naši poklici
Moderatorji: moderator2, moderator
Končal sem FGG, VSŠ, program operativno gradbeništvo. Sicer sem tehnični tip, ampak se mi takrat ni dalo preveč jeb.. z mostovi, jeklenimi konstrukcijami... Malo je tudi od nabora prfoksov odvisno...
Službo mam, tudi na račun tega, da sem se še v študentskih časih naučil programiranja. Hkrati sem tudi tonski tehnik pri eni od firm, ki se ukvarja z ozvočenjem in osvetlitvijo. Da bi znanje o zvoku zaokrožil še s teoretičnega vidika sem se vpisal na SAE, ki ga bom letos končal in tudi vpisal nadaljevalni program.
Če bi bil zgolj le gradbenik, pa bi bil težko morjeplovec.
Službo mam, tudi na račun tega, da sem se še v študentskih časih naučil programiranja. Hkrati sem tudi tonski tehnik pri eni od firm, ki se ukvarja z ozvočenjem in osvetlitvijo. Da bi znanje o zvoku zaokrožil še s teoretičnega vidika sem se vpisal na SAE, ki ga bom letos končal in tudi vpisal nadaljevalni program.
Če bi bil zgolj le gradbenik, pa bi bil težko morjeplovec.
Moj glavni poklic je muzičar. Na srečo še vedno donosen za kašno miljo več na morju.
Drugače pa diplomirani pedagog, prof. tehnike in tehnologije, strojnik po duši, do nedavnega 21 let carinik in zdaj birokrat v javni upravi.
Drugače pa diplomirani pedagog, prof. tehnike in tehnologije, strojnik po duši, do nedavnega 21 let carinik in zdaj birokrat v javni upravi.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
-
rjavolasa skipperka
- Viceadmiral
- Kraj: LJUBLJANA
- Bojan 1962
- Kapitan
- Kraj: Stična
zelo težko je že dobiti obvezno prakso
kaj šele službo
[/quote]
Hmm, meni so bolj pri srcu take brez prakse, a kaj čmo
Elektrotehnik energetik,najraje mlatim prazno slamo (ker se ne vidi kok si produktiven). V gradbeništvu sem delal samo do dograditve hiše. Do prve plošče so bile nizke gradnje, pozneje pa ........
lp B
Elektrotehnik energetik,najraje mlatim prazno slamo (ker se ne vidi kok si produktiven). V gradbeništvu sem delal samo do dograditve hiše. Do prve plošče so bile nizke gradnje, pozneje pa ........
lp B
Včasih je bolje imeti mir,kot imeti prav
Bojan 1962 napisal/-a:zelo težko je že dobiti obvezno praksokaj šele službo
lp B[/quote]
Kar je višje od "robnika" je vse visoka gradnja.
mile napisal/-a:Moj glavni poklic je muzičar. Na srečo še vedno donosen za kašno miljo več na morju.
mile, saj veš, malo heca mora biti..
''tristo kosmatih'', če bi vedel, da si profesor tehnike, bi tebi prepustil akrobacijske vaje na električni napeljavi v tvoji konzoli..
mile napisal/-a:Moj glavni poklic je muzičar. Na srečo še vedno donosen za kašno miljo več na morju.
Ja Mile,saj je že bil čas da v Radgono dobimo pravega človeka.
Čestitke na novi službi. Pridi kaj na kavo,da kako rečemo.
L.P.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost