Sem se odločil, da ne bom več, pa naj bo še enkrat.
Nima veze kdo je komunist in kdo ni. Dokler je stranka legalna to ni vprašanje in tako tolmačenje politike je eno samo sprenevedanje!
Še enkrat:
1.) Komunisti in nacisti so šli v obdobje do 2. svetovne vojne z roko v roki! Kam je že Lenin pobegnil ko so ga doma lovili?
So 1. maja 1941 v Ljubljani praznovali nacisti in komunisti skupaj ali ne?
2.) Nacizem je svinjarija, ki je pobile milijone ljudi, ampak komunizem jih je samo v ZS pobil več!
3.) Naši domači komunisti so po vojni izvensodno pobijali civiliste in to tisoče! Tudi zavezniki so pustili tisoče nemcev izstradat, ampak vojake!
4.) Vsak od nas pozna koga, ki je imel nekoga zaprtega na Golem otoku, ali v Bileći.
5.) Kdo razen jugo komunistov je v ne tako daljni preteklosti nudil 100% azil mafijskim botrom, ki jih je iskal cel svet in firme ala Softi so bile marjetice?
6.) Tja nekje do 1980 nisi imel nobenih možnosti postat vodilna oseba v podjetju, če nisi imel rdeče knjižice, če pa si slučajno imel Kumrovški šnelkurs, pa si lahko postal direktor česar koli!
7.) Celoten SD se vsakoletno priklanja pred ipom dokazanega klavca-zločinca!
8.) Kdo razen leve stranke je javno razglabljal, da je treba privatnike razlastit in jih poslat z mitralijezom v morje?
9.) Čigavi otroci tvorijo jedro RTVja in jedro nevladniov?
10.) Proletarci vseh dežel združite se, a ne? In veste kaj je definicija proletarca? Niti približno ne nekaj dobrega, temveč to poenostavljeno pomeni ekonomskega sužnja in na zasedanju AVNOja v Jajcu je znani "dobri" Nazor razlagal ideje o množici proletarcev in minimaliziranju intelektualcev. Žal so Marxa (verjetno nalašč) narobe razumeli in se trudili, da bi bila Juga dežela proletarijata, posledično so terorizirali vse intelektualce razen tistih, ki so bili idejni vodje. In ja, mesar, učitelj, kurji tat, vsi zločinci, so tvorili jedro prve slovenske povojne vlade.
Žal je komunistična stranka še vedno dovoljena in v mojih očeh ima tudi nacistična enako pravico, da obstaja. Po mojem poznavanju heca nobena nima mesta pod soncem!
Verjeti ali ne, me ne moti, če je nekdo včlanjen v komunistično stranko, moti pa me dvoličnost, moti me klanjanje komunistov povojnim zločincem, obenem pa politične nasprotnike žigosajo za fašiste..., hinavci!
Moti me kolektivni Stockholmski sindrom (Vrnili bomo Slovenijo v normalno stanje. Ja za boga milega kaj pa je to in v kakem nenormalnem političnem stanju je zdaj? Se pravi, če nimamo sistema, ki živi dokler mu ne zmanjka tujega denarja smo nenormalni?), ki hara po celi Sloveniji, še posebej pa po RTV. Ta me najbolj moti!
Ne moti, temveč žalosti me dejstvo, da je katastrofalna precepljenost in velik del necepljenih ena od posledic tega smotanega boja za oblast, ki se ga grejo otroci, vnuki "vojnih zločincev" in jugo nostalgiki, ob tej borbi za oblast pa žrtvujejo življenja in predvsem kvaliteto življenj sodržavljanov. To me moti, ne pa to kdo je, ali do je bil komunajzar.