Za prijetno vzdušje na sidru
Moderatorji: moderator2, moderator
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Za prijetno vzdušje na sidru
Za kak prijeten večer na sidru
https://www.youtube.com/watch?v=_cUswsWUBHs
mašinfirer
- habibi Vll
- Admiral
- habibi Vll
- Admiral
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Habibi, nisem vedel, da si tako blizu mojim letom - menil sem, da si mlajši.
Ampak še vedno je kakšno leto-dve razlike (včasih so rekli, da mlajše lahko pošiljaš po cigarete, pa je dobro da ne kadim
)
Kolo - shimano, ki si mi ga dal - je pa že v štimanju - in ga nameravam poskusit v klance, recimo iz Dornberka na 'Železna vrata' in najbrž tudi Trstelj - čim bo.
Od tam pa je en pljunek z zaletom še do Alesjo...
Moj dosedanji približno 40 let stari 'favorit' nima 'klipsen' na pedalih (ki so sicer dobri in zato nisem menjal) in potem prenos za take reči ni bil dovolj velik, ta pa jih ima in bi moralo lepo iti.
Ampak še vedno je kakšno leto-dve razlike (včasih so rekli, da mlajše lahko pošiljaš po cigarete, pa je dobro da ne kadim
Kolo - shimano, ki si mi ga dal - je pa že v štimanju - in ga nameravam poskusit v klance, recimo iz Dornberka na 'Železna vrata' in najbrž tudi Trstelj - čim bo.
Od tam pa je en pljunek z zaletom še do Alesjo...
Moj dosedanji približno 40 let stari 'favorit' nima 'klipsen' na pedalih (ki so sicer dobri in zato nisem menjal) in potem prenos za take reči ni bil dovolj velik, ta pa jih ima in bi moralo lepo iti.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- habibi Vll
- Admiral
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Hvala, o priliki pridem ponjo (če me že čaka
)
Sploh pa bi moral pri tem kaj prinesti za kolo, ne samo za liziko. Ampak o tem v živo...
Sploh pa bi moral pri tem kaj prinesti za kolo, ne samo za liziko. Ampak o tem v živo...
Correct me if I am wrong, please.
-
navtik_borut
- Admiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov