Me je strah, da jutri ne bo za špricar
EUROBASKET
Moderatorji: moderator2, moderator
EUROBASKET
Uffff, je šlo na tesno!
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Đizas, sem včeraj težko gledal tragikomedijo v Celju.
Naši igrajo, kot bi gledal pobezljano srednješolsko ligo, ko vse teče in meče po neki enerciji. Pa še, sicer super publika, je tokrat na fante vplivala evforično in vsak, ki je dobil žogo, je mislil, da mora dvorano spraviti na noge. In tako so metali, metali ..... kamena s ramena
Trener mi ni všeč že od samega začetka, ker ne vodi ekipe ampak šminkira na starih lovorikah in že vnaprej na tiskovkah podaja izgovore, da smo drugorazredna ekipa
Jebiga, še eno zapravljeno prvenstvo.
Vseeno navijamo za NAŠE JUNAKE!!!
Pustimo se presenetit
Naši igrajo, kot bi gledal pobezljano srednješolsko ligo, ko vse teče in meče po neki enerciji. Pa še, sicer super publika, je tokrat na fante vplivala evforično in vsak, ki je dobil žogo, je mislil, da mora dvorano spraviti na noge. In tako so metali, metali ..... kamena s ramena
Trener mi ni všeč že od samega začetka, ker ne vodi ekipe ampak šminkira na starih lovorikah in že vnaprej na tiskovkah podaja izgovore, da smo drugorazredna ekipa
Jebiga, še eno zapravljeno prvenstvo.
Vseeno navijamo za NAŠE JUNAKE!!!
Pustimo se presenetit
Je pa nekaj. Proti slabi ekipi, ki ne razvije igre, je zelo težko igrati!
Prepričan sem, da bodo danes pokazali drug obraz in všečnejšo igro.
Žal pa sem tudi prepričan, da bomo izgubili
, a tekem je še dovolj. Ta dva nasprotnika (včerajšnji in današnji) sta si preveč konrastna.
Kot pravi Marchi. Bomo videli. Pustimo se presenetiti.
P.S. Kar pa se trenerja tiče, sem pa istega mnanja. Predvsem me moti, ker imamo doma precej dobrih kadrov, ki zunaj delajo "zgodbe", mi pa najemamo "glumce".
Prepričan sem, da bodo danes pokazali drug obraz in všečnejšo igro.
Žal pa sem tudi prepričan, da bomo izgubili
Kot pravi Marchi. Bomo videli. Pustimo se presenetiti.
P.S. Kar pa se trenerja tiče, sem pa istega mnanja. Predvsem me moti, ker imamo doma precej dobrih kadrov, ki zunaj delajo "zgodbe", mi pa najemamo "glumce".
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Evo fantje upam, da bolj mirno gledate tole prvenstvo kot naš borovniški sosed hehehe
http://www.youtube.com/watch?v=ZYXTUkdD5DU
http://www.youtube.com/watch?v=ZYXTUkdD5DU
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 31 gostov