e-Visitor.hr
Moderatorji: moderator2, moderator
e-Visitor.hr
Je kakšen, ki zna uporabljati ta program?
Zanima me predvsem kako urediti prijavo družinskih članov, ki mi jo program nikakor noče sprejeti in mi vedno vrže prijavljenega kot "turista"
Ve mogoče kako izpraznim seznam "popis turista"?
Skratka zadeva je eno navadno sranje. in ne deluje kot bi moralo...
Zanima me predvsem kako urediti prijavo družinskih članov, ki mi jo program nikakor noče sprejeti in mi vedno vrže prijavljenega kot "turista"
Ve mogoče kako izpraznim seznam "popis turista"?
Hvala na razumevanju
No, do tega pa še nisem prišel. Hvala za pomoč
Sicer pa kar praktičen sistem na paušaliste, edino z ostalimi je malo bolj tečno, ker moraš plačat takso preko položnice, tako da ti obisk pošte ali turistične pisarne v tem primeru še vedno ne uide. Razen če uporabljaš epošto od Hrvatske pošte. Bo še za preizkusit zadevo.
Sicer pa kar praktičen sistem na paušaliste, edino z ostalimi je malo bolj tečno, ker moraš plačat takso preko položnice, tako da ti obisk pošte ali turistične pisarne v tem primeru še vedno ne uide. Razen če uporabljaš epošto od Hrvatske pošte. Bo še za preizkusit zadevo.
Zdravo
Ja pavšalno pride po 20 kun na osebo. Itak je pa vseeno katero obdobje vzameš, ker je tako ali tako to plačano za celotno tekoče leto. Koliko oseb pa gre na pavšal še vedno 20? Jaz vedno tudi ko sem prijavljal v turistični zajednici prijavil "prijatelje" kot družino in ne kot prijatelje, ker je bila cena itak enaka in se je štelo v kvoto 20.
Fino bi bilo, da bi lahko gor naložil dobroimetje in tako potem pokrival stroške.
Ja pavšalno pride po 20 kun na osebo. Itak je pa vseeno katero obdobje vzameš, ker je tako ali tako to plačano za celotno tekoče leto. Koliko oseb pa gre na pavšal še vedno 20? Jaz vedno tudi ko sem prijavljal v turistični zajednici prijavil "prijatelje" kot družino in ne kot prijatelje, ker je bila cena itak enaka in se je štelo v kvoto 20.
Fino bi bilo, da bi lahko gor naložil dobroimetje in tako potem pokrival stroške.
Hvala na razumevanju
Re: e-Visitor.hr
PogachnyK napisal/-a:
Sranje je tudi to, da moraš vedno znova vnašat ene in iste osebne podatke..
ne ponudi opcije, da bi lahko osebo že izbral iz šifranta...
Re: e-Visitor.hr
peterv6i napisal/-a:PogachnyK napisal/-a:
Sranje je tudi to, da moraš vedno znova vnašat ene in iste osebne podatke..
ne ponudi opcije, da bi lahko osebo že izbral iz šifranta...
Pero a ti se še kar prijavljaš po 15.9. ni več potrebno
Roman 1 napisal/-a:Na pošti (hrvaški) so mi ponujali neko ugodno varjanto za plačevanje prek spleta....preveri, če te zanima, jaz sem dosti dol pa mi ni bilo interesantno
To imamo mi urejeno. Super in praktična zadeva, sploh za pozimi ko si malo dol in so (neglavne) pošte odprte bolj tako tako izven sezone in lahko plačaš od doma, sploh ker nekatere položnice dobimo v LJ.
Deluje pa tako, da vpišeš podatke od položnice, glede na to da pošljejo za več obdobij vnaprej lahko plačaš vse naenkrat in prišparaš pri proviziji, ki je pa itak samo 2 kuni na plačilo. Plačilo izvršiš s pomočjo kartice, kot bi nakupoval/plačeval prek spleta. Skratka, enostavno. Edino registracija je možna če v živo, če se ne motim.
Ne vem pa kako je s plačilom prijave, jaz sem plačeval za nazaj, torej kak teden dva po odjavi. Trenutno imam 20 lip dolga (očitno sem narobe odtipkal eno plačilo) še od poletja, pa ni bilo nobenega terjanja na kakršenkoli način. Bom poravnal v živo ali pa naslednjo sezono ob prijavi.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti