Ladjedelnica Izola
Moderatorji: moderator2, moderator
Ladjedelnica Izola
Sem zasledil da nej bi se prodajala ladjedelnica Izola za dobrih 6mio eur, dobiš 44.000m2. Ajde forumaši, a zberemo ta drobiž in gremo v investicijo?
Re: Ladjedelnica Izola
In kaj nam bo ladjedelnica? A da nam ne bo treba plačat priveza na kopnem, ko bomo rihtali svoje barke?
Se bi bolj splačalo kupit marino npr Izola se je prodala nekaj čez 4 mil.
https://www.primorske.si/2020/02/05/mar ... t-naprodaj
Pri tem imaš vsaj stalni dotok $$ zaradi privezov, ter še vedno možnosti dela na kopnem. V Ladjedelnici pa je samo kopno pa še to je ena velika luknja.
https://www.primorske.si/2020/02/05/mar ... t-naprodaj
Pri tem imaš vsaj stalni dotok $$ zaradi privezov, ter še vedno možnosti dela na kopnem. V Ladjedelnici pa je samo kopno pa še to je ena velika luknja.
Veter v laseh, travarca v zobeh 
Kak hotelček ,marina s kompletno infrastrukturo, ... Al pa samo podreš stare objekte in prodaš naprej za 10mio. 
evovii napisal/-a:Pri tem imaš vsaj stalni dotok $$ zaradi privezov
Marina Izola ustvarja izgubo tako, da bi morali še kaj $$ primaknit iz svojih žepov.
H2O napisal/-a:evovii napisal/-a:Pri tem imaš vsaj stalni dotok $$ zaradi privezov
Marina Izola ustvarja izgubo tako, da bi morali še kaj $$ primaknit iz svojih žepov.
Bo držalo
H2O napisal/-a:evovii napisal/-a:Pri tem imaš vsaj stalni dotok $$ zaradi privezov
Kako izgubo?
Ladjedelnica je samo za podret! Vse je uniceno, razbito, staro,...... skratka nidani.
NASA napisal/-a:Kako izgubo?
Kako to misliš kako izgubo? Več stroškov imajo, kot prihodkov.
Darh napisal/-a:Ladjedelnica je samo za podret! Vse je uniceno, razbito, staro,...... skratka nidani.
Ni problema, preračunaj kvadratni meter. Res pa, da po moje občina pogojuje s projektom.
Ja kje bomo pa potem čolne not spuščal. Če zvečer zadanem bom pa sam kupil.
H2O napisal/-a:NASA napisal/-a:Kako izgubo?
Kako to misliš kako izgubo? Več stroškov imajo, kot prihodkov.
Ups, sem zamenjal ladjedelnico z marino
Tle pa vas je en kup naivnih ultraoptimistov
Če bi spremljali samo kar se je v časopisih pisalo zadnjih 10-15 let na temo ladjedelnice bi vam bilo takoj jasno kakšne monade govorite. V tem peskovniku, imenovan Izolska ladjedelnica, se igrajo samo ta veliki fantje, tudi tuji. Občina pa itak igra svojo igro.
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Kurc,jest mam fotra bol majhnga,mama je 155..ni mi ratal zrastet prek 169 cm..Nism dost velki za tle a?
polanc napisal/-a:Kurc,jest mam fotra bol majhnga,mama je 155..ni mi ratal zrastet prek 169 cm..Nism dost velki za tle a?
Polanc evo rešitev

- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
O tem sem že razmišljal, vendar ima moj plan luknjo v financah.
Drugače pa mislim, da imajo zadeve že domenjene.
No če bi pa že imel možnost iz tega kaj narediti potem bi verjetno sledil temu.
Nakup ladjedelnice bi moral biti del večjega plana. Nakup bi imel glavo in rep v kolikor bi lahko investitor odkupil tudi bližnji kamp in zemljo čez cesto vse do AC.
- Na področju od valobrana ladjedelnice do kampa bi lahko nastala nova marina
- Na področju ladjedelnice bi pustil dejavnost vzdrževanja plovil
- Na delu od marine proti Kopru bi bil del lahko namenjen privezu plovil za dnevno izposojo, Čolni, skuterji, majhne in mini jadrnice, pedalini...
- Ob obali na koncu marine na delu sedanjega kampa, bi moral biti pomol za dnevne goste NOVE RESTAVRACIJE mediteranskega tipa
- in še ena bolj ob cesti s parkiriščem za motorje in srečanja z raznimi eksotičnimi vozili... za zbiranje mladih z možnostjo manjših koncertov ala Snack Bar.
- Na koncu marine urejena plaža s ponudbo pijače in prehrane v stilu karibskih obalnih pubov.
- Čez cesto zabaviščni park...
Drugače pa mislim, da imajo zadeve že domenjene.
No če bi pa že imel možnost iz tega kaj narediti potem bi verjetno sledil temu.
Nakup ladjedelnice bi moral biti del večjega plana. Nakup bi imel glavo in rep v kolikor bi lahko investitor odkupil tudi bližnji kamp in zemljo čez cesto vse do AC.
- Na področju od valobrana ladjedelnice do kampa bi lahko nastala nova marina
- Na področju ladjedelnice bi pustil dejavnost vzdrževanja plovil
- Na delu od marine proti Kopru bi bil del lahko namenjen privezu plovil za dnevno izposojo, Čolni, skuterji, majhne in mini jadrnice, pedalini...
- Ob obali na koncu marine na delu sedanjega kampa, bi moral biti pomol za dnevne goste NOVE RESTAVRACIJE mediteranskega tipa
- in še ena bolj ob cesti s parkiriščem za motorje in srečanja z raznimi eksotičnimi vozili... za zbiranje mladih z možnostjo manjših koncertov ala Snack Bar.
- Na koncu marine urejena plaža s ponudbo pijače in prehrane v stilu karibskih obalnih pubov.
- Čez cesto zabaviščni park...
Nazadnje spremenil Nikola T., dne Pe Jan 15, 2021 19:56, skupaj popravljeno 3 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti