Generalno čiščenje/pranje avta pred prodajo
Moderatorji: moderator2, moderator
Generalno čiščenje/pranje avta pred prodajo
Ker vas je kar nekaj, ki se ukvarjate tudi z avtomobili, prosim za priporočilo kakšne avtopralnice v Ljubljani ali okolici, ki naredi generalno čiščenje/pranje avta pred prodajo. Vem, da nekater ne marajo, da se motor opere, saj se naj potem ne bi videlo ali kje pušča, vsekakor pa tudi če motorja ne bi pral, potrebujem, da se notranjost generalno sčisti.
- 1stofficer
- Admiral
Re: Generalno čiščenje/pranje avta pred prodajo
Priprava avta na prodajo tut mene zanima, plus lokalno popravilo udrtin, prask. Ne bi namrec strihal celega odbijaca ali blatnika ce ima sam prasko. Ena je sicer precej globoka...
Ali samo čiščenje, ali tudi kemično notranjost. Pr nas sicer to delamo, nismo pa lih u Lublan.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
-
al
Tam na Tacenski, nasproti tisti blokov, je ena ročna avtopralnica. Delajo kar temeljito.
kr en napisal/-a:Ali samo čiščenje, ali tudi kemično notranjost. Pr nas sicer to delamo, nismo pa lih u Lublan.
Tudi kemično notranjost. Kje pa ste?
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Precej zanimivo. Tud pri sebi sem že opazo da sem kdaj pred prodajo avto spravil v najboljšo možno kondicijo. Zakaj to ne naredimo zase? Ko pa kupujemo rabljenega je pa čist normalno če ni bil prejšnji dan generalno očiščen in če ina kako prasko.
Marcel_Mastnak napisal/-a:... Zakaj to ne naredimo zase? ...
Se najdemo tudi takšni, ki to vsako leto damo narediti izključno zase
Kolikor se pogovarjam, nas ni niti tako malo
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
No se razume. Ampak jaz bi ta delež ocenil na mogoče 20-30%. Da ne bo pomote, tudi sam imam rad da je avto čist in vzdrževan.
- 1stofficer
- Admiral
Avto se pedena pred prodajo iz preprostega razloga, da se hitreje in bolje proda. Js svinjarije ne prenesem in ga relativno redno cistim, za vsako prasko posebej pa nekak ne vidim smisla popravljat sproti. Buske zrihtas pac na koncu s pomocjo kaska 
Ja sam vse “buske” okrog avta, pa tudi ne grejo na en kasko. A ni vsaka poskodba drug primer?
Odvisno od police kaska 
Drugače pa ponavadi ni problema dat vse na 1x rihtat, če imaš na primer 5 let star avto in 5 let plačuješ kasko.
Če pa po petih letih prvič zavaruješ, potem pa seveda ne gre kar tako... Zavarovalnica seveda ni Rdeči križ.
Pelji h Grošu na Zasavsko. za 20€ je to to.....
Drugače pa ponavadi ni problema dat vse na 1x rihtat, če imaš na primer 5 let star avto in 5 let plačuješ kasko.
Če pa po petih letih prvič zavaruješ, potem pa seveda ne gre kar tako... Zavarovalnica seveda ni Rdeči križ.
Pelji h Grošu na Zasavsko. za 20€ je to to.....
Hvala na razumevanju
Kaj naj peljem h Grosu in kam na zasavsko?
Za 20eur kemija? Za X5 je 140eur v Kranju, za TTja pa 110. Brez zunaj. Samo kemija notri.
Darh napisal/-a:Kaj naj peljem h Grosu in kam na zasavsko?
Pri tebi bo več dela...
franc5e napisal/-a:Darh napisal/-a:Kaj naj peljem h Grosu in kam na zasavsko?
Pri tebi bo več dela...
Ja mojo “ toco” so ze zrihtal.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti