motoriziran kotiček
Moderatorji: moderator2, moderator
-
gs nautica
- Kontraadmiral
- Kraj: GROSUPLJE-KRK
-
gs nautica
- Kontraadmiral
- Kraj: GROSUPLJE-KRK
No tudi Cibro se je malo motoriziral. Zanosili in lani čoln ni videl morja sem moral odvisnik od benca nekaj nabavt. Začel takole silverhawk barossa r tunning 250cc 5 prestav končna 110km/h
po pol leta prešaltal na tole cf moto 500cc avtomatik 4x4 z reduktorjem dolg k pondelk končna 95km/h sam peleš se pa k direktor:)

po pol leta prešaltal na tole cf moto 500cc avtomatik 4x4 z reduktorjem dolg k pondelk končna 95km/h sam peleš se pa k direktor:)

- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Naj se pridružim motonavtikom in predstavim pa brez slik,ker bi bil forum premali
Na motorju od L.1965,nikoli brez do sedaj.Imel 63 motorjev, veliko Angležev,Nemcev,Italjanov,Japoncev,20 let dirkanja(Grobnik).Na zadnje leta 2004 z Ducatijem 900SS(nekdanji Akrapovičev)s katerim sem nabral kar22 pokalov.Na cesti en karambol,na Grobniku 8 padcev.Prepotoval v glavnem Balkan po dolgem in počez.Bistvo motorizma pa je preživeti,saj veste kaj vse se dogaja po cestah.Trenutno pa se vozim z Hondo GL 1200 Interstate L 1984,to pa zato,ker si prisiljen se voziti na izi in uživat.Si pa želim motor,ki ga nikoli ni bilo v moji garaži,ker jih enostavno nisem maral,BMW GS 1200 za katerega mislim,da je zelo dober enduro potovalnik.Imel sem tudi Afriko Twin,lahko rečem odličen motor,le sedež ima morilski.
Veliko kilometrov vsem in srečno na cesti,kot na vodi.
Veliko kilometrov vsem in srečno na cesti,kot na vodi.
mašinfirer
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Lepa zgodovina! Tud js nism maral učasih BMW-ja ker mi je bil neznosno grd motor(katerikoli) Pol mi je pa u glavi neki kliknal in sm ga kupo(r1150gs) in naenkrat sm dojel obliko in tehnologijo tega aparata! In si reko "enkrat BMW-vedno BMW" Japonca pa videt ne smem. Sicer jih dobim velik za popravljat ko pa pride BMW je pa u glaunem sam servis
O ciklistiki, kvaliteti in udobju pa ne bom zgubljal besed.
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Motorji so bili pa tudi pri meni glavna tema kar neka časa. Približno deset let po cesti, z vsem možnim od gillere, guzzija in ducatijev pa do vseh štirih japoncev.
Potem pa še ene pet let po pistah, najprej samo grobnik, potem pa še malo tujine (jura racing).
Zadnje par let so a vozički in nepremičnine v igri
Lp Miha
Potem pa še ene pet let po pistah, najprej samo grobnik, potem pa še malo tujine (jura racing).
Zadnje par let so a vozički in nepremičnine v igri
Lp Miha
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti