapisal/-a Grega295 » Sr Jan 06, 2021 01:27

Ne glede na lifestyle in pretekle grehe teh fantičev, je pravi "zločin" šele, če testi res niso OK. Če so testi okey, je vseeno od koga se jih kupi, če so najcenejši. Baje imajo v pogodbi člen, da se le ta prekine, če testi ne ustrezajo XY % zanesljivosti. Glede na razburkano javno mnenje, se po moje temu poslu nič dobro ne piše.
Uporabniški avatar
Grega295
Admiral

OdgovorNapisal/-a Grega295 » Sr Jan 06, 2021 01:28

. napaka ... nej admin pobriše
al

OdgovorNapisal/-a al » Sr Jan 06, 2021 08:55

Grega295 napisal/-a:Ne glede na lifestyle in pretekle grehe teh fantičev, je pravi "zločin" šele, če testi res niso OK. Če so testi okey, je vseeno od koga se jih kupi, če so najcenejši. Baje imajo v pogodbi člen, da se le ta prekine, če testi ne ustrezajo XY % zanesljivosti. Glede na razburkano javno mnenje, se po moje temu poslu nič dobro ne piše.

In tako bo šlo spet vse v pozabo brez, da se bi pojasnilo/razkrilo ozadje načina dela teh fantov in njihove povezanosti z vlado.
(upam sicer, da temu ne bo tako, da vsaj en del pride ven. jaz se s tem tukaj ne bom izpostavljal).

Naj bo to mala šola za vse goreče vernike te opcije:
1.) sedaj oz že nekaj dni nas prepričujejo (razni hišni novinarji in neki opinion makerji te opcije) na fini način, da je itak Gantar podpisal z njimi to pogodbo. torej on "je kriv". Nič drugega, kot da pripravljajo teren/obrambo.
2.) a kriv česa, če v isti sapi hitijo zatrjevati, kot ti @Grega295, da če je pa cena prava, potem je pa vse ok.

S tem res ni nič narobe. Sicer ne vemo, kako so bili izbrani, da ta posel s strani vlade a recimo, da je cena res prava.

Dejstvo pa je, da ti fantje so že v 1. valu harali okoli in iskali financiranje za posle, ki jih imajo "zmenjenje".
Več ne bom pisal na to temo.

Drugič. Nikakor ne verjamem, da gre tak velik posel mimo haupt šefa.
Tretjič. Najmanj nehigienično je (če že je poslovno pravno morda higienično, ker ... cena pa to), da se grejo tak "reality show". Pač domet kriminalcev v nekem slabem filmu Tarantina.

In četrtič: kako to, da se je največja stranka v parlamentu ves čas zavzemala za razkritje zdravstvene mafije, sedaj se pa o tem več ne govori in vidite, kaj sami počnejo.
Pa čeprav je tak posel le "poselček" v neskoničnih dobavah dvornih dobaviteljev medicinske opreme (#jahta #Grčija #Španija....). A je toliko bolj odmeven, ker so pač "krizni časi", folku se meša, ti pa limajo nalepke na private jet (pa čeprav najet).
Kakšno je sporočilo? Morda Đuđićeva kaj pove?

Jasno, verniki bodo verjeli vsem tisto, kar se jim bo reklo.

Jaz pa le upam, da se kaj več razkrije.

Pa kdo še hoče tukaj živeti...
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Sr Jan 06, 2021 08:58

Saj bi kaj komentiral, pa mi gre ob primitivizmu trenutnega dogajanja v zvezi z vlado, nabavo opreme, protikoronskih NESMISELNIH ukrepih... neučinkovitem in (zelo očitno) podkupljenem sodstvu... na bruhanje.

Samo vprašajte se vsak zase, kje bi ta hip bil ti, če bi bog ne daj do smrti povozil človeka, opeharil na tisoče vlagateljev ali oropal "samo" eno banko ?? :shock:
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Sr Jan 06, 2021 09:15

al napisal/-a:folku se meša, ti pa limajo nalepke na private jet (pa čeprav najet).
Kakšno je sporočilo?

#imasemožese
#lovadokrova
#nemoženamnikoništa

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov