Novi člani
Moderatorji: moderator2, moderator
Novi člani
Pa me res zanima,zakaj si novi člani izmišljate vesoljska in nam tastarim skor neizgovorljiva imena oz vzdevke..???
LP Iztok
LP Iztok
Re: Novi člani
polanc napisal/-a:Pa me res zanima,zakaj si novi člani izmišljate vesoljska in nam tastarim skor neizgovorljiva imena oz vzdevke..???
LP Iztok
Ljudje bi radi bili srečni! A še nisi slišal, da če spremeniš ime, numerološko, itd, se ti od takrat naprej začne srečno življenje.
Poglej samo naše znane slovence in imena njihovih otrok.
No ja ....
***Ruj, Roko, Šajana, Malan, Titan, Princesa in Tiar je le nekaj nenavadnih imen, ki so jih znanih slovenski pari izbrali za svoje malčke!
katera imena veljajo za najbolj bizarna med otroci znanih slovenskih parov?
Rebeka Dremelj je svojo prvorojenko poimenovala Šajana, Damjan Jankovič naj bi za svojo deklico izbral ime, ki prihaja iz Bližnega Zahoda in se glasi Malan, nad nenavadnimi imeni je navdušen tudi njegov brat Jure, ki ima deklico Julio in sina Valla, Damjan Murko je svojega sinčka poimenoval Tiar medtem ko sta zakonca Jerca Legan in Milan Cvikl svoja sinova poimenovala Ruben in Titan.
Jože Činč in njegova žena sta prvorojencu nadela ime Noel, Alen Vogrinec Vesel je svoji novorojenki nadel ime Neli-Kaya, Sandra Auer pa ima deklico Arabelo. Pevka skupine Katalena, Vesna Zornik je postala mamica deklice z imenom Reka, Klemen Slakonja in Mojca Fatur pa sta dobila sinčka Ruja.
Za nenavadni imeni sta se odločila tudi Manca Simčič in Tomi Meglič, ki imata deklico Noro in fantka Zaka, Werner ima hčerkico Kanenas, Saša Lendero pa je svojo princesko poimenovala Aria. Rozina Zoja je ime hčerke Jonasa Žnidaršiča, Boštjan Romih ima deklici Rosa in Lilo ter fantka Dana, Anja Rupel hčerko Luno, voditeljica Anja K. Tomažin pa Lilu in Loro. Precej eksotično zveni tudi ime hčerke raperja Zlatkota, Nija Nur. Ana Dolinar Horvat, ki je mamica postala oktobra lani, je povila hčerkico Ronjo.
, če je to to , bo treba nekaj naredit, ker me moj nick name ne za*********************
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Pajer, za mene to niso eksotična imena ampak kazen za otroka in odraz izjemne prepotentnosti in nizkega IQja staršev.
Take prepotentneže sem si že v vrtcu privoščil, ko so prišli po svoje otroke. Nek tip je klica, "Din, Dan.. pridita gremo domov."
"Kje imate pa Dona?", ga vprašam.
Ali pa drugi, ves zafnano kliče in gleda naokoli kako je kul, ker je dal hčerki dvojno ime, "Ana Marija, Ana, Marija... pridi"
Zaradi tistih važnih pogledov in očitne zvedavosti dodam, "A vi ste pa kar po dve prišli ?"
Take prepotentneže sem si že v vrtcu privoščil, ko so prišli po svoje otroke. Nek tip je klica, "Din, Dan.. pridita gremo domov."
"Kje imate pa Dona?", ga vprašam.
Ali pa drugi, ves zafnano kliče in gleda naokoli kako je kul, ker je dal hčerki dvojno ime, "Ana Marija, Ana, Marija... pridi"
Zaradi tistih važnih pogledov in očitne zvedavosti dodam, "A vi ste pa kar po dve prišli ?"
Mitja P napisal/-a:Pajer je postal romanopisec, kot MT,
Ne bo držalo, to je bilo copy-paste! Od TUKAJ!
O takih stvareh se pa ni za razpisat.
LP
.
pajer 1
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov