GNEZDO - Ne odpiraj
Moderatorji: moderator2, moderator
GNEZDO - Ne odpiraj
Evo, takole. Tukaj se bomo dobivali ¨mi¨ - nabijači. Da ne bomo posrali prav vsake teme, bomo potem namesto tam, v TEJ TEMI nadaljevali naša ¨razmišljanja¨. Brez brisanja in popravljanja!
Tisti, ki vas motimo, preberite naslov, in se potem ne pritožujte, da je nekdo ošaben, podjebava,…
Samo za tiste z JEKLENIMI živci! Opozorjeni ste bili!
@Voda ali @Al, ali mogoče kateri še ima shranjen tisti moj prispevek o 29. Novembru, zaradi katerega je bilo toliko polemik, in sem kasneje zapustil forum? Ker sem takrat v jezi vse pobrisal, mi je sedaj žal. Rad bi ga še enkrat prebral.
.
Tisti, ki vas motimo, preberite naslov, in se potem ne pritožujte, da je nekdo ošaben, podjebava,…
Samo za tiste z JEKLENIMI živci! Opozorjeni ste bili!
@Voda ali @Al, ali mogoče kateri še ima shranjen tisti moj prispevek o 29. Novembru, zaradi katerega je bilo toliko polemik, in sem kasneje zapustil forum? Ker sem takrat v jezi vse pobrisal, mi je sedaj žal. Rad bi ga še enkrat prebral.
.
Re: GNEZDO - Ne odpiraj
kok-pit? napisal/-a:@Voda ali @Al, ali mogoče kateri še ima shranjen tisti moj prispevek o 29. Novembru, zaradi katerega je bilo toliko polemik, in sem kasneje zapustil forum? Ker sem takrat v jezi vse pobrisal, mi je sedaj žal. Rad bi ga še enkrat prebral.
Jaz ga nimam kok-pit.
-
al
@kok-pit?
Upam, da ne boš prizadet ampak jaz se res ne spomnim tvojih prispevkov.
Niti ne vem o katerem mojem prispevku teče beseda. Se ne spomnim, da bi kdaj kaj tako pogrešal, da bi rabil pomoč.
Vidim, da te je vse kar se je dogajalo s tabo na forumu zelo "žrlo", kot pišeš v tisti drugi temi.
Ne jemlji vsega tako osebno. Tiste knjige o psihologiji jemlji bolj lahkotno
Kot sem danes nekje prebral in če malo priredim: "Bodi kit, ki drsi skozi ocean in kit ne opazi zajedalcev, ki se ga držijo. Misli si, jebeš to. Plujem po oceanu, počnem, kar se mi zdi." Meni to kar sede...
Sicer pa ne vem ali rabimo še eno temo za nakladanje... A Tralala... ti ni ok?
Čeprav vidim, da je danes tudi "tehničarjem" dolgčas... Ja, ni vse v shemah... Se je treba tudi pogovarjati o babah itd...
Upam, da ne boš prizadet ampak jaz se res ne spomnim tvojih prispevkov.
Niti ne vem o katerem mojem prispevku teče beseda. Se ne spomnim, da bi kdaj kaj tako pogrešal, da bi rabil pomoč.
Vidim, da te je vse kar se je dogajalo s tabo na forumu zelo "žrlo", kot pišeš v tisti drugi temi.
Ne jemlji vsega tako osebno. Tiste knjige o psihologiji jemlji bolj lahkotno
Kot sem danes nekje prebral in če malo priredim: "Bodi kit, ki drsi skozi ocean in kit ne opazi zajedalcev, ki se ga držijo. Misli si, jebeš to. Plujem po oceanu, počnem, kar se mi zdi." Meni to kar sede...
Sicer pa ne vem ali rabimo še eno temo za nakladanje... A Tralala... ti ni ok?
Čeprav vidim, da je danes tudi "tehničarjem" dolgčas... Ja, ni vse v shemah... Se je treba tudi pogovarjati o babah itd...
-
al
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov