Zamenjam!

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

SR 290
Admiral

OdgovorNapisal/-a SR 290 » Ne Apr 17, 2016 08:28

In zakaj ob vsem cinizmu misliš, da pišem o tebi? :D

Sicer se pa po forumih nima smisla ukvarjat z vsakim (vsaj mentalno) meter dvajset visokim bolnikom, ki mu 3 cm dolg tič ne vstane, če ne serje po drugih.
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Ne Apr 17, 2016 08:31

SR 290 napisal/-a:In menda se psihopatov, niti sadistov ne da ozdravit, le najbolj moteče primerke se odstrani iz družbe, ko napravijo preveč škode, v večini primerov se pa družba ogradi od takih bolnikov in jih izloči. :cry:

No, super. Sedaj pa še tvoje obtožbe o psihopatih in sadistih. Ti kar žali, če se ob tem dobro počutiš.
NOVI FOSIL
Admiral
Kraj: LJ-CRES
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a NOVI FOSIL » Ne Apr 17, 2016 08:35

SR 290 napisal/-a:In zakaj ob vsem cinizmu misliš, da pišem o tebi? :D

Sicer se pa po forumih nima smisla ukvarjat z vsakim (vsaj mentalno) meter dvajset visokim bolnikom, ki mu 3 cm dolg tič ne vstane, če ne serje po drugih.

Zato ker sem napisal v temi lotov resnico katero ne moreš prebolet.

Zato taki izlivi v zadnjih postih.

Sedaj končno ne odgovarjam več in lahko vse kar mislite o sebi pripišete meni.
SR 290
Admiral

OdgovorNapisal/-a SR 290 » Ne Apr 17, 2016 08:53

Nikogar ne žalim, le v razmislek sem napisal dva ali tri stavke o ljudeh z žalostnimi psihičnimi motnjami, vrednimi visokega sočutja. :wink: :wink:

In nikomur nisem nič zameril okrog nobenih lotnih spojev. Če sem odnehal še ne pomeni, da imaš v vsej svoji zaigrani naivnosti prav NF, le z vsakim otročje agresivnim butlom se nimam namena prepirat. :wink:
kr3mn1
Admiral
Kraj: Kranj / Pag(LUN)

OdgovorNapisal/-a kr3mn1 » Ne Apr 17, 2016 09:22

cin in cink je isto, da o poglobljenem znanju ne zgubljamo besed...bomo vidli, je rekel slepec.
SR 290
Admiral

OdgovorNapisal/-a SR 290 » Ne Apr 17, 2016 09:28

kr3mn1 napisal/-a:cin in cink je isto, da o poglobljenem znanju ne zgubljamo besed...bomo vidli, je rekel slepec.

Cink = Zn
Cin = Sn +Pb
Navadno se za baker uporabljajo cini z 30-40% Sn, ostalo je Pb in nekaj malega Bi.
kr3mn1
Admiral
Kraj: Kranj / Pag(LUN)

OdgovorNapisal/-a kr3mn1 » Ne Apr 17, 2016 09:57

SR, ni letelo nate. Meni je že jasno kaj je cink in kaj cin, ter katero palico bom vzel za kaj.
Uporabniški avatar
Roberth1
Admiral
Kraj: Kranj - Vraniči - Červar

OdgovorNapisal/-a Roberth1 » Ne Apr 17, 2016 11:24

Slika
https://vodovod-rh.si/
zlatko83
Admiral

OdgovorNapisal/-a zlatko83 » Ne Apr 17, 2016 18:31

A nabijate poste :evil:
Če jih rabite, raje lepite babe gor :twisted:
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Ne Apr 17, 2016 18:50

Na Dakija mislim da ni potrebe da se spravljate. Njegovo pisanje je strpno, nevsiljivo in predvsem nezaljivo.
Ok. Po mnenju nekaterih komentira v prevec temah, ampak to je bolj stvar percepcije, predvsem pa ni stvar niti po kateri gre tema.

Dakija ne poznam, nisva govorila niti po ZS...

MareC ima res bolj sibke zivce kar mu tudi ne gre zameriti in je treba to tako tudi jemati. Tudi jaz sem bil v preteklosti njegov kamen spotike, ampak z leti in pirom se vse popravi in ga cenim po njegovem znanju. Osebno ga se nisem spoznal.

NF... ja NF pa... NF... nima veze. Ne razumem samo zakaj ni gor prisel z novim nickom. Potegnil i se nazaj in nihce ne bi vedel kdo je itd...

:)
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Ne Apr 17, 2016 18:53

In se to...

Odpiranje tem, kot je ta, je se na nizjem nivoju kot pisanje NFja! Nepotrebna, glavni namen pa je podpihovanje nestrpnosti
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Uporabniški avatar
Marcel_Mastnak
Admiral
Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a Marcel_Mastnak » Ne Apr 17, 2016 19:40

Micka(vse spočštovanje do tvojega dela in znanja) te ne poznam osebno in nimam nič proti tebi. Ampak prebiraš pa to temo očitno in tud pridodal si k vsebini :) Pomoje sam zato ker ti je oseba kateri je tema namenjena verjetno antipatična glih en tolk kot večini aktivnih članov tega foruma ;)
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Ne Apr 17, 2016 20:05

Ne...

Vkljucil sem se zaradi tega kar sem imel povedati o Dakiju. Vse ostalo sem napisal, ker sem imel ravno besedo. :)

Za NF sem zvedel kdo je. Najine poti se ne krizajo in zato mi je vseeno kaj govori. Sploh pa je malo manj skodljiv in ce me ne zanima njegov zapis ga preskocim...

To je vsa moja zatota :)
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » Ne Apr 17, 2016 21:46

Se moram še jaz oglasit in izrazit moje mnenje, ta forum prebira veliko ljudi, ki jih zanima navtika in kar je z njo povezano in ko nekdo naleti na naslov teme: Zamenjam! , bere neokusne in glupe oslarije, ki se sploh nimajo nobene povezave z navtiko, ZATO PROSIM Admina naj pobriše te poste z foruma, ker to je samo sramota za forum Morjeplovec. net. Tudi jaz se velikokrat zadržim, da ne nekaj napišem, kar bi nekatere podkurilo in potem kaj nastane, ko drek pomešaš še bolj smrdi in potem se vsi povprek samo kregajo in ni nikoli konca, pa če se kdo želi kregat in nekoga žalit naj to počne preko ZS jev, da drugi tega ne berejo. l.p. vsem in veliko prijetnih trenutkov v NAVTIKI, želim. alesjo :)
Rok-11
Admiral
Kraj: Ljubljana, Ribiška vasica - It.

OdgovorNapisal/-a Rok-11 » Ne Apr 17, 2016 22:24

alesjo napisal/-a:Se moram še jaz oglasit in izrazit moje mnenje, ta forum prebira veliko ljudi, ki jih zanima navtika in kar je z njo povezano in ko nekdo naleti na naslov teme: Zamenjam! , bere neokusne in glupe oslarije, ki se sploh nimajo nobene povezave z navtiko, ZATO PROSIM Admina naj pobriše te poste z foruma, ker to je samo sramota za forum Morjeplovec. net. Tudi jaz se velikokrat zadržim, da ne nekaj napišem, kar bi nekatere podkurilo in potem kaj nastane, ko drek pomešaš še bolj smrdi in potem se vsi povprek samo kregajo in ni nikoli konca, pa če se kdo želi kregat in nekoga žalit naj to počne preko ZS jev, da drugi tega ne berejo. l.p. vsem in veliko prijetnih trenutkov v NAVTIKI, želim. alesjo :)

... in jaz se strinjam s teboj.

Zdaj bi - če bi bil veren - rekel le še: Amen.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov