Avtovleka LJ okolica
Moderatorji: moderator2, moderator
Avtovleka LJ okolica
A kdo priporoča kakšno cenovno ugodno avtovleko? Ženi je riknu avto 500m od bajte, sva ga na štrik privlela domov. Glede na to, da je avto star in takorekoč vreden toliko kolikor vsakič plačam za redni servis sprašujem po cenovno ugodni varianti. Prevoz na relaciji LJ-Rudnik - Dobrova.
Še opis problema:
Zelo nemiren tek motorja.
Menjal vžigalne tuljave - nič bolje, meril kompresijo 1. cilinder 9, 2. cilinder 10 3. cilinder 0, 4. cilinder 0. Ko je manometer/svečka gor na 3 ali 4 cilindru je slišat čudne šume (ostali cilindri so brez svečk). Po tem sklepam da je dihtungo od glave prepihal. Sicer ni po ženinih besedah nič zaropotalo.
LP in hvala
Še opis problema:
Zelo nemiren tek motorja.
Menjal vžigalne tuljave - nič bolje, meril kompresijo 1. cilinder 9, 2. cilinder 10 3. cilinder 0, 4. cilinder 0. Ko je manometer/svečka gor na 3 ali 4 cilindru je slišat čudne šume (ostali cilindri so brez svečk). Po tem sklepam da je dihtungo od glave prepihal. Sicer ni po ženinih besedah nič zaropotalo.
LP in hvala
Sukic reci da naj pobere enkrat spotoma ker je iz tam nekje.
Setnikar je prav iz tam samo cenovno nisem ziher da bo ugodno.
Pavcnik ugoden samo je iz iz drugega konca lj. Vprasaj za ceno.
Setnikar je prav iz tam samo cenovno nisem ziher da bo ugodno.
Pavcnik ugoden samo je iz iz drugega konca lj. Vprasaj za ceno.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Če se ne mudi, ti ga naslednji teden lahko za kak pir, al dva na Istu, cuknemo.
Če boš dal za kako ribco, pa tudi dihtungo zamenjamo.
Po povedanem, pa bolj sumim ventile. A je avto slučajno na plin? Ker potem so se ti sedeži ventilov posedli in je glava fuč. Pa saj ziher kakšna kje leži pod ponkom. Pokliči!
Škoda ga je vreč proč, ko ima pa tako fajne gume
Če boš dal za kako ribco, pa tudi dihtungo zamenjamo.
Po povedanem, pa bolj sumim ventile. A je avto slučajno na plin? Ker potem so se ti sedeži ventilov posedli in je glava fuč. Pa saj ziher kakšna kje leži pod ponkom. Pokliči!
Škoda ga je vreč proč, ko ima pa tako fajne gume
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Hvala morjeplovci za ponujene nasvete in pripravljenost pomagati - še posebej kr en.
Zadeva je na bemcinske hlape. Po vsem skupaj mislim da gre za tesnilo glave. Motor sicer laufa ampak nemirno. Pri vrtenju brez svečk ni nikakršnega čudnega zvoka.
Avtek bomo kljub vsemu porihtali, koštalo me bo vse skupaj 300-350€ od tega bo 30€ šlo za avtovleko. Zgoraj navedeni znesek seveda velja za brušenje glave, novo tesnilo, teflone, antifriz, olje in delo.
Jermen in vodno pumpo sem menjal pri zadnjem servisu kakšnih 3000 km nazaj in naj se nebi menjala.
Bom napisal kako in kaj.
LP
Zadeva je na bemcinske hlape. Po vsem skupaj mislim da gre za tesnilo glave. Motor sicer laufa ampak nemirno. Pri vrtenju brez svečk ni nikakršnega čudnega zvoka.
Avtek bomo kljub vsemu porihtali, koštalo me bo vse skupaj 300-350€ od tega bo 30€ šlo za avtovleko. Zgoraj navedeni znesek seveda velja za brušenje glave, novo tesnilo, teflone, antifriz, olje in delo.
Jermen in vodno pumpo sem menjal pri zadnjem servisu kakšnih 3000 km nazaj in naj se nebi menjala.
Bom napisal kako in kaj.
LP
Glej, da te ne bo šlepanje dražje prišlo, kot vse skupaj. V teh časih so ta-plavi plačani tudi po učinku… Če tole od @kr-enga ni več kot ugodna ponudba, potem res ne vem, kaj je. V bistvu je to Morjeplovska ponudba - ¨Med brati¨. Če malo premislim, je samo izkazal dobro voljo, da te reši. Zaslužil na teh jajcih tako in tako ne bo nič. Razmisli.
Sparate na napacnih stvareh.
Za prihodnje si pa asistenco omisli. Zaenkrat za Renoje se ni nic drazja
Das 30e na leto in mas te drobne stvari resene. Jaz si sploh ne upam predstavljati koliko bi stalo ce mi crkne avto kje na Hr. Po moznosti se kje v letoviscu. Tam ne odpre niti havbe za 100e.
Tako pa poklices kje si. Pripeljejo drug avto, tvoj pa gre lepo k "regularnemu" mehaniku.
Za prihodnje si pa asistenco omisli. Zaenkrat za Renoje se ni nic drazja
Das 30e na leto in mas te drobne stvari resene. Jaz si sploh ne upam predstavljati koliko bi stalo ce mi crkne avto kje na Hr. Po moznosti se kje v letoviscu. Tam ne odpre niti havbe za 100e.
Tako pa poklices kje si. Pripeljejo drug avto, tvoj pa gre lepo k "regularnemu" mehaniku.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti