Nasvet "prikoličarjem"

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
Mr007
Višji praporščak
Kraj: Dom Žale

Nasvet "prikoličarjem"

OdgovorNapisal/-a Mr007 » Če Jul 24, 2008 22:04

Zdravo

Opozoril bi vse "prikoličarje" (tisti kateri peljejo karkoli na morje s prikolico), naj pazijo na "kljuko" vlečne kljuke.

Delam namrec na avto servisu in letos smo imeli ze 4 primere, ko je kljuka izginila neznano kam (bila odtujena), sofer pa je potem imel velikanske tezave pripeljati prikolico nazaj v Slovenijo (iskati je moral drug avto s vlecno kljuko, da je lahko zapelal domov)in pa tudi sama "kljuka" vlecne kljuke ni poceni.

Torej:
Ce imate t.i. evro-kljuko jo le-to ko jo ne uporabljate odstranite ter spravite varno v avto; ne vozite jo sabo pripeto, ce le nima zaklepa na sami kljuki.

lp
monster_d
Kapitan
Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a monster_d » Pe Jul 25, 2008 00:02

Mislim da je ze dal nesce temo o tem, ampak previdnosti ni nikoli odvec, moja je na sreco se gori :lol:
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » Pe Jul 25, 2008 22:39

Ja ,da bi kradli kljuke še nisem slišal :? ,sem pa predleti videl na Pagu-Gajac,da so vsem slovenskim avtomobilom preko noči ukradli registerske tablice :cry: . Sam sem bil sicer prav nakoncu Gajca :wink: tako da te pizd..... nisem bil deležen. :wink:
L.P.
Ure dnevi leta tečejo....

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov