Apple
Moderatorji: moderator2, moderator
Apple
A imamo na forumu kakšnega serviserja za Apple Mac laptope
Re: Apple
A ti z laptopom loviš ribe tam doli
...sori sm mogu
Drugač bi pa tole No.1 vedu svetovat
...sori sm mogu
Drugač bi pa tole No.1 vedu svetovat
https://medisken.si
Zagotovo No.1
On je jabolčni človek.
On je jabolčni človek.
admin napisal/-a:Zagotovo No.1
On je jabolčni človek.
štrudl pravte
ok hvala ga bom podregnil
Sam da ne šraufa applov tako kot motorjev. Samo hec, da ne bo hude krvi.
Drugače pa je rešitev HP.
Drugače pa je rešitev HP.
Xilinx Vivado HLx trainee
kasaudio :=)
HP se zdi meni bolj kot Rudl, sipanje iz šupljega v prazno dokler gre in ga kdo ne kupi. V floti imamo preko 50 HP prenosnikov in z nimi je dela ko s krompirjem skoz je neki, če ni zlatica je pa plevel , če ni ta je pa kj drucga...da pa ne bo samo pljuvanje, v izostanku kake druge kvazi US firme ostane itak samo še tajvanc , korejc al pa kitajc.
HP se zdi meni bolj kot Rudl, sipanje iz šupljega v prazno dokler gre in ga kdo ne kupi. V floti imamo preko 50 HP prenosnikov in z nimi je dela ko s krompirjem skoz je neki, če ni zlatica je pa plevel , če ni ta je pa kj drucga...da pa ne bo samo pljuvanje, v izostanku kake druge kvazi US firme ostane itak samo še tajvanc , korejc al pa kitajc.
pojdi se z bikom bost!
Verjamem. Za delo uporabljam prenosnik višjega cenovnega ranga in tam pri HP-ju nisem nikoli imel težav. Pa sem jih že nekaj čez dal. Appla sem pa dobesedno skoz okno zabrisal, problemi z njim od prve do zadnje minute. Ravno tako višji rang, točen model pa sem hvalabogu pozabu.
Xilinx Vivado HLx trainee
Jaz se že ene 20 let držim thinpkad T serije in zaenkrat mi ni žal čeprav so tudi na tej fronti začel zajebavat kitajci.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 5 gostov