Zanimivi linki, video posnetki in slike
Moderatorji: moderator2, moderator
--
Nazadnje spremenil EDO, dne Pe Dec 07, 2012 16:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Ni ravno neposredno navtično, ampak je zanimivo in bom gotovo še večkrat pogledal.
Gre med Povezave do uporabnih nasvetov za navtike(k navigaciji zraven preračunavanja razdalj, ki ne dela samo za Grčijo)
Gre med Povezave do uporabnih nasvetov za navtike(k navigaciji zraven preračunavanja razdalj, ki ne dela samo za Grčijo)
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Recesija je, vendar če slučajno kdo rabi, jih imam še nekaj na zalogi po ugodni ceni
http://www.youtube.com/watch_popup?feat ... ZzcEVeP_pc
Ure dnevi leta tečejo....
bolid napisal/-a:Recesija je, vendar če slučajno kdo rabi, jih imam še nekaj na zalogi po ugodni ceni![]()
Ce mal bl spremljaš tale posnetek lahko vidš kolikokrat se možakar zaje.e
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
- Marjan Tomki
- Admiral
Tip je dober pri triku. "Uspešna izdelava bankovcev" je, kar zadeva trik enostavna.Matejc napisal/-a:Ce mal bl spremljaš tale posnetek lahko vidš kolikokrat se možakar zaje.e![]()
Tisto je tako zakomplicirano namenoma in da se lahko tako 'zaje.eš', ne da se ti sesuje trik, moraš biti zelo temeljit pri pripravi.
NT, tu pa tam kdo reče, da je videl kaj takega, ampak takemu potem največkrat nihče ne verjame.Nikola Tesla napisal/-a:Za intermezzo
Pošten politik je kot NLP. Vsi merjamejo v njihov obstoj, a videl ga ni še nihče.
Ivek Kramberger je zelo verjetno bil pošten in je mogoče postajal (še vedno pošten) politik. Nekajkrat sem ga imel priložnost videti.
-
Mat2000
Nikola Tesla napisal/-a:Za intermezzo
Pošten politik je kot NLP. Vsi merjamejo v njihov obstoj, a videl ga ni še nihče.
Malo italijanko, malo slovensko. Ko bi bilo vsaj slovensko pravilno napisano.
Tesla in ti si tisti neverjetni strokovnjak, ki znaš jadrati z bokobrani navzven?
Nikola, merjamo vsi, samo eni na prave stvari, drugi pa merjate na svoj ego.
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Mat2000 napisal/-a:Malo italijanko, malo slovensko. Ko bi bilo vsaj slovensko pravilno napisano.
Tesla in ti si tisti neverjetni strokovnjak, ki znaš jadrati z bokobrani navzven?
Nikola, merjamo vsi, samo eni na prave stvari, drugi pa merjate na svoj ego.
Ali se ti nikoli ne zmotiš pri tipkanju? Že v uvodnem tekstu si izpustil "s"!
Če si vstal z levo nogo ne rabiš biti žaljiv. Sem pregledal tvoja zadnja javljanja in ugotovil, da si v zadnji uri napisal in žalil:
- tukaj... morjeplovca Sandija si žalil z: ... Idijot
(Pravilno slovensko se piše idiot)
- Tukaj...Sandiju napišeš: ...Balkanac umakni link. asap.
- Tukaj... si MamiMicki napisal: ... Mama ne me drkat. Pa si orenk poglej faq nov od googla. Mama še enkrat, nisi našel pravega drkat.
Nato ozmerjaš popolnoma brez razloga še mene. Na tvoj nivo se nikakor ne nameravam spustiti, zato če ti je kaj lažje zaradi tega ti kar žali vse povprek.
LP NT
- Marjan Tomki
- Admiral
Še bolj skrb vzbujajoče je, da zadeva ni bila in še vedno pojasnjena tako, kot bi bilo treba.kr en napisal/-a:Marjan Tomki napisal/-a:Ivek Kramberger je zelo verjetno bil pošten in je mogoče postajal (še vedno pošten) politik. Nekajkrat sem ga imel priložnost videti.
Samo na žalost tega nismo mogli dočakat, ker ga je udbomafija prej pospravla
Popravek - glasiti bi se moralo: drugi pa merjamo na svoj ego, pa karkoli že to je...Mat2000 napisal/-a:Nikola, merjamo vsi, samo eni na prave stvari, drugi pa merjate na svoj ego.
Nazadnje spremenil Marjan Tomki, dne Po Mar 12, 2012 20:01, skupaj popravljeno 2 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov