Prevoz TV-ja iz Švice
Moderatorji: moderator2, moderator
Prevoz TV-ja iz Švice
En ne-navtičen problem:
Iz Švice (40 km iz Zuricha) bi moral prpeljati en plazma TV do Ljubljane.
Dimenzije so 107 cm x 113 cm x 17 cm, teža 75 kg.
Mi lahko da kdo kak namig / kontakt, kako bi to cenovno najugodneje spravil v LJ, da se meni ne bi bilo treba usesti in voziti 700 km v vsako smer?
Iz Švice (40 km iz Zuricha) bi moral prpeljati en plazma TV do Ljubljane.
Dimenzije so 107 cm x 113 cm x 17 cm, teža 75 kg.
Mi lahko da kdo kak namig / kontakt, kako bi to cenovno najugodneje spravil v LJ, da se meni ne bi bilo treba usesti in voziti 700 km v vsako smer?
-
al
Čisto na pamet,
Morda najdeš opcijo na osebnih prevozih. Tako kot se preko neta nudijo osebni prevozi po Sloveniji, je predvidevam podobno za v tujino in nazaj, različne relacije, samo ne ravno vsak dan. Jaz bi tako poizkusil. Namesto €,
katere bi plačal kot oseba, plačaš npr. Za TV. Iskal bi relacijo Zurich Ljubljana.
Je pa to samo ideja, kaj morda poizkusiti.
Lp
Morda najdeš opcijo na osebnih prevozih. Tako kot se preko neta nudijo osebni prevozi po Sloveniji, je predvidevam podobno za v tujino in nazaj, različne relacije, samo ne ravno vsak dan. Jaz bi tako poizkusil. Namesto €,
katere bi plačal kot oseba, plačaš npr. Za TV. Iskal bi relacijo Zurich Ljubljana.
Je pa to samo ideja, kaj morda poizkusiti.
Lp
kalužni mali
Tukaj že imaš nekaj opcij. Morda se dogovoriš.
Mednarodne so bolj spodaj.
Lp
http://www.peljime.si/?option=prevoz
Mednarodne so bolj spodaj.
Lp
http://www.peljime.si/?option=prevoz
kalužni mali
Vmes sem se že premislil, nato pa se odločil, da TV, kljub vsemu, vzamem.
Ne bo druge, kot se osebno zapeljem dol; TNT, UPS pridejo po 700 €, zbrini prevoz preko Intereurope bi sicer bil cca. 150 €, ampak njihov švicarski partner ne želi voziti rabljenih elektronskih predmetov, na teh osebnih prevozih se ustrašijo tko velike kište ...
V roku 2-3 tednov si bom pač vzel čas za pot ...
TV je bil svoj čas 17.000 €, jaz ga bom dobil za 400 €, ohranjenega kot bi bil nov. Ima v spodnjem delu pod ekranom konkretne zvočnike, tudi zato tehta cel kos 75 kg.

Ne bo druge, kot se osebno zapeljem dol; TNT, UPS pridejo po 700 €, zbrini prevoz preko Intereurope bi sicer bil cca. 150 €, ampak njihov švicarski partner ne želi voziti rabljenih elektronskih predmetov, na teh osebnih prevozih se ustrašijo tko velike kište ...
V roku 2-3 tednov si bom pač vzel čas za pot ...
TV je bil svoj čas 17.000 €, jaz ga bom dobil za 400 €, ohranjenega kot bi bil nov. Ima v spodnjem delu pod ekranom konkretne zvočnike, tudi zato tehta cel kos 75 kg.
Nazadnje spremenil Grega295, dne Pe Jul 18, 2014 14:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Nobel izgleda,
Sexy kot slike nautik_borut a na Texovi strani he,he...
Jaz bi kljub vsemu preveril glede vnosa rebljenih elektronskih naprav iz Švice v EU .
To, da ima Intereuropin CH partner zadržke mi je sumljivo. Uradni postopek,
če se vtaknejo zna biti
Dnevnih migrantov "Gastarbaiterjev" z D registracijo res nihče na povoha in
gredo tekoče čez mejo, za SLO registracijo so pa druga merila. Poznam zgodbe drugih in svojo, pa nisem nič peljal. (bolj gledajo za not v CH kot za ven )
Nočem te strašiti, morda bo vse BP, ampak ne želim ti sitnosti.
Vprašaj pri izkušenem špediterju., al pa robo pod desni sedež
Lp
Sexy kot slike nautik_borut a na Texovi strani he,he...
Jaz bi kljub vsemu preveril glede vnosa rebljenih elektronskih naprav iz Švice v EU .
To, da ima Intereuropin CH partner zadržke mi je sumljivo. Uradni postopek,
če se vtaknejo zna biti
Dnevnih migrantov "Gastarbaiterjev" z D registracijo res nihče na povoha in
gredo tekoče čez mejo, za SLO registracijo so pa druga merila. Poznam zgodbe drugih in svojo, pa nisem nič peljal. (bolj gledajo za not v CH kot za ven )
Nočem te strašiti, morda bo vse BP, ampak ne želim ti sitnosti.
Vprašaj pri izkušenem špediterju., al pa robo pod desni sedež
Lp
kalužni mali
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti