OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Pe Maj 23, 2014 17:02
Na en set majhnih problemov sem naletel na FB
- Nekomu, ki je za test naredil profil, tega nikakor ni uspelo izbrisati (pa s tem povezanih podatkov tudi ne zares)
- FB je mislim da v zadnjem letu vsaj enkrat precej resno spremenil politike ravnanja s podatki uporabnikov. Vsaj del tega je posledica sodbe v zvezi z uporabo uporabniških podatkov brez njihove vednosti za oglašanje.
The lawsuit put Facebook in the hot seat for using the images and content of users for ad content without consent or compensation — even, at times, featuring users who were under 18.
Zdaj je to, kar bi FB rad delal, najbrž del politike, s katero se moraš strinjati, da ga smeš uporabljati (koliko vas je prebralo licenčne pogodbe za programe, ki jih uporabljate? )
Za zdaj še nisem utegnil temeljito prebrati, pa nameravam.
V glavnem, jaz sicer na ruto ne nameravam iti, ampak na FB tudi ne bi šel.
@PaleRešitev ustreza specifikaciji o digitalni obliki (v imenu teme)

Tisti Indijanec upravlja signalizacijsko napravo digitalno - digit oziroma digitus je namreč najpre prst in šele potem številka, in Indijanec drži odejo s prsti 
Pa kolikor vem kasaudio tudi nima nič proti kremenatlcom, če so mu dosegljivi na 'razglasni deski'.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...