Zastavica Foruma Morjeplovec.net
Moderator: moderator
-
Maestral9
Jaz pa mislim,da je prav ,da se po zastavice pride osebno, oz na srečanje.
Vedno je srečanje v drugem kraju, torej ni problem, lahko pa se pelješ s kom, in tudi tisto pivo, ki ga tako poudarjate, bo čisto sedlo, pa čeprav ne bo na vodi !
Torej, moje mišlenje, pošta "brezveze" ...
Vedno je srečanje v drugem kraju, torej ni problem, lahko pa se pelješ s kom, in tudi tisto pivo, ki ga tako poudarjate, bo čisto sedlo, pa čeprav ne bo na vodi !
Torej, moje mišlenje, pošta "brezveze" ...

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Samo verjamem, da je marsikateremu to kar tezko. Recimo sam sem na kar nekaj forumih, v marsikateri interesni skupini itd...
Sel ze tudi na kako srecanje... Problem je, ker nikogar ne poznaš in lahko prav neumno izpade ko si tam, kot pozabljen ruzak.
Drugo je, ko poznas vsaj nekoga, ki si ga spoznal recimo v marini in gres tja, ko vsaj nekoga poznas in se mu slepas za ritjo...
Meni je enkrat bilo tako "bed", da sem sklenil, da ne grem nikoli vec na tako srecanje, ko se ne poznas ama z nikomer.
Pa se drugo je, ce bi jaz prisel bi vsi potem vpili kaksen pijanec sem
Pa da nočem in nočem domov
Malo je OT...
P.S. če pa imas ze prej zastavico pa nekoga srecas na morju pa ga spoznas in gres potem z njim se slepat na srečanje.
MAdona, samo danes pa sem pameten...
Sel ze tudi na kako srecanje... Problem je, ker nikogar ne poznaš in lahko prav neumno izpade ko si tam, kot pozabljen ruzak.
Drugo je, ko poznas vsaj nekoga, ki si ga spoznal recimo v marini in gres tja, ko vsaj nekoga poznas in se mu slepas za ritjo...
Meni je enkrat bilo tako "bed", da sem sklenil, da ne grem nikoli vec na tako srecanje, ko se ne poznas ama z nikomer.
Pa se drugo je, ce bi jaz prisel bi vsi potem vpili kaksen pijanec sem
Malo je OT...
P.S. če pa imas ze prej zastavico pa nekoga srecas na morju pa ga spoznas in gres potem z njim se slepat na srečanje.
MAdona, samo danes pa sem pameten...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti