avto
Moderatorji: moderator2, moderator
kocka napisal/-a:Danes sva ga z mehanikim testirala 2x Lj.- Brezovca, pa prasec ni hotel trest. Mi je mehanik rekel da naj neham pit.
Verjetno imaš težavo s kardanom. Bi rekel, da ti je šel "gumi zglob" na kardanu, kjer je kardan uležajen (nekje na sredini kardana). Popravi čim prej, sicer bo potrebno centrirati tudi kardan. Zadeva je povezana z obrati kardana (torej koles, kjer hitrost ves čas narašča) in ne obrati motorja!
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
bladzo napisal/-a:kocka napisal/-a:Danes sva ga z mehanikim testirala 2x Lj.- Brezovca, pa prasec ni hotel trest. Mi je mehanik rekel da naj neham pit.
Verjetno imaš težavo s kardanom. Bi rekel, da ti je šel "gumi zglob" na kardanu, kjer je kardan uležajen (nekje na sredini kardana). Popravi čim prej, sicer bo potrebno centrirati tudi kardan. Zadeva je povezana z obrati kardana (torej koles, kjer hitrost ves čas narašča) in ne obrati motorja!
če je reko da je fwd torej ni krdana...
Marcel_Mastnak napisal/-a:bladzo napisal/-a:kocka napisal/-a:Danes sva ga z mehanikim testirala 2x Lj.- Brezovca, pa prasec ni hotel trest. Mi je mehanik rekel da naj neham pit.
če je reko da je fwd torej ni krdana...
Sem hitro preletel in se mi je zdelo, da sem zasledil 4x4?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov