Kaj še počnemo razen navtike?
Moderatorji: moderator2, moderator
evovii napisal/-a:Vsake oči imajo svojega malarja.
Točno tako. Mene so ljubiteljsko zanimali vedno samo Saab-i iz 80-ih in 90-ih in če se le da - kabriolet. Ni ga lepšega, kot se ob sončnem vremenu odpeljati po stari cesti z odprto streho do barke (prakticiram tudi pozimi).
SAAB-CabriB-4 by _grega02_, on Flickr
Grega295 napisal/-a:evovii napisal/-a:Vsake oči imajo svojega malarja.
Ni ga lepšega, kot se ob sončnem vremenu odpeljati po stari cesti z odprto streho do barke (prakticiram tudi pozimi).
Flickr
To je pomojem Car ta vikend naredu. Zato pa se ne javlja vec
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Marcel_Mastnak napisal/-a:Sam res a niso nehal delat sabe tam nekje u jeseni če se spomnem prau.
Saab je šel v stečaj v decembru 2011, s tem, da je proizvodnja stala že nekaj mesecev. Če koga zanimajo podrobnosti okrog tega ... Klik!
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Marcel_Mastnak napisal/-a:avione še delajo?
Še seveda, ampak ta del (vojaški lovci, rakete, civilna letala ...) je bil po 2. svet vojni ločen od avtombilskega - razen blagovne znamke in porekla nič skupnega. No ... pa ves višek letalskih inženirjev po 2. svet vojni je šel v avto oddelek, čeprav nekateri niso imeli niti vozniškega izpita. Niso jih želeli odpustiti. Veliko te dediščine se je ohranilo do začetka 90-ih - takrat je vsa ta tehnična eksotika začela pojenjati, ko je v lastništvo začel vstopati ameriški General Motors.

Jaz pa v prostem času rad kolesarim, plavam, tečem, in še bi se kaj našlo.
7 let sem treniral karate, kar pa sem pred nekaj leti opustil.
Trenutno še študiram, in ob študiju kolikor mi čas dopušča še kaj delam. Delal sem že na veliko področjih. Študiram gradbeništvo in upam, da se bom lahko v življenju ukvarjal z gradbeništvom ter navtiko.
P.S. Ideja o srečanju morjeplovcev "na kolesih" se mi zdi zelo dobra (sem takoj za)
.
7 let sem treniral karate, kar pa sem pred nekaj leti opustil.
Trenutno še študiram, in ob študiju kolikor mi čas dopušča še kaj delam. Delal sem že na veliko področjih. Študiram gradbeništvo in upam, da se bom lahko v življenju ukvarjal z gradbeništvom ter navtiko.
P.S. Ideja o srečanju morjeplovcev "na kolesih" se mi zdi zelo dobra (sem takoj za)
--
Nazadnje spremenil EDO, dne Pe Dec 07, 2012 20:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov