Fb portal morjeplovec
Moderatorji: moderator2, moderator
Fb portal morjeplovec
Ojla neki me zanima ma uno na fb k je portal morjeplovec se upravlja od istih administratorjev al uno je druga štorja. Sej ne mi zamerit ma uno mi je ratalo tako blesavo komentarji kar neki sama foušija in bildanje egota če je to odraz slovenskega morjeplovstva nevem kam to pelje.
en mrzu špric, še raje en knc terana in ena feta pršuta, na zdravje morjeplovci
Re: Fb portal morjeplovec
To ni odraz slovenskega morjeplovstva, ampak slovenske nestrpnosti in skreganosti. Zaradi korone smo postali še bolj nestrpni in skregani.
Na MP nas je aktivnih cca 50 in med temi smo tudi taki ki radi beremo dobre prispevke in jih kdaj tudi prispevamo. Za FB MP sicer ne vem, ker me tam sigurno ne bo. Nisem bil nestrpen ne pred in ne med in tudi po koroni ne bom.
@h2o; Mam svoje mnenje, ki ga držim zase, te pa v okviru njega zelo lepo prosim da stvari ne posplošuješ. Govori v ednini.
@h2o; Mam svoje mnenje, ki ga držim zase, te pa v okviru njega zelo lepo prosim da stvari ne posplošuješ. Govori v ednini.
Xilinx Vivado HLx trainee
kasaudio napisal/-a:Govori v ednini.
A da sem sam s sabo skregan?
Preberi raje komentarje na FB MP, preden se vsajaš
Btw, to o nestrpnosti in kreganju ni letelo nate. Ti si vedno strpen do drugače mislečih, nikoli jim ne težiš in nikoli jih ne provociraš
Zakaj si pa zdej užaljen? 
Mislim, da bi mogu Admin na FB Morjeplovcu za potrditev člana dati pogoj neko anketo s 5 morjeplovskimi vprašanji (npr. kakšna dolžina sidrne verige je potrebna pri dnevnem sidranju, na kakšni razdalji je potrebno obpluti potapljaško bojo, itd). S tem bi stari mački brez problema prišli v skupino, novi pa bi se že z vstopom v skupino naučili vsaj nekaj osnov.... obenem pa bi se znebili nekih nabijačev, ki sploh ne plujejo in delajo samo kažin na FB.
Seveda pa je vse odvisno zakaj je narejena FB skuina. V kolikor je za to, da si člani morjeplovca med seboj izmenjujejo izkušnje in pomoč potem bi jaz uvedel nek filter za vstop. V kolikor pa je samo ena skupina kjer je lahko član vsak ki se mu zdi da v to skupino paše potem pa se moramo sprijazniti s tem in ne komplicirati. Se pa sam ne udeležujem tam nobenih debat kej je samo en kup podjebavanja... ja je pa zanimivo brati in spremljati kaj vse folku šumi po glavi...
Seveda pa je vse odvisno zakaj je narejena FB skuina. V kolikor je za to, da si člani morjeplovca med seboj izmenjujejo izkušnje in pomoč potem bi jaz uvedel nek filter za vstop. V kolikor pa je samo ena skupina kjer je lahko član vsak ki se mu zdi da v to skupino paše potem pa se moramo sprijazniti s tem in ne komplicirati. Se pa sam ne udeležujem tam nobenih debat kej je samo en kup podjebavanja... ja je pa zanimivo brati in spremljati kaj vse folku šumi po glavi...
Veter v laseh, travarca v zobeh 
- 1stofficer
- Admiral
Js bi pa vsako komentiranje na forumih in FB pogojil s sliko, polnim imenom ter priimkom. Pol bi blo pa velik manj sranja in vcasih res bolanih komentarjev.
Se mi zdi, da se Slovenci radi skrijemo za nek nick in potem izzivljamo frustracije udobno iz anonime. Podobno kot smo korajzni v zavetju svojih avtomobilov ali skriti za kotlicki pred hisami tik ob cesti in lepo negovano zivo mejo, ki mora bit visja in lepsa od sosedove.
Disclaimer: Namerno govorim v prvi osebi, da ne bi na koga namigoval ali kazal s prstom

Se mi zdi, da se Slovenci radi skrijemo za nek nick in potem izzivljamo frustracije udobno iz anonime. Podobno kot smo korajzni v zavetju svojih avtomobilov ali skriti za kotlicki pred hisami tik ob cesti in lepo negovano zivo mejo, ki mora bit visja in lepsa od sosedove.
Disclaimer: Namerno govorim v prvi osebi, da ne bi na koga namigoval ali kazal s prstom
evovii napisal/-a:Seveda pa je vse odvisno zakaj je narejena FB skuina. V kolikor je za to, da si člani morjeplovca med seboj izmenjujejo izkušnje in pomoč potem bi jaz uvedel nek filter za vstop. V kolikor pa je samo ena skupina kjer je lahko član vsak ki se mu zdi da v to skupino paše potem pa se moramo sprijazniti s tem in ne komplicirati.
Eni so se pridružili skupini, ker pričakujejo pomoč in nasvete, eni zaradi (virtualnega) druženja s podobno mislečimi, eni zaradi reklame, eni pa zaradi teženja in podjebavanja.
Kdor pričakuje (brezplačno) pomoč in nasvete, se mora pač sprijaznit tudi s teženjem in podjebavanjem.
Filter za vstop ne bi ničesar rešil, ker lahko vsak na netu najde odgovore.
Btw, jaz sem star maček, pa ne vem na pamet, na kakšni razdalji je potrebno obpluti potapljaško bojo
H2O napisal/-a:Btw, jaz sem star maček, pa ne vem na pamet, na kakšni razdalji je potrebno obpluti potapljaško bojo
Ti si itak sedaj brez barke tako, da ne rabiš vedeti

Veter v laseh, travarca v zobeh 
evovii napisal/-a:Ti si itak sedaj brez barke
Samo začasno
1stofficer napisal/-a:Se mi zdi, da se Slovenci radi skrijemo za nek nick in potem izzivljamo frustracije udobno iz anonime. :
Ja v tem je slovenija edina na svetu.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
1stofficer napisal/-a:Js bi pa vsako komentiranje na forumih in FB pogojil s sliko, polnim imenom ter priimkom. Pol bi blo pa velik manj sranja in vcasih res bolanih komentarjev.
Disclaimer: Namerno govorim v prvi osebi, da ne bi na koga namigoval ali kazal s prstom![]()
Zakaj potem nimaš imena in priimka ter svojo sliko v avatarju?
- 1stofficer
- Admiral
Marcel_Mastnak napisal/-a:1stofficer napisal/-a:Js bi pa vsako komentiranje na forumih in FB pogojil s sliko, polnim imenom ter priimkom. Pol bi blo pa velik manj sranja in vcasih res bolanih komentarjev.
Disclaimer: Namerno govorim v prvi osebi, da ne bi na koga namigoval ali kazal s prstom![]()
Zakaj potem nimaš imena in priimka ter svojo sliko v avatarju?
Moje sporocilo se ne nanasa na to, da me moti anonimnost udelezencev na forumih, kar je sicer praksa in navada pac pa na to, da smo za nicki precej bolj korajzni kot bi bili sicer s polnim imenom in priimkom!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti