mercedes - renault
Moderatorji: moderator2, moderator
mercedes - renault
Tex,pri tvoji vožnji ženske stiskajo ritke.Pri moji pa jo sprostijo!
Lp
Lp
Vidim,da v tej avtomobilistični debati teče debata samo o EU avtih.............katiri se majn kvari in podobno.
Edini k je omenu poševnookega je pa nakoncu napisu...........pol naj pa crkuje ku hoče................itak,da se ti nebo nič kvarlo.
Še Korejci so prehiteli EU škatle..........................da ne govorimo o Japoncih. Zato tudi ni zaslediti takih debat lastnikov Japoncev,ker enostavno takih debat ne poznajo...................sploh neveš,da maš avto (strošek) pri hiši.
Slo miselnost je pa še vedno.........................ah saj se ve.
Edini k je omenu poševnookega je pa nakoncu napisu...........pol naj pa crkuje ku hoče................itak,da se ti nebo nič kvarlo.
Še Korejci so prehiteli EU škatle..........................da ne govorimo o Japoncih. Zato tudi ni zaslediti takih debat lastnikov Japoncev,ker enostavno takih debat ne poznajo...................sploh neveš,da maš avto (strošek) pri hiši.
Slo miselnost je pa še vedno.........................ah saj se ve.
Sem imel Subaruja
Pa je bila že ogrožena eksistenca cele firme, tooooliko stroškov je bilo.
Zdeja pa:
Ker je firma Taunus propadla, vozimo Forde.
Nemci so jim rekli "Tirkiše bombardier". Rusta, da ga slišiš, grd je kot smrtni greh, sam crknu pa nau hudič.
Nej že kdo kako novo uganko prpopa, da ne bomo o cestnih škatlah govorli!
Zdeja pa:
Ker je firma Taunus propadla, vozimo Forde.
Nej že kdo kako novo uganko prpopa, da ne bomo o cestnih škatlah govorli!
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
gabr napisal/-a:Ne mi čez Subaruja.....prosim...
Če pa morm. Res mi je požrl ves dnar in živce
Res pa je, da sem jih imel več. Vse generacije turbinc. Tastare so ble še kar gut. Nad STI-jem sem pa obupal
Ima enostavno preslab tisti aluminijasti blok s hladilnimi kanali, za takšne ekspanzije.
No, tale Stuttgartski Kangoo pa ne izgleda slabo!
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov