Na kateri otok se najraje vračate?
Moderatorji: moderator2, moderator
alesjo napisal/-a:Jaz pa na skoraj vse, vsak otok ima nekaj posebnega, jih je pa veliko in še vedno precej neobiskanih, tako, da je vsako leto nekaj novega in če hočeš vse raziskat lahko pluješ leta in leta po jadranu in še ne boš vsega videl, pa čeprav je jadran zelo majhen.
Zadeto v nulo!!!
Tako je alesjo!
lp
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
-
al
-
Daki
-
adriaticsailor
- Poročnik bojne ladje
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
alesjo napisal/-a:Jaz pa na skoraj vse, vsak otok ima nekaj posebnega, jih je pa veliko in še vedno precej neobiskanih, tako, da je vsako leto nekaj novega in če hočeš vse raziskat lahko pluješ leta in leta po jadranu in še ne boš vsega videl, pa čeprav je jadran zelo majhen.
+1 za isto.
Večino od teh, kjer sem bil, sem doživel predvsem izven sezone - torej brez gneče, često brez pobiralcev 'parkirnin' in podobnih, ki so spali 'zimsko spanje', tako da se zdaj ne uspem spomniti nobene slabe izkušnje z otokov.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- Marjan Tomki
- Admiral
Za na Blejski otok nikoli nisem bil primerno oblečen.
Okrog njega sem jadral - takrat z SeaDevill, torej v kopalkah, in plaval - in tam velja kodeks oblačenja, ki mu nisem ustrezal.
Ja, tudi drsal sem tja, velikokrat še kot mulo - ampak z drsalkami na nogah tudi nisem šel na kopno.
Okrog njega sem jadral - takrat z SeaDevill, torej v kopalkah, in plaval - in tam velja kodeks oblačenja, ki mu nisem ustrezal.
Ja, tudi drsal sem tja, velikokrat še kot mulo - ampak z drsalkami na nogah tudi nisem šel na kopno.
Nazadnje spremenil Marjan Tomki, dne Sr Apr 08, 2015 19:31, skupaj popravljeno 1 krat.
- Marjan Tomki
- Admiral
Kremšnite pr'Šmon in zraven hotela Toplice. Tudi 'grmada' pr'Šmon.
Prvo večkrat ko drugo, ampak zadnja leta se največkrat ne ustavim več na Bledu. Tisti, ki sem jih včasih tam obiskal, so se v glavnem odselili.
Prvo večkrat ko drugo, ampak zadnja leta se največkrat ne ustavim več na Bledu. Tisti, ki sem jih včasih tam obiskal, so se v glavnem odselili.
-
al
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov