Srečanja Morjeplovcev
Moderator: moderator
- seamonster
- Višji vodnik
- Kraj: Celje
Ni kaj hvalit !
Ni kaj hvalit! So že drugi pred mano. Bila sva prvič na srečanju - iz firbca - in pozneje, doma ugotovila, da sva preživela zelo lep večer, ki se ga bova še spomnila. Bila sva v družbi ljudi, s katerimi deliva isto strast, poslušala in gledala zelo zanimivega predavatelja in ugotovila, da je Luftar stari znanec - veternjak, s katerim je bilo prijetno pokramljati. In, kar te prevzame - prostor poln pozitivne energije - ali ni to tisto, kar nam vedno manjka?
Skratka: hvala organizatorji, hvala morjeplovci za družbo.
LP
seamonster
Skratka: hvala organizatorji, hvala morjeplovci za družbo.
LP
seamonster
Morja ne bom obvladal, morje pa mene je!
no dragi morjeplovci,upam,da ste vsi včeraj uživali v našem Veleju
ampak,to kar je sinoči uspelo našemu Novincu,mislim,da še dolgo ne bo nikomur.
končno nas je spravil skupaj in poskrbel,da se nismo drli kot -norci-kar smo počeli zadnjih nekaj mesecev in s tem dokazal,da tudi nas-ta nore- lahko utiša in da smo bili res že potrebni pravega predavanja-Novinec vsa čast,z g.Brečkotom si zadel v srca vseh zbranih morjeplovcev
ker pa se je sinoči omehčalo tudi moje srce,bom ženi kupil enga --dingija--,da bo lahko ušla,čez Tržaški zaliv,če jo kdaj prime

ampak,to kar je sinoči uspelo našemu Novincu,mislim,da še dolgo ne bo nikomur.
končno nas je spravil skupaj in poskrbel,da se nismo drli kot -norci-kar smo počeli zadnjih nekaj mesecev in s tem dokazal,da tudi nas-ta nore- lahko utiša in da smo bili res že potrebni pravega predavanja-Novinec vsa čast,z g.Brečkotom si zadel v srca vseh zbranih morjeplovcev
ker pa se je sinoči omehčalo tudi moje srce,bom ženi kupil enga --dingija--,da bo lahko ušla,čez Tržaški zaliv,če jo kdaj prime
Lp CC
.
G. Lipnik, da ne boš pozabil na moj "tender", če bi se odločila it poleg.
Če sva že enkrat nekaj skup speljala, bova pa še drugič.
LP
.
ker pa se je sinoči omehčalo tudi moje srce,bom ženi kupil enga --dingija--,da bo lahko ušla,čez Tržaški zaliv,če jo kdaj prime Laughing Laughing
G. Lipnik, da ne boš pozabil na moj "tender", če bi se odločila it poleg.
Če sva že enkrat nekaj skup speljala, bova pa še drugič.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Še enkrat hvala za pohvale, kar je čudovit pokazatelj vašega zadovoljstva!
Lipnik,
ker delam s telekomunikacijami sem si samovoljno dovolil in s tvojega mobilnika potegnil slikco (ali po domače: sem nepooblaščeno vdrl v tvoj mobilnik) in slikco, kjer je Papa na jahti, brez tvojega dovoljenja, a namesto tebe prilepil na forum. Važno je, da je slikca gor
saj si si to želel
(kaj delamo hakerji
)
LP

Lipnik,
ker delam s telekomunikacijami sem si samovoljno dovolil in s tvojega mobilnika potegnil slikco (ali po domače: sem nepooblaščeno vdrl v tvoj mobilnik) in slikco, kjer je Papa na jahti, brez tvojega dovoljenja, a namesto tebe prilepil na forum. Važno je, da je slikca gor
LP
Nazadnje spremenil Novinec, dne Ne Apr 11, 2010 22:11, skupaj popravljeno 2 krat.
To sliko sem skupaj z opravičilom za včerajšnji izostanek hotel poslati že včeraj zjutraj v času, ko so prvi sončni žarki pobožali strehe Raba tik pred odhodom na ribičijo. Pa zaradi nekakšnih težav telek. ponudnika ni bilo mogoče ( Novinec ti nisi nič kriv
). Škoda, da se mi ni izšlo ampak vi me gotovo razumete, da človek kot sem jas težko zamenja tri prekrasne dni na morju z enim tradicionalno dobrim večerom. Vidimo se maja do tedaj pa SREČNO in mirno morje.
lp papa
lp papa
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
Ja papa smo te malo pogrešali na našem srečanju.
Glede na to, da smo bili Velenjčani gostitelji bi se lahko udeležil in pripomogel še k boljšemu počutjui naših gostov. No ja če ti je pa bolj všeč družba neumnih rib okoli Raba kot družba morjeplovcev pa tudi prav.
Ha ha, ha malo sem te moral okregati ker te ni bilo. Sicer pa kot si prebral smo zmogli tudi brez tebe. Upam le, da si užival kot mi in da si dobil kakšno ribo?
Glede na to, da smo bili Velenjčani gostitelji bi se lahko udeležil in pripomogel še k boljšemu počutjui naših gostov. No ja če ti je pa bolj všeč družba neumnih rib okoli Raba kot družba morjeplovcev pa tudi prav.
Ha ha, ha malo sem te moral okregati ker te ni bilo. Sicer pa kot si prebral smo zmogli tudi brez tebe. Upam le, da si užival kot mi in da si dobil kakšno ribo?
Morje da in morje vzame.
Pozdravljeni !
Vesel sem, da ste se imeli zopet lepo
. In malo manj vesel, ker me ni bilo zraven
V to, da bosta skiper1 in Novinec organizirala vrhunsko, sploh nisem dvomil
.
Kot sem že Novincu in adminu povedal prejšnji teden, sam šel na Tirolsko (Ischgl), kjer smo imeli že plačan dopust.
Smučanje po poškodbi (2 meseca). Hja, vreme super, idila prekrasna, Tirolci gostoljubni, ....
Kar pa se smučarije tiče brez dveh križnih kolenskih vezi pa, hhhmmm.............................................................................................
...........................................................................................................
...........................................................................................................
.......................................................................
približno tako. kot če bi ti nadeli "GASMASKO" , ti pokrili oči , nato pa ti dali različne dišeče smrekice za vohat in ugotavljat, kateri vonj je !?
Takole pa izgleda "kripl" na smučeh :

Vesel sem, da ste se imeli zopet lepo
V to, da bosta skiper1 in Novinec organizirala vrhunsko, sploh nisem dvomil
Kot sem že Novincu in adminu povedal prejšnji teden, sam šel na Tirolsko (Ischgl), kjer smo imeli že plačan dopust.
Smučanje po poškodbi (2 meseca). Hja, vreme super, idila prekrasna, Tirolci gostoljubni, ....
Kar pa se smučarije tiče brez dveh križnih kolenskih vezi pa, hhhmmm.............................................................................................
.......................................................................
približno tako. kot če bi ti nadeli "GASMASKO" , ti pokrili oči , nato pa ti dali različne dišeče smrekice za vohat in ugotavljat, kateri vonj je !?
Takole pa izgleda "kripl" na smučeh :

"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost