mamaMicka napisal/-a:Veliko, večina lahko rečem, tudi sam jih nekaj poznam ima recimo plačo netto 2000€, žena pa nekaj manj... Roko na srce, zelo zelo solidne plače. Večina, tudi na tem forumu jih nima.
Za lesing plačuje 800€, za drug avto 500, in se dva ostala kredita okoli 700€. Otroka se bavita ne vem z čim, vendar ni poceni, oblačijo se "fensi" najemnine ne plačujejo, ker zivijo pri njegovih starsih...
No in ko jaz poklicem v cetrtek, da gremo za vikend bowlat in na vecerjo pa so vedno polni izgovorov kako nimajo casa itd... ...razen... ko rečem, da častim jaz (iz bilokajkega razloga RD, god ali karkoli pac) atkrat pa ni problema... Vedno cas... fuj in fej...
Se boljsa pa je ta, da ko se ustavijo na bencinski in otrok reče, da je zejen rece, da naj pocaka do doma... (ajde, le zakaj?) Pa otrok nima 3 leta, ampak ze bolj 15, torej je zejen.
Je..s mercedesa in leasing, ce nimas potem niti za vecerjo... Vse je le fasada.
Jaz sem imel terenca, kupil sem ga, ker sem ga potreboval (pa malo za gust), zdaj sem videl, da ga ne potrebujem vec in sem ga prodal, ter denar zapravil za nov motorcek za sinovo dirkanje. Kupil sem renoja za 3 jurje, kuri 8 litrov, Jeep 20, zavarovanje je 300, za jeppa pa 2500, gume 4 400, za jeepa pa 900... Jest gremo ven kadar nam pase, kupim si skoraj vsako neumnost, ki se jo spomnimo(govorim te neumnosti, ki so za dušo) in skratka uživamo v tistem kar delamo...
Nikoli pa ne premisljujem, ce bom lahko placal leasing... Ker ga nimam
Naj ne izzveni, kot kaksna samohvala, vendar bi si jaz verjetno lazje privoscil tiste kredite, ki sem jih prej omenjal od prijateljev, pa si jih ne.
In kdo je zdaj neumen???
Tisti prefilani z denarjem so od tu izvzeti. Da se razumemo, ce bi jaz zasluzil ne vem 20.000 na mesec bi tudi imel mercedesa in to verjetno kar onega za 200.000+. Z "le malo boljso" plačo pa raje uzivam in "luftam", kot pa skrbim...
P.S. še enkrat, tisti, ki imate res veliko denarja ste izvzeti in vas spoštujem ne glede na to kje ste ga dobili. NA zivce pa mi grejo kvazi privatniki in šminke-fasade, če me razumete...
Bemtiš, mamaMicka, s tabo bi pa rad enkrat eno pivo spil. Še en tvoj post pod katerega se 100% podpišem.