Sicer se pa po forumih nima smisla ukvarjat z vsakim (vsaj mentalno) meter dvajset visokim bolnikom, ki mu 3 cm dolg tič ne vstane, če ne serje po drugih.
Zamenjam!
Moderatorji: moderator2, moderator
-
Daki
SR 290 napisal/-a:In menda se psihopatov, niti sadistov ne da ozdravit, le najbolj moteče primerke se odstrani iz družbe, ko napravijo preveč škode, v večini primerov se pa družba ogradi od takih bolnikov in jih izloči.
No, super. Sedaj pa še tvoje obtožbe o psihopatih in sadistih. Ti kar žali, če se ob tem dobro počutiš.
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
SR 290 napisal/-a:In zakaj ob vsem cinizmu misliš, da pišem o tebi?![]()
Sicer se pa po forumih nima smisla ukvarjat z vsakim (vsaj mentalno) meter dvajset visokim bolnikom, ki mu 3 cm dolg tič ne vstane, če ne serje po drugih.
Zato ker sem napisal v temi lotov resnico katero ne moreš prebolet.
Zato taki izlivi v zadnjih postih.
Sedaj končno ne odgovarjam več in lahko vse kar mislite o sebi pripišete meni.
Nikogar ne žalim, le v razmislek sem napisal dva ali tri stavke o ljudeh z žalostnimi psihičnimi motnjami, vrednimi visokega sočutja.
In nikomur nisem nič zameril okrog nobenih lotnih spojev. Če sem odnehal še ne pomeni, da imaš v vsej svoji zaigrani naivnosti prav NF, le z vsakim otročje agresivnim butlom se nimam namena prepirat.
In nikomur nisem nič zameril okrog nobenih lotnih spojev. Če sem odnehal še ne pomeni, da imaš v vsej svoji zaigrani naivnosti prav NF, le z vsakim otročje agresivnim butlom se nimam namena prepirat.
Na Dakija mislim da ni potrebe da se spravljate. Njegovo pisanje je strpno, nevsiljivo in predvsem nezaljivo.
Ok. Po mnenju nekaterih komentira v prevec temah, ampak to je bolj stvar percepcije, predvsem pa ni stvar niti po kateri gre tema.
Dakija ne poznam, nisva govorila niti po ZS...
MareC ima res bolj sibke zivce kar mu tudi ne gre zameriti in je treba to tako tudi jemati. Tudi jaz sem bil v preteklosti njegov kamen spotike, ampak z leti in pirom se vse popravi in ga cenim po njegovem znanju. Osebno ga se nisem spoznal.
NF... ja NF pa... NF... nima veze. Ne razumem samo zakaj ni gor prisel z novim nickom. Potegnil i se nazaj in nihce ne bi vedel kdo je itd...

Ok. Po mnenju nekaterih komentira v prevec temah, ampak to je bolj stvar percepcije, predvsem pa ni stvar niti po kateri gre tema.
Dakija ne poznam, nisva govorila niti po ZS...
MareC ima res bolj sibke zivce kar mu tudi ne gre zameriti in je treba to tako tudi jemati. Tudi jaz sem bil v preteklosti njegov kamen spotike, ampak z leti in pirom se vse popravi in ga cenim po njegovem znanju. Osebno ga se nisem spoznal.
NF... ja NF pa... NF... nima veze. Ne razumem samo zakaj ni gor prisel z novim nickom. Potegnil i se nazaj in nihce ne bi vedel kdo je itd...
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Ne...
Vkljucil sem se zaradi tega kar sem imel povedati o Dakiju. Vse ostalo sem napisal, ker sem imel ravno besedo.
Za NF sem zvedel kdo je. Najine poti se ne krizajo in zato mi je vseeno kaj govori. Sploh pa je malo manj skodljiv in ce me ne zanima njegov zapis ga preskocim...
To je vsa moja zatota
Vkljucil sem se zaradi tega kar sem imel povedati o Dakiju. Vse ostalo sem napisal, ker sem imel ravno besedo.
Za NF sem zvedel kdo je. Najine poti se ne krizajo in zato mi je vseeno kaj govori. Sploh pa je malo manj skodljiv in ce me ne zanima njegov zapis ga preskocim...
To je vsa moja zatota
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Se moram še jaz oglasit in izrazit moje mnenje, ta forum prebira veliko ljudi, ki jih zanima navtika in kar je z njo povezano in ko nekdo naleti na naslov teme: Zamenjam! , bere neokusne in glupe oslarije, ki se sploh nimajo nobene povezave z navtiko, ZATO PROSIM Admina naj pobriše te poste z foruma, ker to je samo sramota za forum Morjeplovec. net. Tudi jaz se velikokrat zadržim, da ne nekaj napišem, kar bi nekatere podkurilo in potem kaj nastane, ko drek pomešaš še bolj smrdi in potem se vsi povprek samo kregajo in ni nikoli konca, pa če se kdo želi kregat in nekoga žalit naj to počne preko ZS jev, da drugi tega ne berejo. l.p. vsem in veliko prijetnih trenutkov v NAVTIKI, želim. alesjo 
-
Rok-11
- Admiral
- Kraj: Ljubljana, Ribiška vasica - It.
alesjo napisal/-a:Se moram še jaz oglasit in izrazit moje mnenje, ta forum prebira veliko ljudi, ki jih zanima navtika in kar je z njo povezano in ko nekdo naleti na naslov teme: Zamenjam! , bere neokusne in glupe oslarije, ki se sploh nimajo nobene povezave z navtiko, ZATO PROSIM Admina naj pobriše te poste z foruma, ker to je samo sramota za forum Morjeplovec. net. Tudi jaz se velikokrat zadržim, da ne nekaj napišem, kar bi nekatere podkurilo in potem kaj nastane, ko drek pomešaš še bolj smrdi in potem se vsi povprek samo kregajo in ni nikoli konca, pa če se kdo želi kregat in nekoga žalit naj to počne preko ZS jev, da drugi tega ne berejo. l.p. vsem in veliko prijetnih trenutkov v NAVTIKI, želim. alesjo
... in jaz se strinjam s teboj.
Zdaj bi - če bi bil veren - rekel le še: Amen.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov