Skratka MarjanT hvala
Pa se mojih 5 centov z eno cist kratko ampak mocno !
Si, kar misliš
Moderatorji: moderator2, moderator
Komentar: Odlično, tudi kot osnova za odlično debatoNikola T. napisal/-a:...
Bistva jadrnice in jadranja ti ne znam opisati in tega verjetno niti ne bi razumel, kajti to je enako nemogoče, kot devici razložiti orgazem.
Molat 1.11.2006, še danes se spomnim tega dne...
Grega295 napisal/-a:Zanimiva nit, še posebej v današnjih časih:
https://twitter.com/richienrg/status/14 ... 6357832705
Comments:
H2O napisal/-a:Ti ne razumeš, ker nisi dovolj brihtenAEgir napisal/-a:Britanci so vsi pocepljeni na polno, majo pa trenutno največje število okuženih po 50k na dan.
Kako pa to, se vprašam, kaj ni precepljenost ključ do ključavnice?![]()
To je smipsonov paradoks![]()
Btw, dogaja se točno to, česar sem se bal. V najbolj precepljenih državah je začelo naraščati število novih okužb, hospitalizacij in smrti, še bolj kot lani konec oktobra, ko se je v Evropi začela štala.
Še sreča, da imamo letos učinkovito cepivo
Več reči v tem odlomku bi poudarjal, ampak ne vedno istih...Alojz Ihan napisal/-a:... Tega seveda ne smem zlorabiti tako, da bi z njim obremenil bralca in mu s svojo "poslednjo sodbo" odvzel možnost lastnega iskanja, doživetji, odločitev in presoj. Moja uvodna naloga, ki jo imam kot stvarnik te knjige, je zgolj v tem, da privedem bralca na lepo razgledno točko, s katere bo dobil dovolj veselja za potovanje. Vse, kar bi izviralo iz moje poslednje sodbe, pa je odveč, ker bi usmerjalo in zoževalo bralčevo, s tem pa tudi mojo lastno svobodo. Kot pisec knjige namreč svoje lastno potovanje že podrobno poznam in novo dimenzijo svobode mi lahko prinese le tisti, ki zaradi svoje drugačnosti mojo utirjeno svobodo podoživi na meni neznan način. Ni pomembno, ali zanj zvem ali ne, v vsakem primeru je njegovo enkratno doživetje tudi optimistična možnost razširitve moje lastne svobode.
...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost