Jubilejna 10.000 objava na forumu
Moderator: moderator
Jubilejna 10.000 objava na forumu
Pozdravljeni vsi Morjeplovci!
Neverjetno! Prešli smo magično število objav 10.000. Natančno pred enim letom smo zabeležili 1.000 objav, v tem obdobju pa smo jih dodali še 9.000. Od tega je veliko zelo uporabnih nasvetov, mnenj in vprašanj, ki so verjetno vsem od nas že kdaj koristila.
Ne vem kaj naj rečem. Sem nekako brez besed, saj take številke nisem pričakoval niti v 5 letih, kaj šele v enem letu. Rad bi izrazil čestitke in zahvalo vsem tistim, ki redno sodelujete, saj smo Morjeplovca ustvarili skupaj!
Debate so na nivoju, za kar sem se vedno trudil in to bom počel še naprej. Postanimo še večji...! Že sedaj je Morjeplovec postal glavno slovensko stičišče navtikov. Obisk tega foruma je ogromen. Vedno lahko preberemo, kako ste nekateri že več mesecev spremljali debate, šele potem ste se registrirali. Tako je tudi sedaj. Novi člani redno prihajajo, rešili smo se lažnih... Na dan se na forumu odpre tudi po 10.000 strani, dnevno je na strani preko 500 različnih obiskovalcev! Če bomo nadaljevali v tej smeri, potem verjamem, da je v nekaj letih dosegljiva tudi številka 100.000!
Le tako naprej in mirno morje vsem skupaj!
Sandi
Administrator
Neverjetno! Prešli smo magično število objav 10.000. Natančno pred enim letom smo zabeležili 1.000 objav, v tem obdobju pa smo jih dodali še 9.000. Od tega je veliko zelo uporabnih nasvetov, mnenj in vprašanj, ki so verjetno vsem od nas že kdaj koristila.
Ne vem kaj naj rečem. Sem nekako brez besed, saj take številke nisem pričakoval niti v 5 letih, kaj šele v enem letu. Rad bi izrazil čestitke in zahvalo vsem tistim, ki redno sodelujete, saj smo Morjeplovca ustvarili skupaj!
Debate so na nivoju, za kar sem se vedno trudil in to bom počel še naprej. Postanimo še večji...! Že sedaj je Morjeplovec postal glavno slovensko stičišče navtikov. Obisk tega foruma je ogromen. Vedno lahko preberemo, kako ste nekateri že več mesecev spremljali debate, šele potem ste se registrirali. Tako je tudi sedaj. Novi člani redno prihajajo, rešili smo se lažnih... Na dan se na forumu odpre tudi po 10.000 strani, dnevno je na strani preko 500 različnih obiskovalcev! Če bomo nadaljevali v tej smeri, potem verjamem, da je v nekaj letih dosegljiva tudi številka 100.000!
Le tako naprej in mirno morje vsem skupaj!
Sandi
Administrator
Hahaha, mislim, da za v Cankarjev dom še nismo sposobni, ko pa pridemo na 100.000, pa pomoje tudi to! "Sky is the limit" je lep slogan, pa čeprav je angleški. Da pa ostanemo na nivoju, zapišimo še prevod... "Kjer je meja nebo."
Zalili pa bomo, na naslednjem srečanju!
Jeseni pa odpiramo Klub. Navdušenja je dosti, nekaj sem že pričel z aktivnostmi spotoma, imam dogovorjenih že nekaj popustov za člane kluba. Do naslednje sezone se bomo poskusili dogovoriti za čim več takih ugodnosti, ki bodo koristne za vse nas!
LP
Zalili pa bomo, na naslednjem srečanju!
Jeseni pa odpiramo Klub. Navdušenja je dosti, nekaj sem že pričel z aktivnostmi spotoma, imam dogovorjenih že nekaj popustov za člane kluba. Do naslednje sezone se bomo poskusili dogovoriti za čim več takih ugodnosti, ki bodo koristne za vse nas!
LP
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Včasih so bile na netu pomembne le bedarije, danes... pa najprej pogledam mail, nato banko (če je kaj gor kapnilo), potem pa grem na Morjeplovca. Ostalo sem skoraj zanemaril. Največ časa preživim prav na tem forumu in prav bojim se, kaj bo, ko ne bom več gledal mailov in bom zanemaril banko. In ko bom na prvo mesto postavil Morjeplovca, na banki ne bo več prilivov in odlivov, ter ne bom bral mailov v katerih me bodo pozivali na plačilo. Takrat bom še enkrat prebral celega Morjeplovca, posrkal vso znanje in "odbarkal" na samotni otok (upam, da imajo elektriko in internet).
Čestitam vsem enakomislečim in zastrupljenim!
Čestitam vsem enakomislečim in zastrupljenim!
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta