Čarovnica
Moderatorji: moderator2, moderator
-
al
Čarovnica
Ker je sedaj tako obdobje in so nekateri pogoltnili to "noč čarovnic" me zanima ali kdo ve, kje bi lahko dobil čarovnico na metli (ne ta pravo, takih poznam dosti
) ampak tako, ki bi jo lahko imel za maskoto na barki. Ne preveliko, ne premalo, pa dokaj trpežno narejeno, da lahko visi z jambora.
-
al
-
al
spyder napisal/-a:Al ne boš verjelnajdel sem ti v agrarji takoj čez mejo zraven centro vacanze sigurno 20 različnih čarovnic
![]()
Male in velike.Sem se prav zasmejal ko sem jih videl in se spolnil da jih je nekdo iskal
Resno? Pa so to take, da so trpežne in bodo zdržale vsaj eno sezono visenja z jambora?
Tako ali tako moram it v Trst kmalu in se tam ustavim.
Re: Čarovnica
al napisal/-a:Ker je sedaj tako obdobje in so nekateri pogoltnili to "noč čarovnic" me zanima ali kdo ve, kje bi lahko dobil čarovnico na metli (ne ta pravo, takih poznam dosti) ampak tako, ki bi jo lahko imel za maskoto na barki. Ne preveliko, ne premalo, pa dokaj trpežno narejeno, da lahko visi z jambora.
Jaz ti dam svojo ženo
Prvo, ki pride na barko, spraviš v tole ...
Kostum čarovnica Elegant Witch
Cena: 26,90 €
Kostum čarovnice je sestavljen iz oprijete oblekice s široko nabranim krilom in všitim podkrilom, dveh narokavnikov, ovratnega traku in čarovniškega klobuka. Kostum je v črni barvi in kombiniran z drobnimi belimi volančki. Dolžina oblekice 52cm, obseg prsi 70-90cm, obseg pasu 70-82cm.Velikost: S/MDobava: 1-3 delovne dniPoleg kostuma lahko izberete katere izmed nogavic,

Kostum čarovnica Elegant Witch
Cena: 26,90 €
Kostum čarovnice je sestavljen iz oprijete oblekice s široko nabranim krilom in všitim podkrilom, dveh narokavnikov, ovratnega traku in čarovniškega klobuka. Kostum je v črni barvi in kombiniran z drobnimi belimi volančki. Dolžina oblekice 52cm, obseg prsi 70-90cm, obseg pasu 70-82cm.Velikost: S/MDobava: 1-3 delovne dniPoleg kostuma lahko izberete katere izmed nogavic,

- od kapitana zena
- Admiral
-
jadralec-mihy
- Kontraadmiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov