Srečanja Morjeplovcev
Moderator: moderator
Škoda da me bilo zraven, bi jo tudi jaz z veseljem vzel v šolo, Suzi seveda, da se nauči malo navtičnih veščin

Nazadnje spremenil Gaso, dne Po Apr 19, 2010 20:52, skupaj popravljeno 2 krat.
Ja kapučino je bil tako lepo dekoriran in okusen, da bi kmalu na srečanje zamudili. Dobro da ima Pajer1 novinarsko žilico in je zabeležil lepotico, ki nam ga je postregla- ko bom naslednjič v Velenju vem kje se moram ustaviti.
Šele sedaj pa vem zakaj sem bil še vedno lačen, ko je zmanjkalo hobotnice na pladnju- slika pove več kot besede

Šele sedaj pa vem zakaj sem bil še vedno lačen, ko je zmanjkalo hobotnice na pladnju- slika pove več kot besede
KJER SE KOPNO KONČA SE ŽIVLJENJE ZAČNE
.
Ma, je že papa jeclal, ko je omenjal Suzi, zdaj pa še ti.
Še dobro, da je nisi videl v živo, ker bi moral uporabit defibrilator. Sem ga videl v prostoru pred vhodom v rudnik.
LP, pa pazite na svoje srce, Suzi vas gleda
.
kr en napisal/-a:ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ....
Ma, je že papa jeclal, ko je omenjal Suzi, zdaj pa še ti.
Še dobro, da je nisi videl v živo, ker bi moral uporabit defibrilator. Sem ga videl v prostoru pred vhodom v rudnik.
LP, pa pazite na svoje srce, Suzi vas gleda
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Res je, z Valom sva se že pogovarjala o tem, vendar do neke pametne ideje za lokacijo nisva prišla. Bojiva se namreč, da se za 15,00 Eurotov dobi kvečjemu kakšno toplo pivo. Za mrzlo pa je že potrebno plačat vinjeto za pitje hladnega piva, pomešanega s primorskim zrakom
V kolikor ima kdo pametno idejo, naj jo sporoči, mi tuki dol pa preverimo in rezerviramo.
LP
V kolikor ima kdo pametno idejo, naj jo sporoči, mi tuki dol pa preverimo in rezerviramo.
LP
Joško, vsedeš se v avto in greš tja na pivo kjer ti je všeč, spotoma vprašaš še, če lahko v četrtek rezerviraš za enih 20 ljudi ker več nas sigurno ne bo, da popijemo kakšnega hladnega in po možnosti še kako malenkost pojemo, kar pa ni nujno, važno je druženje.
Pridem v soboto dol, pa se dobiva na tistem pivu, ki ga pijeva že od aprila in bova kako rekla
Lp Mitja
Pridem v soboto dol, pa se dobiva na tistem pivu, ki ga pijeva že od aprila in bova kako rekla
Lp Mitja
V soboto ne bo nič s pivom, ker sem v tvojem koncu, ISAF
Portorož bo verjetno poln zaradi sejma. Zato razmišljam, da bi srečanje organizirali nekje drugje. V Bertokih je lokal, kjer organizirajo osmice. Ideja se mi ne zdi slaba, lokal je skoraj o avtocesti, na samem, imajo dobro domačo hrano in refošk.
Komentarji......
Portorož bo verjetno poln zaradi sejma. Zato razmišljam, da bi srečanje organizirali nekje drugje. V Bertokih je lokal, kjer organizirajo osmice. Ideja se mi ne zdi slaba, lokal je skoraj o avtocesti, na samem, imajo dobro domačo hrano in refošk.
Komentarji......
Ja, sem za to, da gremo ven iz Portoroža...
Jaz bi predlagal:
- ombolo v testu s pršutom in sirom
- gobova omaka
- pomes
Zraven pa malvazijo, za mene pa še malo cole, da bom Lovranski mešov...
Da ne bomo samo na čevapih in pivu, naj bo tokrat bolj primorski meni...
Jaz bi predlagal:
- ombolo v testu s pršutom in sirom
- gobova omaka
- pomes
Zraven pa malvazijo, za mene pa še malo cole, da bom Lovranski mešov...
Da ne bomo samo na čevapih in pivu, naj bo tokrat bolj primorski meni...
Nazadnje spremenil admin, dne Po Maj 03, 2010 22:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost