Jubilejna 10.000 objava na forumu

Obvezno preberi!!!

Moderator: moderator

Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

Jubilejna 10.000 objava na forumu

OdgovorNapisal/-a admin » To Jun 17, 2008 20:21

Pozdravljeni vsi Morjeplovci!

Neverjetno! Prešli smo magično število objav 10.000. Natančno pred enim letom smo zabeležili 1.000 objav, v tem obdobju pa smo jih dodali še 9.000. Od tega je veliko zelo uporabnih nasvetov, mnenj in vprašanj, ki so verjetno vsem od nas že kdaj koristila.
Ne vem kaj naj rečem. Sem nekako brez besed, saj take številke nisem pričakoval niti v 5 letih, kaj šele v enem letu. Rad bi izrazil čestitke in zahvalo vsem tistim, ki redno sodelujete, saj smo Morjeplovca ustvarili skupaj!
Debate so na nivoju, za kar sem se vedno trudil in to bom počel še naprej. Postanimo še večji...! Že sedaj je Morjeplovec postal glavno slovensko stičišče navtikov. Obisk tega foruma je ogromen. Vedno lahko preberemo, kako ste nekateri že več mesecev spremljali debate, šele potem ste se registrirali. Tako je tudi sedaj. Novi člani redno prihajajo, rešili smo se lažnih... Na dan se na forumu odpre tudi po 10.000 strani, dnevno je na strani preko 500 različnih obiskovalcev! Če bomo nadaljevali v tej smeri, potem verjamem, da je v nekaj letih dosegljiva tudi številka 100.000!
Le tako naprej in mirno morje vsem skupaj!

Sandi
Administrator
Uporabniški avatar
nemo
Admiral
Kraj: SLOBALA

OdgovorNapisal/-a nemo » To Jun 17, 2008 20:45

To bo pa treba kmalu zaliti, Admin, kaj pravis na Cankarjev dom nekje jeseni? :roll:
EDINI DOBER DAN JE DAN NA MORJU!
indoo
Kapitan
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a indoo » To Jun 17, 2008 20:58

Čestitam !
samo morje !
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Jun 17, 2008 20:58

Hahaha, mislim, da za v Cankarjev dom še nismo sposobni, ko pa pridemo na 100.000, pa pomoje tudi to! "Sky is the limit" je lep slogan, pa čeprav je angleški. Da pa ostanemo na nivoju, zapišimo še prevod... "Kjer je meja nebo."

Zalili pa bomo, na naslednjem srečanju!

Jeseni pa odpiramo Klub. Navdušenja je dosti, nekaj sem že pričel z aktivnostmi spotoma, imam dogovorjenih že nekaj popustov za člane kluba. Do naslednje sezone se bomo poskusili dogovoriti za čim več takih ugodnosti, ki bodo koristne za vse nas!

LP
nuvolari
Viceadmiral
Kraj: bled

OdgovorNapisal/-a nuvolari » To Jun 17, 2008 21:35

bravo vsem nam - vam ki smo objavljali poste, vsekakor pa gre zahvala adminu ki je sploh ustvaril da Super forum.

go for a million! so rekli pri Audiju, pri nas pa - go for 100.000!

lp
Veritas et Aequitas
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » To Jun 17, 2008 21:52

Bravo mi, in zahvala Sandiju. Morjeplovci do Tokia.
lpg
https://medisken.si
papa
Viceadmiral
Kraj: ČRNA GORA - MURTER- SLANICA

OdgovorNapisal/-a papa » Sr Jun 18, 2008 07:43

Veselim se z vami za vse skupaj pa naj velja *še na mnoga leta* moj podpis spodaj pa naj drži še naprej za vse, ki verjamejo v morje in samega sebe.

lp papa
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
Izi
Kapitan fregate
Kraj: Ljubljana - Supetarska draga

OdgovorNapisal/-a Izi » Sr Jun 18, 2008 08:30

Bravo! Super.

A, zato vsak dan dalj visim na Morjeplovcu in prebiram prispevke. Sem pa že mislil, da me počasi emšo začenja šlatat.

Predvsem "staroselcem", ki so nam bolj frišnim članom foruma utrli in olajšali pot v navtiko, bi rad posebej čestital ob jubilejni objavi.

Gemo naprej!
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Sr Jun 18, 2008 20:11

Čestitke prvo Adminu, ki je zadevo sploh postavil in pa seveda vsem nam, ki smo del tega foruma! Včasih, ko debatiramo imam občutek, da sem med samimi starimi znanci, čeprav se še nismo videli iz oči v oči, pa pride tudi to. Veliko uspeha še naprej!
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Sr Jun 18, 2008 20:21

Včasih so bile na netu pomembne le bedarije, danes... pa najprej pogledam mail, nato banko (če je kaj gor kapnilo), potem pa grem na Morjeplovca. Ostalo sem skoraj zanemaril. Največ časa preživim prav na tem forumu in prav bojim se, kaj bo, ko ne bom več gledal mailov in bom zanemaril banko. In ko bom na prvo mesto postavil Morjeplovca, na banki ne bo več prilivov in odlivov, ter ne bom bral mailov v katerih me bodo pozivali na plačilo. Takrat bom še enkrat prebral celega Morjeplovca, posrkal vso znanje in "odbarkal" na samotni otok (upam, da imajo elektriko in internet).
Čestitam vsem enakomislečim in zastrupljenim!
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
Uporabniški avatar
luftar
Admiral
Kraj: Ljubljana, Pula - Bunarina

OdgovorNapisal/-a luftar » To Jul 01, 2008 12:21

Tudi jaz se pridružujem vsem čestitkam. Nekaj časa me ni bilo - jadranje - pa je članstvo naraslo skoraj za 100. Le tako naprej. Morda bi se morali srečati 2 x na leto ali celo kje na morju, v kakšnem lepem zalivu. Predlagal bi kar Pulski "Svinski zaliv". :wink:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta