Marine in morjeplovci
Moderator: moderator
-
rjavolasa skipperka
- Viceadmiral
- Kraj: LJUBLJANA
Me zelo veseli, unga bomo pa že zrihtali. Jah bilo je pa tako, pridemo v četrtek iz Sukošana (tam so kompliciral, pa prošnja, pa ...), kle smo pa rabili 7 minut, da so dali od sebe račun, potem nas je pa, mislim da Serđo, lepo spremil do veza, zraven razlagal in razlagal. Skratka, do nedelje je na vezu še ena italjanska barka, samo so jo prodali, ker je gospa zbolela.
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
Kapitan Serđo je vedno prijazen, tale tip Nayeli pa ga ima v žepu, enako eden malo prej privezan Carmel, ki je bil včasih direktor marine... Mi smo en večer oba nabunkali, pa da vidiš kako je bilo naslednji dan...
Mi smo v četrtek zvečer doli.. mi lahko prideš pomagat mizo nest..
Mi smo v četrtek zvečer doli.. mi lahko prideš pomagat mizo nest..
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
rjavolasa skipperka napisal/-a:mene tudi zanima, če je še kakšen morjeplovec ali morjeplovka v marini Portorož
Ti kot predstavnica "šibkejšega" spola bi nas znala organizirat za en žur v Marini Portorož.
Tam, v stari marini je dovolj prostora in sence. Tudi ledomat je poleg, itd.
Nekaj jih poznam, ki so člani foruma, ampak bi blo za poskusit apelirat še ostale člane v poznanstvo.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
-
rjavolasa skipperka
- Viceadmiral
- Kraj: LJUBLJANA
pajer1 napisal/-a:rjavolasa skipperka napisal/-a:mene tudi zanima, če je še kakšen morjeplovec ali morjeplovka v marini Portorož
Ti kot predstavnica "šibkejšega" spola bi nas znala organizirat za en žur v Marini Portorož.
Tam, v stari marini je dovolj prostora in sence. Tudi ledomat je poleg, itd.
Nekaj jih poznam, ki so člani foruma, ampak bi blo za poskusit apelirat še ostale člane v poznanstvo.
LP
.
Bom se potrudila pa nekaj z organizirala v starem delu
rjavolasa skipperka napisal/-a:
Bom se potrudila pa nekaj z organizirala v starem delu, je kar veliko prostora ali pa na koncu kakšnega pomola, samo da ne bo kdo padel notri... Ostale zadeve se bomo pa sproti dogovoril...
No ja, lepo od tebe, pa ne hiti preveč, da ne bomo v bundah.
LP
.
pajer 1
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta