Hvala, Marchi
Sicer sem že tudi dopolnil
zgoraj poleg svojih 'odprtih vprašanj', ampak pri tebi se vidi še bolje. Le tiste tri črtice na levi so simbol za menu /hitre povezave/ in vsebina tega kaže da je odvisna ne le od tega, ali si prijavljen ali ne ampak tudi kje na forumu si trenutno.
admin napisal/-a:...
Sedaj smo že tako ali tako močno posegli v temo preko CSS, ki je mimogrede še kompajliran in sploh ni direkten. Ker nisem neki web strokovnjak, se pa malo spoznam, sem to prvič videl, haha. No, se je pa uredilo s pomočjo strokovnjaka z druge strani luže, pa še veliko mojih ur. Da narediš glavo foruma in pa desni stolpec z bannerji, pa da to potem deluje tudi kot responsive design na različnih napravah ni mačji kašelj. Mislim, da smo sedaj s tem zaključili.
...
Večini 'stručkotov' (in tudi večini resničnih stručkotov), s katerimi sem imel doslej opravka, se takih sprememb ni dalo delati tako, da bi tudi spremenjena različica delala v različnih okoljih (in na različnih napravah...), ker je to pomenilo, da moraš delati skladno z minulim delom nekoga drugega (in to minulo delo naštudirati) in ne le malo 'poprčkati'.
Ko pravite, da zdaj forum dela dobro tudi na telefonih, tablicah in podobnem (in najbrž prevedeni CSS pomeni dodatne zaplete v primerjavi z intrepretiranim), to po mojem pomeni, da je bil tisti, ki je to delal (iz čez-lužo?) krepko vreden svojega denarja.
Tako narejeno ima po mojem precej večje možnosti, da (z le malo pretresov ali celo čisto brez) preživi tudi kako naslednjo posodobitev phpBB.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...