K: avto
Moderatorji: moderator2, moderator
klemn napisal/-a:Takrat, ko nekdo aktivno išče avto eno leto (in nič posebnega) in ga ne najde, ni problem v trgu!
Aha? Potem z mano neki narobe?[/quote]
Na to vprašanje si boš moral odgovoriti sam.
Avtonet najde pod podanimi pogoji nad 1.000 vozil
http://www.avto.net/_AVTO/results.asp?z ... katerikoli tip&znamka2=&model2=&tip2=katerikoli tip&znamka3=&model3=&tip3=katerikoli tip&cenaMin=5000&cenaMax=8000&cenaNetto=&cenaDDV=&brezcene=1&letnikMin=0&letnikMax=2090&bencin=0&zavore=&pogon=&klima=&servo=&lastnik=&servis=&automatic=0&starost2=999&star1=1&star2=1&star3=&star4=1&star5=&karambolirano=0&oblika=13, 14&ccmMin=0&ccmMax=99999&mocMin=&mocMax=&kmMin=0&kmMax=999999&kwMin=0&kwMax=999&motortakt=&motorvalji=&lokacija=0&izpis=&sirina=&dolzina=&dolzinaMIN=&dolzinaMAX=&nosilnostMIN=&nosilnostMAX=&lezisc=&presek=&premer=&col=&vijakov=&vozilo=&plin=&prodajalec=2&estekla=&leder=&navi=&alufelge=&sibedah=&gretje=&tempomat=&zaklepanje=&vlecna=&aklima=&SLOavto=&xenonke=&espsistem=&garage=&airbag=&najem=&hibrid=&garancija=0&oldtimer=&barva=&showguarantee=&weltauto=&levjapriloznost=&G2=&toygar=&citroenselect=&sedezev=0&petzvezdic=&paketgarancije=0&topp=&EKO=&door=0&MEN=&VIN=&broker=&prikazkategorije=&kategorija=&oglasrubrika=1&zaloga=10&presort=2&tipsort=ASC&stran=
Dodamo tem pogojem še 1. Lastnik in prideš do skromnih 402 srečnih dobitkov
http://www.avto.net/_AVTO/results.asp?z ... katerikoli tip&znamka2=&model2=&tip2=katerikoli tip&znamka3=&model3=&tip3=katerikoli tip&cenaMin=5000&cenaMax=8000&cenaNetto=&cenaDDV=&brezcene=1&letnikMin=0&letnikMax=2090&bencin=0&zavore=&pogon=&klima=&servo=&lastnik=1&servis=&automatic=0&starost2=999&star1=1&star2=1&star3=&star4=1&star5=&karambolirano=0&oblika=13, 14&ccmMin=0&ccmMax=99999&mocMin=&mocMax=&kmMin=0&kmMax=999999&kwMin=0&kwMax=999&motortakt=&motorvalji=&lokacija=0&izpis=&sirina=&dolzina=&dolzinaMIN=&dolzinaMAX=&nosilnostMIN=&nosilnostMAX=&lezisc=&presek=&premer=&col=&vijakov=&vozilo=&plin=&prodajalec=2&estekla=&leder=&navi=&alufelge=&sibedah=&gretje=&tempomat=&zaklepanje=&vlecna=&aklima=&SLOavto=&xenonke=&espsistem=&garage=&airbag=&najem=&hibrid=&garancija=0&oldtimer=&barva=&showguarantee=&weltauto=&levjapriloznost=&G2=&toygar=&citroenselect=&sedezev=0&petzvezdic=&paketgarancije=0&topp=&EKO=&door=0&MEN=&VIN=&broker=&prikazkategorije=&kategorija=&oglasrubrika=1&zaloga=10&presort=2&tipsort=ASC&stran=
......
Need more?
https://vodovod-rh.si/
Sej zato...sem reku, da imam lih en smotan budget (5-6)..sem pa še sem napisou, ravno zato, mogoče se pa kdo najde ki ga ima doma ali pa pozna koga....nism zberčen, čeprav direkt povem, da iščem na prvem mestu hondo acord, potem pa naprej, recimo sharan, touran......toyota....nevem...vazno mi je, da bi stvar približno funkcionirala ene 5 let.......
aja z mano niti ni preveč narobe
, ampak bi rad da vsaj približno dela za nekaj časa....
klemen
aja z mano niti ni preveč narobe
klemen
touran in sharan za 5 jurjev je žal samo še za na jug, in ziher ne za naslednih 5 let brez problema. To govoriš o 10-15 let starih avtih. Življenska doba avta je 5-7 let oziroma 250.000km, tolk v razmislek
in to ni golf dvojka, ki jo mal šraufaš pa kitaš pa še kar gre. Seveda bo spet ploha kritik, da avti delajo 100 let in miljon kilometrov. ja keri že? 1 na 10.000 iz serije, ostali so že zdavnaj kocke na dinosu.
Kup japonca ali korejca, nemec za ta denar ne bo mlad.
in to ni golf dvojka, ki jo mal šraufaš pa kitaš pa še kar gre. Seveda bo spet ploha kritik, da avti delajo 100 let in miljon kilometrov. ja keri že? 1 na 10.000 iz serije, ostali so že zdavnaj kocke na dinosu.
Kup japonca ali korejca, nemec za ta denar ne bo mlad.
No take odgovore rabim, tnx.....linki iz avto neta mi zlo mal pomagajo, ker kar kličem so preprodajalci, ki že na vsakem vogalu prodajajo vsak po 10 avtov.....potem pa kr korektno omejimo: če bo komu na ušesa prišel kakšen japonc sem interesent:)
Verjamem da zgleda kot da kompliciram, ampak avto zamenjam na 5 do 7 let, za novega nimam, želja je pa sam ena. da me po domače rečeno, ne nategnejo.
Verjamem da zgleda kot da kompliciram, ampak avto zamenjam na 5 do 7 let, za novega nimam, želja je pa sam ena. da me po domače rečeno, ne nategnejo.
Za ta denar dobiš solidnega francoza in kakega forda, opla. Če je bencinar bo imel še manj kilometrov. Vse to z manj kot 100000 km....ampak če isceš svaba, potem pa srečno. Mogoče boš nekoč spoznal da današnji avti so vsi en drek, ne velja nič več švaba ali japonc, le nastari slavi se šlepajo za višjo ceno
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov