bayliner 285 - ogled
Moderatorji: moderator2, moderator
bayliner 285 - ogled
Živijo
zaradi neke male dodelave bi potreboval nekaj mer s takega modela čolna - Bayliner 285 99-2010, ker ne morem do svojega parkiranega na hrvaškem otoku ki je v samokaranteni.
ima kdo parkiranega izven vode tu v sloveniji? rabijo se zunanje mere z zadnje strani, se pravi nobenega stopanja na čoln itd..z metrom 3x naokoli in to je to.
če ve kdo za koga...ki bi dovolil da se pomeri par detajlov.
zaradi neke male dodelave bi potreboval nekaj mer s takega modela čolna - Bayliner 285 99-2010, ker ne morem do svojega parkiranega na hrvaškem otoku ki je v samokaranteni.
ima kdo parkiranega izven vode tu v sloveniji? rabijo se zunanje mere z zadnje strani, se pravi nobenega stopanja na čoln itd..z metrom 3x naokoli in to je to.
če ve kdo za koga...ki bi dovolil da se pomeri par detajlov.
Re: bayliner 285 - ogled
Morda bi kdo od kolegov v HR pomeril ampak kot sem zastopil mora biti ravno na suhem, dajva probat napisat kaj se prosi pa da vidiva...itaq majo ravno tako kot mi viška časa... samo oglase moraš pa sam prečesati ker veš točno kateri model maš.
https://www.boat24.com/en/powerboats/bayliner/bayliner-285/
Paco
https://www.boat24.com/en/powerboats/bayliner/bayliner-285/
Paco
pojdi se z bikom bost!
žal je tako,
da mora Aleš it sam pomerit kako in kaj da potem lahko nekaj naredi.
da mora Aleš it sam pomerit kako in kaj da potem lahko nekaj naredi.
Paco napisal/-a:A en lokalc ti ne bi pomeru ?
"sve marine su zatvorene"
drugače bi sam šu pomerit
Marineroti baje delajo, če bi se zmenu za fee bi najbrž šou pomerit. 
pojdi se z bikom bost!
kr3mn1 napisal/-a:Paco napisal/-a:A en lokalc ti ne bi pomeru ?
"sve marine su zatvorene"
drugače bi sam šu pomerit
Vse marine niso zaprte. Prejsnji teden, je kolega mehanik dvignil v Dalmaciji dve barke v marini, danes mi kolega javil, da so ga klicali iz marine, ce mu dvignejo barko in naredijo antifouling.
Živjo,
prvo kot prvo, na Rab kot ne-Rabljan ne moreš. Razen če si zaposlen pri HEP, HP ali MUP. Drugo, sem klical mojstra dol, in mi je bilo obrazloženo da nihče nima dostopa do fermeja Rapske Plovidbe, in to je dejstvo. Sedaj da obstaja možnost pod ograjo ali za gajbo pive da prideš not, mi je preveč tvegana stvar, potem preko meje, pa kako na Rab itd...
torej mi ne pomagajo izjave da en nekoga pozna ki je nekje v dalmaciji dvignil en čoln. Iščem pri nas v Sloveniji isti tip čolna, da se gre lahko naredit izmere za platformo. In ne more mi to en mal z metrom potegnit, take mere lahko dobim tudi na internetu. Šablonco je treba naredit.
prvo kot prvo, na Rab kot ne-Rabljan ne moreš. Razen če si zaposlen pri HEP, HP ali MUP. Drugo, sem klical mojstra dol, in mi je bilo obrazloženo da nihče nima dostopa do fermeja Rapske Plovidbe, in to je dejstvo. Sedaj da obstaja možnost pod ograjo ali za gajbo pive da prideš not, mi je preveč tvegana stvar, potem preko meje, pa kako na Rab itd...
torej mi ne pomagajo izjave da en nekoga pozna ki je nekje v dalmaciji dvignil en čoln. Iščem pri nas v Sloveniji isti tip čolna, da se gre lahko naredit izmere za platformo. In ne more mi to en mal z metrom potegnit, take mere lahko dobim tudi na internetu. Šablonco je treba naredit.
Sm ti samo napisal odgovor na to da niso vse marine “zatvorene”. Da se pa tudi cez mejo pridet, samo bos moral v 24h zapustit HR, da ne zapades v samoizolacijo. Jaz grem ta teden na HR, ker moram dostavit mehanikom rezervne dele da bodo lahko delali.
Trenutno izgleda da delam krog Trebnje-Biograd-Crikvenica-Trebnje
imaš prepustico tud za Rab? 
bojan11 napisal/-a:Sm ti samo napisal odgovor na to da niso vse marine “zatvorene”. Da se pa tudi cez mejo pridet, samo bos moral v 24h zapustit HR, da ne zapades v samoizolacijo. Jaz grem ta teden na HR, ker moram dostavit mehanikom rezervne dele da bodo lahko delali.
Kako boš pa na meji dokazoval, da te mehaniki čakajo? Če je kakšna fora pol lahko tud jaz v Umag skočim in peljem dol npr jadra za barko ker mi jih pridejo montirat (kao)? Al pa peljem par litrov olja za mehanika da mi ga zamenja? To da sem v istem dnevu nazaj ni problema samo kakšni so kriteriji da te spustijo dol?
Me res zanima na kakšen način... že za gibanje med občinami moraš imeti papir, da bi te pa spustili na hr samo za to ker kao pelješ dele mehaniku pa pomoje no go... razen če imaš firmo ki odbavlja rezervne dele pa imaš naročilnico iz HR potem bi se pomoje še dalo kaj zmenit...
Veter v laseh, travarca v zobeh 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov